Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169

Emri Shqiptar nuk permendet te asnjera???

Pershdendetje jam kureshtar ta degjoj mendimin tuaj pse te keta parti Shqiptare si te...
    BDI (Bashkimi Demokrat Per Integrim)

DR (Demokracia e Re)

.........nuk permendet emri shqiptar!!!!!!!! donje shqiptar jasht ketij vendi nuk do ta njifte se ciles perkatsi kombetare i takojn keta parti per arsye se nuk permendet emri Shqiptar te asnjera parti... a ndoshta zotri Ali AHmeti dhe Imer Selmani dojn te na bashkojm me Romet Me Ashkalit me Terbeshit me Turqit etj etj si duket BDI-ja ka nje numer te madhe votues nga Romet, Ashkalit dhe Terbeshet keto e perkrahin me te madhe ket parti.....

Vall egziston pyetja pse bash kjo parti te miret me ceshtjen e perkatsive tjera a i paska drejtu punet Ali Ahmeti me Shqiptaret e ti drejtoj ce tash edhe keta tjeret a

Te nderuar ju qe keni gjak Shqiptari ne Maqedoni egziston vetem 2 parti shqiptare ajo eshte.... dhe mundoheni qe ta kuptoni realitetin ju lutem

PDSH (partia demokratike shqiptare) dhe
    BDSh (bashkimi demokratik shqiptar)

me respekt Strong_07
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    BDI dhe DR nuk jane parti kombetare, prandaj s'ka term SHQIPTAR aty.
    Te dyja jane parti qytetare, dhe jo rastesisht kane perkrahjen e shkijeve.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Komplet teme e panevojshme per diskutim.
    Une do formoj nje parti dhe do ta quaj " Shqipteret per Shqiperi etnike", dy here e kam perdorur termin shqiptare, a do me votoni mua?
    Partit ndahen ne baze te ideologjise se tyre, te djathta, te majta, liberale, te glelbertit, radikale etj,
    PD ( Sali Berisha)
    PS (Edi Rama)
    LSI (Ilir Meta)
    cfare partish jane keta, mos jane prej Argjentine.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sa xheloz je o Raim
    Ec se edhe juve do e keni emrin shqip sa prekesh edhe ti, ju nuk e legalizuat gjuhen shqipe po e hoqet fare
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Une do formoj nje parti dhe do ta quaj " Shqipteret per Shqiperi etnike", dy here e kam perdorur termin shqiptare, a do me votoni mua?
    Partit ndahen ne baze te ideologjise se tyre, te djathta, te majta, liberale, te glelbertit, radikale etj,
    PD ( Sali Berisha)
    PS (Edi Rama)
    LSI (Ilir Meta)
    Raim
    Mos krahaso partite politike shqiptare ne Shqiperi (shtet nje-etnik) me ato ne Maqedoni (shtet dy-etnik).
    Une thashe qe ne Maqedoni ka parti kombetare dhe qytetare. Ne Shqiperi poashtu ke parti kombetare (ose sic njihen atje nacionaliste), por shumica jane qytetare, sepse s'kane pse merren me probleme sic eshte gjuha, flamuri, barazia, e probleme te ngjashme me te cilat ballafaqohemi ne.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    PD ( Sali Berisha)
    PS (Edi Rama)
    LSI (Ilir Meta)
    po....shume i thjesht je....partit ne shqipri nuk kane nevoj te kene sufiksin shqiptar pasi qe ata dihen dhe fundja ata nuk kane te drejta aper te kerkuar per kombin shqiptar pasi qe ata vet jane shtetformues...e ne shqiptaret ketu te mjeret ne maqedoni jemi ''pakic'' edhe pse sjemi,,,,ne ende nuk i kemi te drejtat elementarre te njeriut....e shikon gruevskin maqedonia lindore keshtu ashtu,,, ligj per shkinat, etj etj
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Raim
    Mos krahaso partite politike shqiptare ne Shqiperi (shtet nje-etnik) me ato ne Maqedoni (shtet dy-etnik).
    Une thashe qe ne Maqedoni ka parti kombetare dhe qytetare. Ne Shqiperi poashtu ke parti kombetare (ose sic njihen atje nacionaliste), por shumica jane qytetare, sepse s'kane pse merren me probleme sic eshte gjuha, flamuri, barazia, e probleme te ngjashme me te cilat ballafaqohemi ne.
    Sinqerisht Alienated une mendoj se nuk luan rol se si do quhet partia, por veprat qe i bene per ti realizuar ata kerkesa te asaj popullate.
    Ne kemi pasur edhe PDSH
    edhe BDI
    edhe PPD
    kap njeren bjeri tjetres

Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Sa xheloz je o Raim
    Ec se edhe juve do e keni emrin shqip sa prekesh edhe ti, ju nuk e legalizuat gjuhen shqipe po e hoqet fare
    Si do na vinte neve me mire, une mendoj se BDIs do i shkonte me mire BDISH (bashkimi demokratik per integrim te shqiptareve)

Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    po....shume i thjesht je....partit ne shqipri nuk kane nevoj te kene sufiksin shqiptar pasi qe ata dihen dhe fundja ata nuk kane te drejta aper te kerkuar per kombin shqiptar pasi qe ata vet jane shtetformues...e ne shqiptaret ketu te mjeret ne maqedoni jemi ''pakic'' edhe pse sjemi,,,,ne ende nuk i kemi te drejtat elementarre te njeriut....e shikon gruevskin maqedonia lindore keshtu ashtu,,, ligj per shkinat, etj etj
    Si kalon faruk, a je mire? thuaji gruevskit po pat nevoje per natalitet ne Maqedonin lindore shqiptaret i ka ne dispozicion?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Pse janė Sėrb , njoni e ka Riston tezak , tjetri shok besnik e ka Kol Diamantin.
    - Imagination is more important than knowledge.

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    PD ( Sali Berisha)
    PS (Edi Rama)
    LSI (Ilir Meta)
    Gabohesh ketu!! ai eshte shtet shqiptar dhe dihet se cfar parti jan por te ne Maqedoni e kemi vetem 2 parti shqiptare ku permendet emri shqiptar PDSH dhe BDSH
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    aiiiiii patjeter na qenka ne cdo emer te partise te jete fjala shqiptar, ?!!E rendesishme eshte qe te punojne per shqiptaret, te kujdesen per nevojat e popullates, kjo eshte kryesore..
    Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •