Toni007...nese te shtunen tjeter eshte dita juaj me fat...do humbni vetem 0-1.Pas nje jave ne ket ore,do jesh duke kerku noj vend me u mēef.Te keshilloj qe duke fillu qe neser,te ikesh ne kishe dite per dite te ndezesh ndonje qiri dhe te lutesh:"O zot ki meshire per shpirtrat tane!"...se pas nje jave...do ju thyjme brinjet!
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
ketu ne juventus club ku jetoj po pergatisim torten e fitores ....(juve-inter)
kemi vene 5 euro per koke dho do fikim te torta aq qirinje se gola di bejme interit ah ah ah me spumante ....dhe mendoj se do kenaqemi si vitin e kaluar ......
kujdes se na ferra e vogel del gjembi i madh ka tho jaroni
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
i uroj kampionatin interit , jo sepse e meritonit .
e keni marre kete kampionat per debilizmin e juves e te atyre golave me ''fat'' qe shume here perseritej si skenar gjate vitit.
urime per scudetton.
Sulmuesi zikaltėr ka bėrė tė dituar nga Brazili se nuk do tė kthehet tek skuadra e Interit
Sulmuesi brazilian i Interit, Adriano, ka lajmėruar se ka ndėrmend tė tėrhiqet nga karriera e tij futbollistike. Pėr momentin do tė tėrhiqem, kam humbur dėshirėn pėr tė luajtur, ka thėnė ai. Mė pas ka vazhduar: Nuk dua tė kthehem nė Itali, dua tė jetoj i qetė nė Brazil. Ndėrsa, agjenti i tij, Gilmar Rinaldi, e kishte paralajmėruar kėtė vendim shokues tė Adrianos:
Tė hėnėn do tė diskutoj me Interin pėr tė ardhmen e tij. Sulmuesi zikaltėr, i cili ka vendosur tė mos kthehet mė nė Itali pas dy ndeshjeve tė luajtura me Brazilin pėr eleminatoret e botėrorit tė ardhshėm, gjithashtu, ka shtuar: Nuk e di nėse do tė qėndroj pėr njė, dy ose tre muaj pa luajtur. Dua tė rimendoj pėr karrierėn time.
Pėr momentin Adriano gjendet nė Rio de Zhaneiro, mė saktė nė lagjen ku ka kaluar fėmijėrinė e tij. Dhe nga Rio ka organizuar njė konferencė pėr shtyp pėr tė sqaruar situatėn e tij para kamerave. Gazetarėve i ka bėrė tė ditur se nuk kam nevojė pėr mjekė dhe psikologė, por vetėm pėr tė qėndruar afėr njerėzve qė i duan tė mirėn. Sulmuesi ka bėrė tė qartė edhe se ėshtė gati tė heqė dorė nga paratė qė fiton si futbollist pėr tė rigjetur veten.
Nė Itali nuk isha i lumtur, ka thėnė Adriano qė mė pas ka shtuar: Nuk jam i sėmurė. Gjithsesi do tė duhet tė vlerėsoj se si do tė vazhdojė karriera ime, sepse nuk e di nėse do tė rezistoj njė, dy ose tre javė pa luajtur. Mė pas sulmuesi ka siguruar: Nė Brazil ndihem i lumtur, afėr miqve tė mi, familjarėve tė mi.
Por, Adriano ka vazhduar tė kėmbėngulė lidhur me temėn italiane: Nuk kam asgjė kundėr Interit, por, pėrsėris se nuk mė pėlqente tė jetoja nė Itali, ndihesha gjithmonė objekt presionesh. Kam duruar presione tė forta qė kur kam qenė 18 vjeē. Ish-Perandori ka saktėsuar edhe arsyen pse ka organizuar kėtė konferencė pėr shtyp: Doja tė shpjegoja personalisht atė qė ka ndodhur gjatė ditėve tė fundit. Janė thėnė shumė tė pavėrteta. Por gjithēka qė kam bėrė, e kam menduar mirė.
