Ata që i kanë dëgjuar zërat e tillë nuk kan dëgjuar gjë tjetër pos zërat që dalin nga një ambient i gjalle jetësor i egjinëve!
Sabri Selmani
Ndryshuar për herë të fundit nga Sabriu : 13-03-2009 më 10:08
Ja disa video te po kesaj qeshtje ,mund ta shikoni edhe vendin ku eshte bere ky experiment dhe poashtu edhe mendimet dhe analizat e xperteve Ruso/Amerikan..
Shumë video ka te kesaj natyre mirpo disa ,me sa e verejta ,shumica dermuese e tyre kete rast e pershkruajn apo iu drejtohen si Zë i Djallit.
Une per kete rast jam i rezervuar ,perderisa te kete nje konkludim zyrtar.
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 13-03-2009 më 16:18
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
No comment.
Vertet eshte dicka qe kurr se kam ndegju dhe nuk e kisha imagjinates se kesi lloj zerash qe eksistojne :S.
Allahu na ruajt gjithmone e jete.
S.A
Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...
Keto zera, vetem kafsheve jua ka lejuar Allahu degjimin e njerezve qe sprovohen ne varr, njerezit nuk mund ti degjojne.
E gjithe universi eshte krijuar nga Allahu me nej precizitet te madh dhe i derguari i tij eshte Muhamedi, dhe detyra e faktorit njeri ne kete bote eshte te bej vepra te mira, te besoj ne njeshmerine e krijuesit, te besoni Kuranin sepse aty jane fjalet e Zotit
Ferri ekziston, kush ka bere vepra te keqija e pret denimi...
Ndersa besimtaret musliman do te jen te shpetuar...
Ndryshuar për herë të fundit nga serioz1 : 14-03-2009 më 00:00
mmm interesant shum ishin te frikshme
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Mendoi se zerat e degjuar jane :
1.Zerat e urdherave te egjineve komandues dhene ushtareve te vet per t`i zbatuar ne siperfaqe te tokes kunder njerezve,
2.Zerat e ndeshkimit te egjineve ushtarak nga eproret e tyre per moskryerjen me
sukses te urdherave kunder njerzve.
Mendoi se ata qe kan theksuar se zerat e tille jane te njerzve nuk e kane mbeshtetjen argumentuese kuranore islame.
Edhe nese del ndonje konfirmim zyrtar , kjo nuk do te thot se e shpreh realitetin e sidomos te ato grupe te cilat per interesa te veta mendoin se per te folur ne emer te islamit e kan vetem ata dhe se All-llahu eshte vetem i tyre.
Sido qe te jete, mendoi se mendimi i Sabri Selmanit ka baza te mbeshtetura ne islam edhe pse dikujt nuk i pelqen realiteti.
Muslimani duhet ta flas te verteten ne emer te All-llahut.
Ndryshuar për herë të fundit nga AbdylHabib : 14-03-2009 më 05:48
Pajtohem me Sabriun dhe Abdyl Habibin.
Es selamu alejkum we rahmetu Allah!
Vetëm Zoti mund të më gjykojë!
Kjo eshte rren, nuk munden njerzit ti ndegjojn zerat e egjineve.
Kjo eshte nje tallje e rradhes me muslimant. Do te shihni se me von do te dali rren e kulluar.
ajt mirmbetshi
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
Krijoni Kontakt