Close
Faqja 30 prej 51 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 504

Tema: FC Inter

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    milanistja el:
    juventin dok jam ,qe femi jam bere tifoz me zonjen e vjeter dhe keshtu kam per te ngelur se nuk tradhetohen ngjyrat .te kuptoj plotesishte por ja sbavitemi keshtu me shakara ketu ne forum me mos qene monotom (si thua).
    milani per mendimin time eshte skuadra qe ka shprehur lojen me te bukur te te gjitha korave ne itali dhe epoka e berluskonit do kujtohet nje te neserme me krenari.
    Po ja skuptoj politiken e merkatos e MILANIT...pse synoj keta lojtare qe jane ne faze dekadimi dhe nuk investon ne talente te rrinje?
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    toni007 ti je interist apo juventin se s'po ta kendojme dot abetaren .

Sa per sqarim ne milanistet e kemi per nder te bejme tifo per "pensionistet tane" dhe te siguroj se kemi marre shume me teper kenaqesi ne nga pensionistet tane se ju nga te ashtequajturit "lojtare te rinj". Nese shohim te gjitha kampionatet, te gjitha ekipet te ashtequajturit "pensioniste" jane ata qe luajne me shpirt e me mish per ekipin e tyre, ne ditet e sotme shume pak lojtare te rinj jane te lidhur me ngjyrat e ekipit dhe shume pak jane "te dashuruar me futbollin", shumica jane kthyer ne "mercenare".

Si tifoze them se eshte bukur qe ne kete faze te kampionatit te kete paksa "tension" ne kuptimin e mire te fjales, sepse finalja behet me spektakolare.
    Eshte normale qe tifozet te bejne tifozet... ku dikush shpreson per nje mrekulli e dikush feston para kohe per titullin, pasi matematika i jep te drejte.
    Mendoj se ne fund te fundit te gjithe duam "te fitojne ekipet tona" dhe te gjithe jemi kunder ekipeve te tjera...
    Mua s'me intereson e meritoi apo s'e meritoi Interi titullin deri tani, realiteti eshte se me pike eshte +7 para nesh... ne fund te kampionatit, vetem nje do jete fituesi, ai qe do rezistoje deri ne fund.
    E thashe dhe po e perseris eshte e pamundur te kapet Interi me 7 pike diference, sepse te gjithe jemi koshient se Interi kurre s'do humbasi 4 ndeshje nga 5 qe i kane mbetur... Tani Interi duhet vetem te mundi Interin dhe te mos perserise vitin kur e humbi kampionatin ne ndeshjen e fundit me 1 pike diference... ne te tjeret aty do jemi... si Milani ashtu dhe Juve duke shpresuar ne nje hap fals.
    Milaniste dhe 7 pik milani dhe shancet jan te medhaja he
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    milanistja el:
    juventin dok jam ,qe femi jam bere tifoz me zonjen e vjeter dhe keshtu kam per te ngelur se nuk tradhetohen ngjyrat .te kuptoj plotesishte por ja sbavitemi keshtu me shakara ketu ne forum me mos qene monotom (si thua).
    milani per mendimin time eshte skuadra qe ka shprehur lojen me te bukur te te gjitha korave ne itali dhe epoka e berluskonit do kujtohet nje te neserme me krenari.
    Po ja skuptoj politiken e merkatos e MILANIT...pse synoj keta lojtare qe jane ne faze dekadimi dhe nuk investon ne talente te rrinje?

toni007 jane keto "pensioniste" qe lujne me shpirt dhe bejne ndryshimin ne nje ndeshje, qe jane me ekipin ne te mire e ne te keq... p.sh
    Del Piero, Nedved qe luajten ne serine B nderkohe qe Canavaro e Ibrahimovic iken si burracake atehere kur ekipi kishte nevoje per to...
    Zanetti qe s'ka nevoje per shume komente per shpirtin qe ve ne loje...
    Maldini qe s'ka nevoje per komente...
    Raul qe s'ka nevoje per komente....
    Totti qe s'ka nevoje per komente...
    Inzaghi qe shih se ēfare ben me moshen qe ka... nderkohe qe shume te rinj mezi kapin nje top gjate gjithe lojes...

