Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Bota "misterioze" e njė femre!

Nje pjese e mire e femrave qe takohen nuk shprehin asgje....Ato pak qe duken se premtojne dicka nje dite te bukur ju zhgenjejne....Faji juaj meshkuj!
    Nuk eshte femra qe ka rendesi ne dashuri,por mashkulli ne duart e nje joshesi te vertete,edhe femra me e shpelare e me e trashe e botes nga mendja mund te behet nje e dashur ideale.Nuk egzistojne femra te pakuptueshme....nuk besoj te kete femra te tilla!Mendoj qe bota e nje mashkulli eshte me teper nderlikuese!
    Ekzistojne vetem thjesht,femra pak a shume te bukura,por te gjitha njesoj te pershtatshme per t`i transformuar ne krijesa te zjarrta,te rafinuara,sensuale,o te mbeten perjetesisht ato qe jane,sipas fatit qe kane,apo jo,te gjejne nje tip qe te dije t`i beje te dashurojne me sinqeritet e pasion.....

Shume thone qe "Femra ka nje bote te fshehte edhe pas vdekjes",por nuk kam qene asnjehere dakort me kete thenie!

Mendoni qe femra ka nje bote te fshehte dhe shume te pakuptueshme?!
    A i besoni misteriozitetit te nje femre?!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mendoj se femra eshte ka nje psikologji teper te komplikuar(e thene me troē e kane koken lemsh) qe nuk e merr vesh njeri.
    Madje as femrat vet nuk e dine ēa kan ne mendje, imagjino sa mund te zbulojme ne.
    Nuk dua te pergjithesoj, por me sa kam vene re une deri tani kshu eshte, te shohim ca na ruan e ardhmja .

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nuk eshte femra qe ka nje bote misterioze te fshehte apo psikologji te komplikuar..

eshte natyra njerezore e tille.
    pra te gjithe njerezit meshkuj e femra , te gjithe pa perjashtim jemi misterioze dhe me psikologji te komplikuar..
    nuk arrijme te njohim kurre nje njeri deri ne fund, nuk arrijme te kuptojme kurre deri ne fund karakterin e nje njeriu.
    ne fund te fundit nuk arrijme te njohim deri ne fund as veten tone
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ehu po ēa do thoni ju femrat, qe eshte ashtu , po do mbroni veten , ncuk ncuk.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Femrat misterioze?Sidoqofte mire qe s'jam mashkull se kerdine do kisha bere me tere kete mister...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Na "e futet" neve meshkujve me kete teme. E hodhet topin ne fushen tone
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ehu po ēa do thoni ju femrat, qe eshte ashtu , po do mbroni veten ncuk ncuk.
    une nuk thashe te kunderten e asaj qe the ti.. nuk thashe qe ne femrat jemi te lehta per tu kuptuar. thashe vetem qe jemi njesoj si femrat dhe meshkujt sepse te gjithe kemi natyre te komplikuar..

pra nuk eshte e thjeshte per te na kuptuar ne por nuk eshte fare fare e thjeshte per te kuptuar ju

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    une nuk thashe te kunderten e asaj qe the ti.. nuk thashe qe ne femrat jemi te lehta per tu kuptuar. thashe vetem qe jemi njesoj si femrat dhe meshkujt sepse te gjithe kemi natyre te komplikuar..

pra nuk eshte e thjeshte per te na kuptuar ne por nuk eshte fare fare e thjeshte per te kuptuar ju
    ka ne ka dhe ne, une flas nga pervoja, ne pergjithesi meshkujt jane me te thjeshte per tu kuptuar.

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ka ne ka dhe ne, une flas nga pervoja, ne pergjithesi meshkujt jane me te thjeshte per tu kuptuar.
    mahhhhhhhhh ????? dhe une flas nga pervoja (dhe meqe jam pak me e madhe nga ty kam dhe me shume pervoje ne jete dhe deri tani nuk me ka qelluar ndonje mashkull i thjeshte per ta kuptuar

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Mendoj se femra eshte ka nje psikologji teper te komplikuar(e thene me troē e kane koken lemsh) qe nuk e merr vesh njeri.
    Madje as femrat vet nuk e dine ēa kan ne mendje, imagjino sa mund te zbulojme ne.
    Nuk dua te pergjithesoj, por me sa kam vene re une deri tani kshu eshte, te shohim ca na ruan e ardhmja .
    Mir the ti, dakord. Ku ta dim ne se c'do nje femer kur as vet ajo s'di.