Kam folur pėr kėtė me familjarėt e mi, me miqtė e mi dhe me agjentin tim Rinaldi. Fakti ėshtė se po mendoj pėr lumturinė time. Shumė njerėz ndoshta nuk do ta kuptojnė kėtė qė po mė ndodh. Eshtė njė situatė e shėmtuar, jo e lehtė, tė jeni tė sigurtė.
Por ėshtė njė zgjedhje qė kam bėrė unė pėr jetėn time. Sulmuesi, duke ju pėrgjigjur pyetjes nėse do tė rikthehet tė luajė me njė skuadėr braziliane, ka siguruar: Ajo skuadėr duhet tė jetė Flamengo, pasi nė tė kundėrt, gjyshja ime do tė mė vrasė. Mė pas Adriano ka folur pėr presidentin Morati.
Pėr mua Morati ėshtė si njė baba, por kjo ėshtė njė zgjedhje qė unė e bėj pėr jetėn time. Nuk e di se ēfarė do tė ndodhė nė tė ardhmen, pėr momentin nuk dua tė mendoj pėr kėtė. Agjenti im do tė shkojė nė Itali dhe do tė zgjidhė ēdo problem. Kush ėshtė inteligjent do ta kuptojė vendimin tim. Nuk jam i sėmurė. Adriano nuk ka vdekur, por po e vrisnin tė tjerėt, ka pėrfunduar sulmuesi.
Mjeku i San Paolos
Kunja: Adri ka probleme psikologjike
Eshtė bėrė objekt diskutimesh deklarata e publikuar nė shtypin brazilian e mjekut tė San Paolos, Marko Aurelio Kunja, i cili ka ndjekur Adrianon vitin e kaluar kur sulmuesi ishte dhėnė borxh tek kjo skuadėr: Adriano ka nevojė pėr ndihmė, duhet tė ndiqet nga psikologė, sepse kalon nė disa gjendje emocionale qė nuk arrin ti kontrollojė. Ka dėshirė tė konsumojė alkol, nėse del natėn nuk arrin tė ndalet.
Mė pas urren qė tė nesėrmen njerėzit ta qortojnė. Kėshtu kalon nė depresion. Rrethohet nga njė grup shoqėruesish dhe jo miqsh. Askush nuk e kundėrshton. I duhet dhėnė fund kėsaj mbrojtjeje, ėshtė e nevojshme qė ai tė vihet para pėrgjegjėsive. Ai ėshtė vetė problemi i vetes sė tij, ka thėnė doktor Kunja.
-
Nė lidhje me ēėshtjen Adriano, portugezi ka thėnė se braziliani duhet tė rigjejė veten
Mourinjo, nėn presion para Palermos
Adriano? Trajneri Mourinjo ka shprehur fjalė pozitive, pa pengje apo hatėrmbetje. Interi ka bėrė gjithēka ėshtė e mundur pėr ta ndihmuar, edhe para se tė vija unė. Unė si trajner dhe njeri, po ashtu edhe shokėt e ekipit dhe presidenti. Tė shohim. Urimi ėshtė qė braziliani ta kalojė shpejt kėtė moment delikat: E rėndėsishme ėshtė qė ai tė jetė i lumtur.
Nėse humbet lojtari dhe gjehet njeriu kjo ėshtė perfekte.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
O ZOTERI. juvja ka fitu se ka fitu moggi me telefonata se skish marr kurr titull ne 15 vitet e fundit.
inter sot tregoi qe nuk eshte skuader qe mban rezultat. mund te them qe palermo sot mund te kish fituar ndeshjen. jam shume dakord me murinjon qe kur thote qe kampionati nuk ka mbaruar dhe duhen akoma edhe 15 pike per te fituar kampionatin.
por pordhet e ketyre leshkove sot ne fushe nuk i duroj dot.
Nje balotel pordhac buth.zi qe bo sikur eshte yll bote apo ibra qe do me bo spektakel me zor pasi do topin e arte.
futbolli fitohet me gole dhe me loj te bukur dhe jo me pordh si sot.
te mos e presim kampionatin te na e dhuroj genoa si sot apo milani neser.....
interi duhet te reagoj dhe te dale me pik nga torino kunder juves!
vari leshte
Krijoni Kontakt