Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 127
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Cka me i bere kokes tende qe nuk e kupton nje fjali te vetme. Kjo eshte fakt, ne zgjedhjet e lira demokratike dalin edhe intelektualet edhe budallet te gjithe kane te drejte vote, dhe sipas statistikave botrore dihet se shumica jane injoranta dhe pakica eshte intelektuale, dhe perfundimi i ketyre zgjedhjeve del qe te na udheheq nje prijes i zgjedhur nga budallet.

Une nuk e dua nje prijes te tille ty dhe te tjereve ju qoft per hajer.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Citim Postuar mė parė nga hubejb Lexo Postimin
    dhe sipas statistikave botrore dihet se shumica jane injoranta dhe pakica eshte intelektuale........

Shih shih me sa fjale te medhaja po na flet, lol!. Pa he njehere, na jep ca statistika boterore ti lexojme
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Shih shih me sa fjale te medhaja po na flet, lol!. Pa he njehere, na jep ca statistika boterore ti lexojme
    I menēuri nuk i kerkon statistikat sepse eshte i bindur qe nuk eshte ne listen e injorantve.
    Por puna jote eshte ndryshe......
    .

Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    I menēuri nuk i kerkon statistikat sepse eshte i bindur qe nuk eshte ne listen e injorantve.
    Por puna jote eshte ndryshe......

Zakonisht i mencuri verteton/sjell fakte para se te flase. Megjithate nuk eshte cudi qe pjesa me e injoranteve gjenden brenda grupimeve fetare persa kohe flasin pa nevojen e vertetimeve. Keshtu qe Selam, ose sallam (si te vije per me mbare)

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Zakonisht i mencuri verteton/sjell fakte para se te flase. Megjithate nuk eshte cudi qe pjesa me e injoranteve gjenden brenda grupimeve fetare persa kohe flasin pa nevojen e vertetimeve. Keshtu qe Selam, ose sallam (si te vije per me mbare)
    Plako sja vlen me te repliku ty, ti je low life creature....mjafton te shofesh foton tende dhe cdo gje flet vet.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=143
    .

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Jemi mesuar ne t degjojme llafe te tilla nga muslimanet, njeher thojshin qe komunizmi eshte si Islami ska dallim, pastaj monarkia eshte si islami, e masandej e nderuan ne demokraci.

Te gjith keto sisteme jane ne kundershtim me islamin, kur kemi parasysh vet definicionin demokraci, per te cilin japin definicione te ndryshme.

Dua te jap edhe une nje definocion te cilin e kam huazuar nga rahmetliu molla Jakup Hasipi i cili thoshte:

"Demokraci eshte ta mundin dy budalla nje te mencur me vota"

Besoj mjafton ky definicioni per ta kuptuar se sa i shtremberuar eshte ky sistem.
    Selamu aleikum vlla.

Nuk ka gje me te veshtire , ose me sakt eshte e pa mundur te debatosh me nje person qe mohon hadithin, ixhman, usulin.

Mos u lodh kot.
    .

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Cka me i bere kokes tende qe nuk e kupton nje fjali te vetme. Kjo eshte fakt, ne zgjedhjet e lira demokratike dalin edhe intelektualet edhe budallet te gjithe kane te drejte vote, dhe sipas statistikave botrore dihet se shumica jane injoranta dhe pakica eshte intelektuale, dhe perfundimi i ketyre zgjedhjeve del qe te na udheheq nje prijes i zgjedhur nga budallet.

Une nuk e dua nje prijes te tille ty dhe te tjereve ju qoft per hajer.
    E ne cilin grup ben pjese ti Huhejb ?!!
    Ne grupin e pare ose ate te dytin !!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    Plako sja vlen me te repliku ty, ti je low life creature....mjafton te shofesh foton tende dhe cdo gje flet vet.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=143

Lol, ca jam une?! Hahaha, ca mjekercjap (apo s'te ka dal mjekra akoma?) i lezetshmem Fotoja ime ka shume kuptim per boten e njerezve, por meqe ti s'ben pjese ne kete bote pale si te duket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Une e di veten ne cilin grup bej pjese por nuk e di shumicen e njerezve ku bejne pjese, se bashku me ty.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Une e di veten ne cilin grup bej pjese por nuk e di shumicen e njerezve ku bejne pjese, se bashku me ty.
    Nejse eshte e drejta jote te shprehesh si te kesh qef, por ama mendoj qe eshte gabim te thuhet se ne bote shumica paskan qene injoranta!!!
    Nuk ka kuptim nje fjali e tille dhe nga ana tjeter eshte ofenduese per njerezit qe e lexojne kete.
    Njerezit jane shumica normale, si puna jote , si puna ime, si puna e atyre qe cdo dite kemi pune, pra nuk jane injoranta.
    Nje perqindje e vogel e njerezimit jane me te meta mendore ose psikollogjike, dhe nje pjese tjeter e njerezimit jane gjenial!

Une mund te kuptoj nese dikush shprehet se shumica e njerezve jane normal dhe nje pakice me veti gjeniale, por ama nuk mund te kuptoj shprehjen se shumica paskan qene injoranta dhe nje pakic intelektuale!

Andaj ne menyre metaforike te pyeta se ne cilen grup ben pjese, qe te te kujtohet se je shprehur gabimisht.

ME Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė dalė Shqipėria nga Konferenca Islamike?
    Nga Fenomeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 282
    Postimi i Fundit: 13-04-2009, 14:04
  2. Kredia e Bankės Islamike, Shqipėria bojkoton Izraelin
    Nga alproud nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  3. Tė drejtat e jomuslimanėve nė shtetet islamike
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 13-04-2006, 14:35
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •