Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e larguar Maska e linda_die_engel
    Anėtarėsuar
    20-12-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    11

Exclamation ????????????? As Vete Se Di

Jam e trishtuar,jam mjaft e trishtuar,jam me gjithmend e trishtuar,nuk jam e deshperuar,s“jam e semure,s“jam e derrmuar por ky trishtim i sotem séshte poze per te fshehur merine s“e marr vesh tamam se ckam,se kuptuj c“po ndodh me mua.As kerkoj shkaterrim,as kerkoj harrim vetem se jam e trishtuar si asnjehere si nje lagje e mbushur me debore,sa mbase vetem nje zjarr turpi e nje trupi mund te jete zgjedhje per mua. Ejani,pra,ne dhomen time trgoni ,folni per semundjet qe keni ,per barnat qe perdorni.duke kujtuar torturat,^duke numeruar qindarkat,duke ngjitur pese kate te shkalleve ne kembe,kini miresine,hapuni pak sa te hap dritarenjam plotesisht e ndergjegjur se dalloj mes tre milioneve.Cgezim“!Gjithcka harrohet,vec dashuria mbetet......Por jo,se ka dhe gjera qe nuk harrohen kurre sa te jesh gjalle.Po ju mos harroni...............

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    linda die engel!
    Unė jam nė gjėndje tė tė them mbasi lexova rreshtat e tua qė kanė kaluar ēdo cak dėshpėrimi: - Mos prit tė vijė dikush nė dhomėn tėnde, por dil ti nga ajo dhomė!!!!!!!!!!
    Me respekt
    Agimi

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Mire e ka Gimi , di ai cfare thote....
    Dil vajze e mbare perjashta, dil se po nuk deshe veten tende nuk do i bjere ndermend njeriu per ty...
    Me mire troc se une kam kete qe ai qe te mban me shprese te torturon me shume......
    Dil perjashta, merr fryme fort dhe JETO....
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    UAU! Alesia!
    Qėnke brishtėsisht e fortė! Urime!

Ishte njė mbrėmje qė prap do kthehet
    kur ndjeva zėrin nė telefon...
    ikėn dhe vjen dhe prap gėnjehet
    shpresa e embėl qė torturon...

Agimi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •