-
Pėr: Kledi Kadiu
Kledi Kadiu rikthehet nė Shqipėri pėr “Dancing With The Stars”
Kledi Kadiu do tė jetė anėtar i jurisė sė “Dancing With the Stars”. I ftuar nė “Wake Up”, nė Top Albania Radio, balerini konfirmoi lajmin, ndėrsa u shpreh se ėshtė i emocionuar pėr kėtė projekt tė madh. Ai tregoi po ashtu se pas shumė vitesh nė Itali, do tė kthehet tė jetojė nė Shqipėri
“Ky moment ka qenė tundimi mė i vėshtirė, sepse janė disa faktorė qė ndėrthure, unė kam dy fėmijė Gabrieli qė sa mbushi 1 vjeē dhe njė vajzė qė sapo nisi klasėn e parė. Por kthimi nė Shqipėri ėshtė i veēantė sepse aty kam lindur, ka studiuar, kam familjen time, rrėnjėt e mia, shokėt e mi, ėshtė njė emocion i veēantė. Kam shumė vite nė Itali, gati 32 vjet, jam shumė i emocionuar por kam dhe njė ndjenjė pėrgjegjėsie, sepse ne jemi njė popull qė e njohim mirė baletin.”- tha ai.
I pyetur pėr projekte tė tjera personale, Kledi tha se pėr momentin ėshtė i fokusuar vetėm te “Dancing With The Stars”, si projekti mė i rėndėsishėm nė karrierėn e tij.
“Projekti mė i rėndėsishėm ėshtė ‘Dancing with the Stars’, po pėrgatitem pėr tė gjitha, dhe mezi po pres. Mezi po pres po ashtu pėr tė njohur anėtarėt e tjerė tė jurisė, sepse ende nuk e di kush janė”- u shpreh ai.
https://boldnews.al/2022/09/05/kledi...ith-the-stars/
-
-
Kledi Kadiu: "Vivo per la danza e la mia famiglia" - La Vita in Diretta
04/04/2018 - RAI
-
-
Intervista a Kledi Kadiu: una vita tra danza, tv e cinema - La vita in diretta
04/01/2019 - RAI
-
-
PASSO DUE
Dancer: Kledi Kadiu
Music: Orobroy - David Peńa Dorantes
-
-
KLEDI KADIU - DUARTROKITJE
Sezoni televiziv 2013-2014 - Agon Channel
-
-
KLEDI KADIU dhe ANBETA TOROMANI pėr herė tė parė kėrcejnė njė potpuri me valle popullore nė #Fest 61
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt