S??????????????
S??????????????
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
me vjen keq qe nuk rri dot me gjate qe te gjeni zgjidhjen , se vajti vone ...
besoj se Yllėza do e gjej para se te iken ..
Naten e mire dhe gjume te embel ..![]()
OK tash e gjej unė diku se edhe ashtu do tė nxjerrė shpirtin.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Vetė fakti qė nuk ėshtė nė Wikipedia, ky filozof qenka i panjohur. U dorėzova. Le tė mundohet Yllėza.
Nejse, e gjeta.
Romano Guardini.
Natėn e mirė, anagramihangmanistė!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mister Enigma : 30-03-2009 mė 18:15
Kujdes mos po enderron per Romano Guardini-n.........
Hahahahahahahaaaaa, si cdo here me i shpejte se une.
Thank God I'm a woman!!!
Pasi qė e gjeta po e vazhdoj. Ia nisni tė kėrkoni shkronja nesėr. Mos harroni, ēdo pjesėmarrės nga njė shkronjė.
_ _ _ _ _ _, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Futbollist i huaj.
a ka shkronje MZH?
hahhahahha, jo bre hajgare po bėj se jam i inspirum prej do shkrimeve te kosovarve tu'mi ne do tema tjera qe ma banen kryt rrot traktori..., e ku mos me u inspiru kur naj moren ftyren, valla me bilah marre po m'vjen mu para monitorit kur po i lexoj, as me kam' njeri s'un shkrun qaq keq, perveq ne past kryt n'kam. av av av.
nejse, a ka Ė ky hangmani yt ?
p.s mfalni ju treshja e lumtur, qe e zgjata pak, por skam faj se spo kom me kon me bo llaf, e vetmeveti spo ma qet.
![]()
Oooooo Veliz, shoku im.
Kurrsesi nuk na shqetėson e as nuk bėhet nami kur e zgjat ti pėrkundrazi po i jep gjallėri temave me komentet e tua origjinale (bash qashtu qysh i thu me gojė).
Veliz, duku mė shpesh kėtu. Kėtu nuk do tė kemi fare rrota traktori se po kushtojnė shtrenjtė.
A ka M, Z dhe H s'po tė kallėzoj hiē (po dyshoj diēka). Por Ė nuk ka.![]()
Krijoni Kontakt