Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 94
    Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Nuk eshte puna se po hoqem kete Sali ja hodhem fukarallikut se me kete popull sylesh qe kemi kane per te ardhur Salinj te tjere ne pushtet. Por heqja e tij njeher e pergjithmone nga pushteti do te ishte nje fillim i mbare..

Siē thote dhe nje fjale e urte "Fillimi i mbare, gjysma e punes...!"

Eshte per te ardhur keq kur shikon disa anetare qe kerkojne te metropolizojne hajdutishmerine dhe kriminilitetin berishian me flete lavdi dhe thirrje militantesh si enverista te vertete.

!!!!!!!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    QUMESHT KA SA TE DUASH POR ESHTE ORGANIZIMI KEQ I PUNES.
    Mire apo keq Berisha i vuri ca gjera ne vije per vendin si psh rruga Durres Kukes apo kontratat per energjine etj etj,ka patur dhe vjedhe pa dyshim por duhet te jemi pak realiste me te,
    ēfare beri ps gjate 8 vjeteve qe ishte ne pushtet??nje m.. te madh, vodhen sa deshen shiten gjerat kryesore tek greku vendosen edhe depozitat e naftes greke ne portin e durresit per te bllokuar zhvillimin e portit dhe koridorit te tete etj etj te zeza si keto pa bere as edhe nje investim te madh per Shqiperine.
    Ardhja ne pushtet e se majtes do te ishte fatkeqesia me e madhe e mundeshme qe mund ti ndodhte Shqiperise psh do te duhej gati dy vjet qe te behej nderrimi pushtetit ne te gjitha akset do fillonte nje lufte e re shumice -pakice per drejtesine gjygjesorin etj etj etj mos ti permend te gjitha,dhe kete gje do ta vuante populli shkrete si gjithmone.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qe thua ti deusi..

nuku pate me durim ti te mos e cfaqje se je fans i edvin arapve te nexhit..
    dhe ju qepe brarit.. ham hum si qenushi i mimit..
    po me sadikun.. komshiun tend c'pate..
    lere rehat te ziun.. te kernaqet me at cop qe i ka ra ne hise..

qe ta dini ju vemjet enveriste ne forum e kudo.. ky Berisha.. u ka dhene miljona shqiptareve Liri e dinjitet.. e per kete votohet..
    sojeve tuaja enveriste kanibale.. u dha mundesi per pasurim e vilo benzo konvaleshenca.. po ju nuk e votoni..
    Mirpo pamvaresisht se juve ju dha.. pasuri e benxa..ju do mbeteni kanibale.. e fehmi abdira e e edvin b- kira..
    ska chanell 5 e hugo boss.. qe ju a heq eren enveriste..

Kurse neve qe berishen e duam per lirin qe na dha.. jemi te gatshem perseri ta votojme sepse liria na duket me me vlere se hajnija juaj..

nuk i kuptoni ju sifilizat enveriste keto gjera..

me mir qe nuk i kuptoni..

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Hajde Brar hajde.
    Po si mer burre nuk skuqesh nga turpi kur thua qe Berisha te dha lirine.
    Une me mire ja fus vetes se sa te pranoj nje gje te tille.Po pse me ka len zoti pa dur e kembe mua qe te mbeshtet shpresen time ne nje psikopat,nje zagar i diktatures qe i mori shpirtin shqiptareve.
    Ti votoje Berishen se edhe une ate kam votuar.Se di si eshte qe une jetoj jashte Shqiperise qe prej 20 vjetesh,dhe sa here eshte votuar une paskam votuar PD,por pa dijenine time.

Kur te jesh ne Shqiperi futja nje xhiro andej nga Qerreti,o brar.
    Arty i ke vilat e ministrave te tu qe te kane dhen lirine dhe demokracine.Pyet njeher sa kushtojne vilat aty.Pyet njehere qerretsit kush ju a ka grabit tokat,dhe si i kane bllokuar plazhet.
    Jeto me shume me hallet e shqiptareve o brar e jo me hallet e kryeministrit se lun me miliona ai.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    (lol) Briri..

Channel 5 dhe Hugo Boss? ...kaq te varfer shijen mer mamuth. Keto kolonja edhe berberet e Devollit i perdorin per klientat.

Persa i perket Rames, ti the qe une isha kelishi i Enverit pra, une edhe disa te tjere, e deklarove ne forum. Keshtu ishte motoja ketu, nese kritikon dhe denon qeverine, automatikisht, i bie qe te jesh kelish enverist. Atehere, nese armiku i armikut tim, qenka miku im...let it be!

Djali, goca dhe dhendri i Sales...te implikuar me Gerdecin. Ndersa po te degjosh videon, kameleoni yne qe fatkeqesisht eshte kryeminister, perdorte sulmin si mbrojtjen me te mire. Mos e permendni Gerdecin - thoshte - eshte fatkeqesi, kane vdekur njerez aty, u shkaterruan jete, eshte kulmi, qeveria po ben te pamunduren...blah blah brar... (ky eshte kulmi i dinakerise, duket qe kaq vite ne politike, dicka e ka pervetesuar)

E ke pare ti Briri ish-vilen e Enveruas, qe sot eshte nje nder lokalet me lluksose ne bllok? Ja kishte bere dhurate djalit, Xenit, Sali shpetimtari, Sali ndershmeria, Sali pafajshmeria. Ishte restoranti me xhiron me te madhe aty. Ne gje do kesh parasysh ti edhe te tjere, ketu do jemi dhe do e kujtoni kete kelishin qe po ju shkruan. Prit sa te iki Sala nga pushteti dhe bolla do ti tregoje mire kembet e veta. U hodhi hi syve shqiptareve duke jetuar ne apartament gjasme, duke u hequr si i ndershem. Prit sa te shmanget nga politika pjeserisht dhe do shikoni sesa multi-bilionere eshte pasuruar familja Berisha, gjakpiresit e hajdutet e vertete. Njelloj si Nano eshte edhe ky, madje ky pak me i avancuar.

Leco, edhe une kisha votuar per PD, mandatin e shkuar. Kesaj here, ne qershor kam prere biletet ne Antigua, mgjt jam i sigurte qe do marr vesh qe perseri do kem votuar, madje do kem qene andej nga rradhat e para...

Shume veta thone qe eshte agjent i UDB-se etj etj, por per kete nuk prononcohem dot, jane thjeshte llafe. Populli thote qe aty ky ka ze nuk eshte pa gje, por perseri nuk guxojme te kakarisim ketu, derisa te na dal dikush si Briri (i pales tjeter) dhe te mbushi faqet me cercafe bezeje, atehere nder miliona fjale, mund te shkoqisim disa qe thithin te verteten qe nga pankreasi.

E keni degjuar intervisten qe dha ne BBC ? Qellova rastesisht ta degjoja 'live' ...katastrofik, jo turp, por me rrenqeth mishin kur mendoj se ky gallof me perfaqeson mua dhe kombin tim. Po c'dreqin ka qe mundohet edhe te flase anglisht njehere? Ai nuk di shqipen tamam...me flet edhe anglisht te tipit, dru me pre...

Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    qe thua ti deusi..

nuku pate me durim ti te mos e cfaqje se je fans i edvin arapve te nexhit..
    dhe ju qepe brarit.. ham hum si qenushi i mimit..
    po me sadikun.. komshiun tend c'pate..
    lere rehat te ziun.. te kernaqet me at cop qe i ka ra ne hise..

qe ta dini ju vemjet enveriste ne forum e kudo.. ky Berisha.. u ka dhene miljona shqiptareve Liri e dinjitet.. e per kete votohet..
    sojeve tuaja enveriste kanibale.. u dha mundesi per pasurim e vilo benzo konvaleshenca.. po ju nuk e votoni..
    Mirpo pamvaresisht se juve ju dha.. pasuri e benxa..ju do mbeteni kanibale.. e fehmi abdira e e edvin b- kira..
    ska chanell 5 e hugo boss.. qe ju a heq eren enveriste..

Kurse neve qe berishen e duam per lirin qe na dha.. jemi te gatshem perseri ta votojme sepse liria na duket me me vlere se hajnija juaj..

nuk i kuptoni ju sifilizat enveriste keto gjera..

me mir qe nuk i kuptoni..
    Ka mundesi te me thuash pak se cfare lirie te ka dhene Sala ty zoteri? Cfare quan liri ti njehere (dhe nuk e kam fjalen per gruan e Sales ketu)?
    Kur une mendoj per lirine, mendoj per lirine e fjales, shtypit, besimit, dhe liria me elementare, ajo e jetes. Pervec lirise se besimit, keto te tjerat ka mundesi te m'i shpjegosh pak si t'i ka dhene Sala ty? Sala or brar mesoi shume mire nga mentori i tij, Enver Hoxha, dhe ja ka marre ne kthese dhe Enver Hoxhes tani.

Ah meqe ra fjala Brar, pse nuk jeton ne Shqiperi ti adhuruesi i flakte i Sales apo te ka derguar Sala me sherbim? Shko provoje njehere te jetosh ne Shqiperi atje nen tutelen e Sales dhe pa i lepire menderen, edhe te shohim se si do fillosh te na kendosh gjithe pasion "Dilni se erdhi Enveri".