Ndoshta jane "pensioniste", ndoshta nuk kane me 90' ne kembe... por per aq pak minuta sa luajne te bejne ta duash futbollin e te mendosh se dikush vertete beson tek ngjyrat dhe tek vlerat e futbollit dhe se ne fund te fundit pak futboll ekziston akoma... keta jane kampionet e vertete ne fushe dhe jashte saj.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    toni007 jane keto "pensioniste" qe lujne me shpirt dhe bejne ndryshimin ne nje ndeshje, qe jane me ekipin ne te mire e ne te keq... p.sh
    Del Piero, Nedved qe luajten ne serine B nderkohe qe Canavaro e Ibrahimovic iken si burracake atehere kur ekipi kishte nevoje per to...
    Zanetti qe s'ka nevoje per shume komente per shpirtin qe ve ne loje...
    Maldini qe s'ka nevoje per komente...
    Raul qe s'ka nevoje per komente....
    Totti qe s'ka nevoje per komente...
    Inzaghi qe shih se ēfare ben me moshen qe ka... nderkohe qe shume te rinj mezi kapin nje top gjate gjithe lojes...

Ndoshta jane "pensioniste", ndoshta nuk kane me 90' ne kembe... por per aq pak minuta sa luajne te bejne ta duash futbollin e te mendosh se dikush vertete beson tek ngjyrat dhe tek vlerat e futbollit dhe se ne fund te fundit pak futboll ekziston akoma... keta jane kampionet e vertete ne fushe dhe jashte saj.
    kan ngelur vertet pake lojtare qe munde te quhen "flamur"
    normale qe do pas me respekte per ta dhe un jam i te njejtit mendim..
    i kane dhene futbollit per vite me rradhe duke na emocionu ne sfida te pa arrushme ndaj dhe un mbrroj del pieron se jam rrit me golat e tij dhe mendoj se duhet te kishte marre topin e arte vetem per perkushtimin qe i ka bere juventusit ashtu si maldini milanit dhe toti romes ,ku te tre erdhen adoleshente ne keto skuadra dhe po luajne nje jete te tere me te njejten fanelle duke ju perkushtu
    dhe saktifiku vetem per nje ngjyre dhe nje ideal si pake ne bote

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hej djema ketu jam une nuk kam ikur. per ndeshjen e mbremshme e kam dhen mendimin tim.

Ndersa persa i perket milanit dhe fitimit te skudetos ajo tashme eshte e mbaruar pasi inter e ka skudeton ne xhep dhe mos te themi qe te shtunen kur te mposhtim lacion shumica ketu do ike dhe nuk do kthehet me ne kete pike te kampionatit. por mos harroni qe keni juven perballe ne ndeshjen direkte ku edhe mund te humbni....

nuk kerkoj favore nga juventus por jeni skuader pleqsh mos u beni sikur jeni ju 7 pike perpara por eshte inter
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Ndeshja Juventus-lecce Perfundimishte Do Lozet Me Dyher Hapur...

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    toni ajo ndeshje pak rendesi ka per ne interistet. me ose pa tifoza ne nuk kemi asnje interes.
    vari leshte

www.juventus-fans.net >>> Maska e JuventusFan
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Vendndodhja
    n'Kosovė
    Postime
    97

Arrow

Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    Ndeshja Juventus-lecce Perfundimishte Do Lozet Me Dyher Hapur...
    Lajm i mirė ...
    www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    une habitem me kta juventinet..akoma tu shkrujt jeni ju???ca kerkoni mo....doni qe te humbisni edhe me lecen....se tani ja moret doren ju te humbisni edhe me te voglat... FORCA INTER.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    toni ajo ndeshje pak rendesi ka per ne interistet. me ose pa tifoza ne nuk kemi asnje interes.
    NDOSHTA POR MOS PARASHIKO FITORE KUNDER LACIOS SE NUK I DIHET .....

Faqja 30 prej 51 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  2. FC Barcelona
    Nga DoLpHiN nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 501
    Postimi i Fundit: 15-09-2009, 21:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •