inter duket i sigurt drejt titullit kampion dhe milani ose juventus vetem mund tja lehtesojn rrugen interit nese nuk i fitojn te gjitha ndeshjet e mbetura.
Ta bejm gati shampanjen dhe te festojm diten kur te ngrejm titullin e 17 te kampioneve te italise
vari leshte
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
une nuk besoj qe do shpallemi kampion ne fushen e kievos pasi mbyllet kampionati dhe asnje nuk deshiron qe te mbylet shpejt pasi jan bastet ne loj. une them se inter shpallet kmapion ne javen e fundit kunder atalantes. me heret nuk e besoj por jo se milani do bej me shume ne keto javet e fundit.
vari leshte
sa keq me vjen per milanistat i humben shpresat.....forza inter....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tutankamon : 03-05-2009 mė 07:15
imagjino sikur zenga sot tju marr nje barazim galianit do i bjer te fiket dhe berluskonit do i shfaqet ne enderr adriano me golin me dore duke e pershendet nga rio de janiero
vari leshte
Po te fitojme me chievon ne dreke...dhe juvja te rrafi milanin ne darke...e festojme kampionatin qe pas i jave.
Sa klas...
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
hahahaha nuk po shohim as juventin as milanista ktu ...ku jeni ????sidomos ata juventinet sa qef i kam ata. FORCA INTER.
une kisha filluar te pelqeja milanistat pasi po beheshin te paduruar me nje fjale. Por me ndeshjen kunder lacios i jan shuar shpresat te gjitheve.
shpresoj te behemi kampion ne ndeshjen e ardhshme ne san siro jo ne fushen e kievos.
vari leshte
ēa kishte ibra qe ofendoi ashtu tifozat e interit mor? nuk e kam fjalen kur i tha pushoni por kur vuri doren poshte ne kuptimin: me hani k....
turp per te
Krijoni Kontakt