po po emri eshte ne origjinial pra dhe ka 2 shkronjesh qe jane me 2 psh ch eshte 2 shkronja
po po emri eshte ne origjinial pra dhe ka 2 shkronjesh qe jane me 2 psh ch eshte 2 shkronja
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
11-04-2009, 00:33 #2680
Mister Enigma
Anagramisti
Anėtarėsuar: 06-08-2004
Vendndodhja: Prishtinė
Postime: 2,719
Mendoj qė ėshtė Sikur tė isha djal (mė saktė Sikur t'isha djalė).
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
Mė fal, kur hapa kompjuterin mė doli ky postim ( shiko ato qė i kam bėrė me tė kuqe) dhe nuk e kam parė se kishte edhe mė shumė faqe nė vazhdim.
E shoh qė ėshtė gabimi im. Mė fal!
futbollist italian
_ _ _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _
A .
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Vincenzo Iaquinta.
U mendova e u mendova dhe thashė pa e gjetė nuk e l se unė shumė e pėrcjelli futbollin italian.
Ndoshta nuk ėshtė ai se ti the qė ka dyshkronjėsha por s'ka. Pa marrė parasysh emrat nė origjinal gjithmonė shkruhen ndaras por megjithatė Korab nėse ke mundėsi t'i japėsh si lexohen nė shqip. Por nėse i jep nė origjinal na trego nė fillim. Nėse nuk tregon llogaritet qė ėshtė qysh e kėrkon gjuha shqipe - ashtu si lexohen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mister Enigma : 11-04-2009 mė 16:40
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Jo une te tregova se eshte si shkruhet jo si lexohet dhe nuk eshte Vicenzo Iaquinta eshte nje tjeter i ri eshte qe po ju ndihmoj shkronja e pare eshte me F
F _ _ _ _ _ _ _ / _ A _ _ _ _ A
Dhe unė e shkrova enmrin nė origjinal Vincenzo Iaquinta. Lexohet Vinēenco Iakuinta.
Nuk ka nevojė tė japėsh ndihmė nė hangman. Qenka futbollisti 17 vjeēar i Maēesterit. Macheda. Tash ia gjej edhe emrin. Federico.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Krijoni Kontakt