Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga dritek7 Lexo Postimin
    o flag po mos u lodh bre burr me ate leshkon.. me vjen keq per ata qe e degjojn ate se do coptohen anej ka Croydon nderkoh se duhet te kishin shku ne veri ne Liverpool...muahhhhhh my knob mos i rre miletin se le nam ,,
    Dritek7, ketu eshte problemi dhe arsya pse me duhet patjeter te pergjigjem personave si ky Muuuuuuuuuhhh, sepse nga keto info jo te sakta nga ky, dikush dikund mund te gaboj dhe ky gabim mund ti kushtoj, sidomos ne punet e imigracionit ku dihet jan shume te ndieshme per ne Shqiptaret.

Dea dhe te tjeret nuk e dijn se ky Muuuuuuhhh eshte femijė vet dhe me siguri jan prinderit e tij qe kan aplikuar per tė dhe me kete rast nuk i din infot e sakta, por si femije kokefort, insiston qe ka te drejt.

Me respekt
    Flag

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Qekan bo dy **** bashke. Zot na ruj. O kokrra ***** 1 dhe kokrra ***** 2 zyra e emigracionit eshte ne Croydon ku behen aplikimet merren pergjigjet etj etj etj etj etj etj etj. Kam qene me qindra here.

Pupupupu.

Applications per Citizenship behen nepermjet Home Office o kercunj. Jane pese zyra secila me nej mbulim te caktuar ku mund te behen aplikimet. **** nonen kur kane mor dhe katunaret kompjutera e interneta.

* Birmingham;
    * Croydon, south of London;
    * Glasgow;
    * Liverpool; and
    * Sheffield.

Ata qe jetojne ne Londer si Dea skane pse me shku deri ne Liverpool kur e kane zyren ne Croydon o ****.

Kur sdini te pakten mos folni o injorante. Le te flasin gjithe Shqiptaret ketu qe kane marre dokumenta e te thone se ku i kane bo te gjitha ne Croydon ne Liverpool apo ne **** te sateme. Une jam per kete te fundit.

Me te ngrit nervat ene injoranti. Kjo sishte pare. Jeni te dy ne ignore list se na keni ca *****.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 19-03-2009 mė 14:31

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    --------------------------------------------------------------------------------

DOJA TE PYESJA GJITHE bashkatdhetaret e mi qe jetojne ne uk dhe sidoms komentet e dikujt qe ka eksperienca te ngjashme se nje femije i lindur ne uk kur prindi nuk e kishte mar statusin por qe tani e ka mar indefinite live cfare statusi mer nese aplikohet per pashaporte?
    nuk e di nese isha e qarte ne pyetjen time por ju lutem jepni komentet tuaja nese keni ndonje ide
    faleminderit
    Ke gjetur vendin e gabuar per te kerkuar ndihme per te tilla probleme. Shum mire mund te pyesesh ne Home Office apo ndonje avokat qe eshte marr me keto ceshtje. Ketu ne forum me teper disinformohesh se sa informohesh, e mira te mirave eshte te shkosh te pyesesh ne vendet perkatese se si ndiqen procedurat dhe merr nje pergjigje te plote qe nuk te le te dyshosh apo te besosh njerin apo mos besosh tjetrin, te gjithe qe lexova une ketu asnjeri nga keto qe jetojne ne UK nuk eshte familjare (me femije) dhe ka nje eksperienc personale ne procesin per te marr pashaporten femija e tyre dhe cfare procedurash duhen ndjekur.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ti mire qe je i trashe po sdi as me lexu.

Ke te drejte PĘON. Une ne fakt para disa kohesh jam interesuar per nje person timin per kete pune por po ben me shume se 3 vjet. E vetmja ndryshim nga rasti Deas eshet se se kishte marre ende ILR kur i lindi gruaja. Kur goca ishte 6 muajshe mori ILR edhe ai status ju kalua edhe goces. Para 4 mujsh ka mor nenshtetesi dhe me poste bashke me pasaportat e tyre ju erdhi pasaporta e goces me biometric data chip.

Me mire fol me avokatin Dea se ai i di keto pune. Ti free qe free e ke. I ben dhe perkthyesit ndonje lek po tu nevojit me ate rast. Me mire ashtu sesa te marresh trute e gomarit e te besh 5 ore rruge deri ne Liverpool.

Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ti mire qe je i trashe po sdi as me lexu.

Ke te drejte PĘON. Une ne fakt para disa kohesh jam interesuar per nje person timin per kete pune por po ben me shume se 3 vjet. E vetmja ndryshim nga rasti Deas eshet se se kishte marre ende ILR kur i lindi gruaja. Kur goca ishte 6 muajshe mori ILR edhe ai status ju kalua edhe goces. Para 4 mujsh ka mor nenshtetesi dhe me poste bashke me pasaportat e tyre ju erdhi pasaporta e goces me biometric data chip.

Me mire fol me avokatin Dea se ai i di keto pune. Ti free qe free e ke. I ben dhe perkthyesit ndonje lek po tu nevojit me ate rast. Me mire ashtu sesa te marresh trute e gomarit e te besh 5 ore rruge deri ne Liverpool.
    Oj lopė Muuuuuuuuuhhh, se keshtu me shtyre te flase, me fjalor tuajin.

A je ne dijeni se nuk ja ke idejen se cka flet, helloooooooooooo.
    Lexo cka shkruan ti
    E vetmja ndryshim nga rasti Deas eshet se se kishte marre ende ILR kur i lindi gruaja. Kur goca ishte 6 muajshe mori ILR edhe ai status ju kalua edhe goces

O Muuuuuuuuuuhhh, nuk ka aspak ndryshim ketu me rastin e Deas, eshte i rast identikė i njejte. Edhe femiu i Deas ka lind kur nuk kan pasur statusin, tani Dea ka statusin ILR sikur qe e ka edhe femiu i Deas. Madje edhe femijet paskan qenė gati njejte me mosh, femiu i personit tend paska qen 6 muaj ndersa i Deas 7 muaj.
    Nga kjo mund te kuptohet se ju as qe e keni kuptuar pyetjen e Deas dhe shih per kete krejt keto budallikina qe i keni shkruar.
    Ndersa per ketė:
    Applications per Citizenship behen nepermjet Home Office o kercunj. Jane pese zyra secila me nej mbulim te caktuar ku mund te behen aplikimet. **** nonen kur kane mor dhe katunaret kompjutera e interneta.

* Birmingham;
    * Croydon, south of London;
    * Glasgow;
    * Liverpool; and
    * Sheffield.
    Muuuuuuuuuuuuuuuhhh, keto zyre OJ LOPOOO, jan per ēeshtje imigracioni, si psh, aplikimi per zgjatjen lejeqendrimit, aplikimi per leje qendrim indefinite, leje pune etj.
    E jo per nenshtetesi(Citizenship), Muuuuuuuuuhhh
    http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/co...lyinginperson/

Ti as nuk e din dallimin ne mes pashaportes dhe Travel documentit, ti nuk e din dallimin ne mes nenshtetesis dhe pashaportes, ti nuk e din dallimin ne mes te ILR dhe nenshtetesis, dhe ja ne fund na tregove qe nuk e din dallimin ne mes te zyres se nenshtetesis dhe zyrave qe i ke shenuar me lart. Oh edhe nese te pyeti se ku aplikon per pashaport Britaneze, me siguri ke me then se ne keto zyra me lart

Me mire fol me avokatin Dea se ai i di keto pune. Ti free qe free e ke. I ben dhe perkthyesit ndonje lek po tu nevojit me ate rast. Me mire ashtu sesa te marresh trute e gomarit e te besh 5 ore rruge deri ne Liverpool
    Muuuuuuhhh, Dea nuk e ka trurin tuaj qe te shkoj e te bej 5 ore rruge deri ne Liverpool. Dea si shumica e personave qe kan pak tru do te shkarkoj formen nga website ose do te kerkon 1 me post. Do te mbush formen dhe do te poston ne posten me te afert qe e ka. E dij, e dij, tani po i bjen kokes tuaj qe pse nuk keni vepruar edhe ju keshtu por keni shkuar ne zyre. Me trego ne cilen zyre ishe? Ne Croydon, Glasgow apo? Po shpresoj se keni marr trenin sepse ka trena ne Britani, e jo te keni ecur ne kembe Tani asgje nuk me habit nga ti o Muuuuuuuuuuuuuhhh.

Nga kureshtja, nga e dini qe Dea e ka free avokatin?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    kush fitoi re ?!!! ahahahahhahahaaaaaahahahahhahahaaaaaahahahahhahaha aaaa

Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga Tigri_Elbasanit Lexo Postimin
    kush fitoi re ?!!! ahahahahhahahaaaaaahahahahhahahaaaaaahahahahhahaha aaaa
    Tani qe e lexova kete post, lirisht mund te them se fitoj Muuuuuuhhh, sepse ky djali paska problem dhe gjithenje duhet te jete ne qender te vemendjes. Aq shume deshiron qe dikush ti pergjigjet sa qe paska hapur te njejten temė 6 herė . Nuk e dij te qeshi apo te qaj per tė

Me respekt
    Flag

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    Citim Postuar mė parė nga flag Lexo Postimin
    Tani qe e lexova kete post, lirisht mund te them se fitoj Muuuuuuhhh, sepse ky djali paska problem dhe gjithenje duhet te jete ne qender te vemendjes. Aq shume deshiron qe dikush ti pergjigjet sa qe paska hapur te njejten temė 6 herė ). Nuk e dij te qeshi apo te qaj per tė (

Me respekt
    Flag

me i fjal sme paska shkuar basti dem mua vlla

flag mos harru qe ai qe ngul kembe o ka te drejte ose ja bajn me hile ska munsi nji nga kto treja duhet tjet

respkete flag shendete

Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga Tigri_Elbasanit Lexo Postimin
    me i fjal sme paska shkuar basti dem mua vlla

flag mos harru qe ai qe ngul kembe o ka te drejte ose ja bajn me hile ska munsi nji nga kto treja duhet tjet

respkete flag shendete
    Eh po tash, me vjen mirė qe nuk e keni humbur bastin mirepo nese kjo fitore e tij e qeteson apo e i'a permbush ate egon e tij atehere nuk kam humbur shumė, it was for a good cause .

Se kush ka te drejt, jan linket qe i kam ofruar jo vetem une por edhe te tjeret dhe cdo kush mund ti lexon dhe te shoh kush ka te drejt.

Me respekt
    Flag
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga flag : 19-03-2009 mė 19:16

Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Ke gjetur vendin e gabuar per te kerkuar ndihme per te tilla probleme. Shum mire mund te pyesesh ne Home Office apo ndonje avokat qe eshte marr me keto ceshtje. Ketu ne forum me teper disinformohesh se sa informohesh, e mira te mirave eshte te shkosh te pyesesh ne vendet perkatese se si ndiqen procedurat dhe merr nje pergjigje te plote qe nuk te le te dyshosh apo te besosh njerin apo mos besosh tjetrin, te gjithe qe lexova une ketu asnjeri nga keto qe jetojne ne UK nuk eshte familjare (me femije) dhe ka nje eksperienc personale ne procesin per te marr pashaporten femija e tyre dhe cfare procedurash duhen ndjekur.
    PĘON, ēdo respekt ndaj jush por te gjitha qe i kam shkruar me lart, per Dea, kan qenė nga experienca dhe normal kam ofruar deshmijė-linke nga vet webfaqja e zyres perkatese.
    Ka shumė vite qe jam marr me keto pune dhe kam mbushur me qindra e qindra forma, nga me te ndryshmet. Per beqar, per sapo te martuar, per femije, per te shkurozuar e prap te martuar, registrime si rasti i Deas e madje edhe raste ku femiju ka lind jasht Britanise dhe asnjehere nuk me ka ndodhur te me kthehet aplikimi si i deshtuar apo te kerkojn dokumente shtesė. Me fjalė tjera te gjitha qe i kam thėnė i kam nga experienca mirepo gjate gjithe kohes duke ofruar edhe deshmije nga webfaqja e duhur.
    Arsya pse po i kunderpergjigjem ketij MUUUUUUUUUUUUUUuhhh eshte sepse keshillat qe po i jep ai jan shume larg me realitetin.
    Eshte e vertet se Dea nuk me njeh personalisht prandaj edhe i kam then ne postimin e parė qe pavarsisht se info ime eshte 99.99999% e sakt, gjithenje konfirmoje duke lexuar ne webfaqe ose Advice Bureau.

Me respekt
    Flag

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Revista per femije “Tinguj malli”
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-07-2014, 07:55
  2. Aktakuza e tribunalit tė Hagės pėr Haradinaj
    Nga I-amėshuar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  3. Haradinaj nuk do tė shkojė nė KS tė OKB-sė
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11
  4. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  5. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •