Si mund te te pranojne te tjeret kur ti nuk ke pranuar veten akoma???
pershendetje per ty!
pershendetje per ty!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
pershendetje per ty!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Sipas mendimit tim dhe eksperiences them se hapi i pare eshte te bindesh vehten qe kushdo qofte ai qe braktisi dashurine, nuk ka qene i denje per te.
Se shpejti...
Fjala vret me shume se plumbi;
pabesia me shume se te dyja.
PERSHENDES TE GJITHE ATA QE DHANE MENIMIN E TYRE NE KETE TEME.
JU UROJ TE GJITHEVE DASHURI NE CDO DITE TE JETES!
Me duket se cdo nate eshte shen valentin!dhe duke menduar qe eshte shen valentin pa ty...e ca eshte ky shen valentin vetem?
pa pike logjike!!!me sa kam vene re keto kohet e fundit kam nisur te dashuroj te palogjikshmen...eshte aq e paster!!!aq e bukur!!
aq e lumtur...ajo nuk qan kurre...
Io-e-Te,
Kush dashuron "te llogjikshmen" dashuron me koke e jo me zemer.
Di gjithashtu qe dashuria "imagjinare" eshte e vetmja qe nuk te lendon. Eshte pak a shume nje loje me nje lojtar.
Pershendetje.
Eh!
Ne kalojme nje jete te tere duke kerkuar "te logjikshmen" dhe hasim te palogjikshmen...Po ateher pse sjane te lumtur ata qe dashurojne me zemer?se dashurojne "palogjikshmen"?
deri ku qendron ai kufi mes tyre?sa kohe kam qe mundohem ta gjej......
Pershendetje per ty,
Io_e_Te
Krijoni Kontakt