Shoqja ime e klases....(ngjarje e vertet)

Ajo e dashuroje shokun tim, me te cilin ulesha ne nje bank. Papritmas, nje dit m'u afrua dhe me tha: "Ndihmomė!!", -menjeher ia prita i hutuar, -"me cka??". Gjer e gjat m'i sqaroi ndjenjat e saja, se sa shum ndjente per shokun tim, por s'dije sesi t'ia beje me dije ati.
    Te nesermen, ashtu sic i premtova un asaj, i tregova shokut tim dhe ai u gezua pamas, mbase edhe ai e pelqeje at - sepse vertet e bukur.

Tani, pas ca ditesh erdhi koha per nje takim mes tyre, por, per t'mos ta marr vesh asnjeri ne klas ajo doje qe kontakti tyre te nisej permes meje. Bisedova me shokun dhe vendosen qe te takoheshin nje te premte, por pa mua. Njekohesisht, po ne at dit, bisedova dhe me at vajzen dhe ran dakord qe te dy.

Shoku im, sic i kishte premtuar asaj, kishte dalur ne takim, por ajo s'i kishte dalur fare. Madje edhe pa e informuar kte shokun, pa arsye dhe pa i ber nje tel. e as SMS. Un po shikoja nje film dhe qe shoku ne tel., ishte ber zeher dhe menjeher nisi te bertas: "ajo s'ka dalur, c'femer esht ajo??!!".

C'mund t'i thosha un atij, vecse, qe, te henen ne shkoll do flas me at.

Ne shkoll, dit e hen, heret ne mengjes, sapo pash qe hyri ne klas menjeher iu afrova dhe ia prita shum vrazhd: "Pse tallesh tani??!!", -s'me kthente pergjigje dot. Un prap: "SA SHUM E DOJE!!! WOOW!!". Dikur ktheu koken nga un dhe tha: "Ne fakt, un mendoja sikur e doja ama jo, s'e dua.", edhe me nje buzeqeshje plot ironi.

Mirepo, un, nje djal trim dai, ia prita: "Nese s'del me at neser fjalet tua do t'i ndaj me ter shoket e shoqet e klases!!".

Me tha: "shikomė!! Un as qe ndjej per at dic, ama esht i hijshem dhe doja vetem e vetem ta fusja ne loj, qe t'ia ul ca koken posht.", edhe ia doli. Ai cmendej pas saj, derisa nje dit nderroi taktiken e lojes. Vertet ishte i bukur dhe mundte te bej cmos, i beri ofert mu shoqes se saj dhe u lidh me at.

SHIKONI TANI!!

Pas gjysme viti, pak para mbarimit te gjysmevjetorit te par, ajo prap erdhi te un. Me tha: "Me te vertet e doja, e dua dhe do ta dua gjithmon!! Nese s'me bashkon me at un do bej vetevrasje!!". Un ia prita anglisht: "What the f**k!?", i hutuar jasht mase. Ajo nisi te qaj me lot dhe tha: "A s'e kupton?? Un doja qe ai me te vertet te me doje mua, qe te mos i bie preh aventurave te tija.
    Mirepo, ai shum shpejt deshmoi te kunderten, u dorezua dhe filloi me shoqen time!!".

Un serish ia prita: "Tani s'te kuptoj!??!", ndersa ne heshtje me vete perseri un thash: "what the f**k!?". Por ksaj here nuk i zura bes dhe i thash: "Qaj ti po do pa ia nda, ama at qe hartova dikur per ju tashme e ka patur!!".

Pastaj, pas nje viti, me te vertet kishte tentuar te bej vetevrasje, por s'ia kishte dal mban - shpetoi nga vdekja. Shoku im tani esht bashk me dike tjeter, jo me shoqen e saj por as me at vajzen jo.

Ehh,...femra esht ma e nderlikuar sesa mashkulli!! Shoqja ime luajti me vet ndjenjat e saja per te fituar respektin dhe ndjenjat e shokut tim??!!!!!! C'esht kjo kshu....???

-Vall a esht e vertet ajo qe me thoshte ajo, gjoja se ajo me te vertet e doje at shum, por kerkoje qe, ne kte menyr, dashuria t'nisej dyanshem?? Nese po, pse ne kte menyr???

Ju faleminderit!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •