o kalamoja kalamoja me tregoni dhe mua si te luaj
o kalamoja kalamoja me tregoni dhe mua si te luaj
me pushke e pene, per
memedhene
COUNTER STRIKE Te ben per vete eshte nji nga lojrat me te mrelkullueshme me aksion qe mund te egzistojn !!!
:F :^ekrani :F
ma tregoni edhe mua si te luaj ne internet uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuaaaaaaaaaa
me pushke e pene, per
memedhene
Djema edhe une si nje nga lojtaret e CS ju them se kam luajtur me ore te tera ne rrjet dhe kam harruar te fle edhe te tjera. Kush ka lojtur me kupton se cpo them tani kam disa kohe qe skam luajtur dhe klani qe kam patur eshte shperbere nqs do te behemi 10 veta do te ishte mire te loznim dhe te benim nje klan dhe mund te lozim dhe me klane te tjera neper bote .
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Cuna une jam gati te jem njeri nga ata 10, por me pare njeri te vendosi diten dhe oren kur do jemi ketu per te luajtur. Mendoj qe te jene dhe te tjere dakort !
Ej djema kush me thote mua se ku ta mar ne int kete loje se e crackoj vete pastaj vetem me jepni linkun ku mund ta mar ...eshte me te vertet nje loje e bukur edhe dua qe ta kem per ne lan ketu ke puna ime ..ne po qe i luajm lojrat behemi 10 veta dhe luajm Unreal tournament nje loje e bukur si per ne Lan edhe online me usera nga e gjithe bota ..ju uroj ta provoni ....![]()
KilleR-X-
dhe guess kush eshte nje nga keta 10hihihih, o robo, kur do lujm prap?!?!
briiigi
to err is human , to forgive devine
Ej lal dil mer ihere andej nga anet tona se lujm ishim dje 10 veta lujtme me skuadra deri ne oren 12 te nates ahahahah jemi kenoq per zotin![]()
KACAKU ate e kam lozur edhe une kam qene bashke me ASSA|NS edhe nuk na eshte dukur po ate loj kemi lozur edhe vazhdojme ta lozim ne te vertet nuk e kemi blere po e kemi vjedhur ne internet pista ime e preferuar eshte de_dust tani kush ka nevoje per cd-keys mund te me thoj sepse ne disponojme shume te tille edhe counter-strike edhe half-life jane qe te dyja shume te mire per ti lozur lane-game .hajt mire u takofshim ndonje dite oline se kam per tju vrare merr (DERRA) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
o peko si thua vella do lozim sonte 4 kunder kater on lan gjithmone behet fjale![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Krijoni Kontakt