Ah Brar, nje nga ato lirite qe te dha Berisha ty ishte dhe kjo. Degjoji keto kenge qe po te ve ketu o te placin syte e veshet ishalla se kur ti ishe akoma duke fshire halet e Sales, djem dhe vajza nenash po humbnin jeten neper greminat e Greqise apo fundin e detit.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 15-03-2009 mė 12:00

Keto video hikni e tregojani zan caushave e gjinushave e luizave more plera,se nuk ishte sala qe donte te vriste vloren, por ishin ato cubat qe ngritet ju,e qe ben terror per muaj te ter ne ter jugun....ptuu ju shoft zoti faren e keqe he gjakprishur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    174
    Kush e ka pare ribotimin e Kushtetutes e kane bere blu, edhe rregulloren e parlamentit e kane ber blu.
    Sa do rrosh do te mesosh......

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lec te bera ca pietje ty nje dizaj..
    the se ju a vrane nje cun te dera a te kembet..
    kush qe ky cuni?
    nga qe?
    kush e vrau?
    per cilin vit eshte fjala?

dalim tek vila e ish enverit.. qe thot dusi..

me sa di une.. vila e vjeter eshte marre nga pronaret..pra familja tafaj..
    kurse vila e re.. eshte rezidenc qeveritare.. sepse eshte e ndertuar nga shteti dikyurshem..

per cfar restoranti flet ti deus?

le te flasin tiranasit e te thone se a ka te vertete ne llafet e tua..

lec ..ty ta paska dhene lirin shoqja lenka me duket me shokun simon..
    po shumica e shqiptareve ja dedikojne saliut.. lirine..
    kurse vet brari eshte ndjer i lire gjithmon..
    pra kam folur me shok e miq ashtu si e kam ndjere..
    por nuk mund ti mohoj saliut se liri ne plot kuptimin e fjales.. si gjith shqiptareve dhe mua na e dha ai..

sa per ate se juve edhe kur jini jashte figuroni sikur kini votuar pd-ne.. kte nuk ju a besoj..
    behuni te sinqerte..

me vehten tuaj jo me mua..
    ps ka nje aparat jashtzakonisht te kujdeshem.. ne raste votmesh..
    asnji person nuk i shpeton syrit te saje ne lagje e katunde..
    ps mua ma ka fshire emrin nga listat kurse pd as qe e ka care koken te ma vere.. po dhe ne se ka dashur ta vere skan guxuar para lukunive te terbuara enveriste neper lagje qe perpilojne listat..
    jam i bindur se ti lec e deus.. figuron si votues te ps-se.. edhe se ps ju ka te vetet po dhe se ju vete.. ate votoni..

lerini mashtrimet..

thx o deus qe me tregove se i ke mire punet..
    hugo bosi e chanelli 5 tu dukerkan demodera..
    hmm..
    un me te degjuar i kam kurse ti i ke tejkaluar keto..
    kushedi ne c'det parash ke lundruar ne 97-2005-sen..
    mo je gje cuni vali leskos ti mo..?

..

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    O Brari o spiun, po 50 vjet keni qe beni gam gam me parulla si Enveri na cliroi, Enveri ne beri kopesht te gjelber ne mes te Evropes, Enver Hoxha o tungjatjeta. Nuk ju mjaftuan 50 vjet spiunllek e kult individi me Enverin po tani keni fillu avazin me Saliun, na paska cliru edhe Saliu tani?!!

PO kur na shpetoi Saliu nga komunizmi mor i degjeneruar?? Kur po i mbante uturakun byrose ? Apo kur spiunonte njerezit ne Spital? Apo kur spiunonte Shoshorin ne Gjykate?
    Apo kur mori detyren e spiunit te Ramizit tek Studentet? Kur mor i degjeneruar na e ka sjelle lirine ky hajdut i lirise ?

O Rrace e qelbur po nuk late me skandal e vjedhje pa bere, me mijra vete jane vrare e me mijra te tjere jane vjedh e zhvesh nga prona per fajin tuaj, por prape juve s'ju ben pershtypje po vazhdoni me parulla demagogjike te komunizmit. Ptuhh o flliqesira.

Kush komunist eshte denuar dhe eshte fut ne burg, per ato mijra krime qe kane bere, nga Berisha ne gjithe ato vite pushtet te tij?
    Me keq
    Kush ish sigurims e ish komunist nuk u be milioner e miliader duke vjedh ish te perndjekurit, ne kohe tuaj o KOMUNISTE E SUPERKOMUNISTE te Enverit e Saliut?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maars : 15-03-2009 mė 18:06

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Maratona elektorale ne emisionin Opinion
    Nga flor1 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 08:11
  2. Opinion - Sali Berisha & Hashim Thaci
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 00:23
  3. OPINION/ Qirje Bollano, e xum tria lia la laaaaa!
    Nga brooklyn2007 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-01-2009, 09:09
  4. Opinion: Tito dhe Albini
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 07:50
  5. Pėrgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 07:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •