D.m.th Pyetja na eshte parashtruar Neve!!Gostivari Usa
te drejta elementare, si psh te drejten e votimit, te drejten e te pasurit patente shoferi dhe te drejten qe te udheheq me poste te larta qeveritare.
Dhe Tash Ne,do te pergjigjemi "Ty dhe Juve"!!
Kjo qeshtje as me Kuran dhe as me Hadith nuk eshte e Ndaluar ,d.m.th eshte e pa rregulluar me keto dy Burime kryesore te Dituris Islame. Ne hadith eshte permendur qeshtja e kesaj sfere ,d.m.th eshte paralajmruar si shenje e vogel e Kijametit ,mirpo nuk do te thote se te kualifikohet si nje shenje e Kijametit dhe te perfundohet se behet fjal per diqka negative apo te ndaluar ne Islam. Perfundimisht Gruaja ka te drejt te Ngas Makinen dhe poashtu te kete Patent Shofer.. Mirpo fakti qe nuk eshte rregulluar me dispozita Kuranore dhe Hadithe ,Kjo qeshtje mund te i lejohet edhe Konsezusit te Dijetareve dhe Relativiteti i kesaj Qeshtje lejon qe nje gje te tille ,te vendos edhe Burri i asaj Gruaje ,se a e lejon nje gje te tille ,thjesht eshte ky Kendi Plotesisht Intim dhe qe i perket nje Bashkesie Familajre dhe ne suaza te bashkeshortesis. Thjesht keshtu,Nese nje gje e tille nuk eshte e rregulluar me Kuran dhe Hadithe ,dhe edhe poashtu nuk ka mendim te nje Zė nga Konsezusi i Dijetareve ,ateher une Si Individ apo Burre i nje Gruaje mund te vendosi per Gruan Time ,ashtu siq deshiroj Une ,D.m.th Une mund ta lejoj Gruan te Kete Patent Shofer apo te mos Kete Patent Shofer ,thjehst kjo varet nga Nevoja qe ka ajo Familje per Patent Shofer ,sepse nese ne nje Familje existojn dy a tri Patent Shofera dhe vetem nje Makine ,ateher e thjesht eshte qe Patent Shoferi i tret eshte i Panevojshem.,dm.th jan gjera qe rregullohen me Ujdi te Paleve.Patent Shoferi I gruas
Une te Siguroj se nje Problem i Tille ,jo qe nuk eshte Elementar ne jeten praktike ,por edhe as qoft Prioritet Dhjetesor nuk paraqet ne Jete. D.m.th nje gje e tille nuk Hyn ne Radhen e TE drejtave Elementare/Themelore te Njeriut sepse ka shume gjera qe kan perparesi qe te rregullohen dhe ky problem eshte Bira e e fundit e nje Gardhi te nje Familje te shendoshe..
Shembull: Une nuk kam Patent Shofer ,thjesht Nuk me nevoitet momentalisht edhe pse i kam te gjitha Kushtet ,qe te Kem Patent Shofer ,mirpo konsideroj se nuk me eshte Prioritet ne Jete ne kohen Momentale. Dhe Une personalisht jam Ai qe nuk ja ndaloj Gruas Sime qe te Kete Patent Shofer ,mirpo perseri Vendos Ujdia Ndermjet meje dhe Gruas per te miren e familjes se a nevoitet Patentshoferi i gruas a po jo ,thjesht kjo duhet te jete ne proporcion me Nevojen. Muslimani nuk vendos sipas Epsheve Patriarkale apo Matriarkale/Feministe se kinse duhet te behet Barazia Gjinore . Muslimani Rrespekton Drejtesi Gjinore dhe Jo Barazi Gjinore.
Mirpo perfundimisht Nje Patent Shoferi i Gruas nuk Kualifikohet si Ndales,Obligim por Lejohet nese eshte nje kensezus Bashkeshortor per kete qeshtje.
kalo mire per te tjerat herave te tjera,se tash jam i nxene dhe nuk kam Kohe - Kjo ishte Koha e rezervuar per kete pergjigje.
Dhe nje Lutje per ty Gostivari Usa ,Nese e ndjen akoma Veten Musliman ,per Hire te Allahut rezervoje nje termin Kohore prej 30 minutash pas Jacis dhe Medito Rreth Vetes se Ku GJendesh dhe Pendohu per gjendjen qe ke momentalisht . Besom qe gjithmon ke qen nje prej te Rrespektuareve nga une thjeshte te kam dashur si Vella Musliman dhe shpresoj qe kete rrespekt vetem se do e rris ndaj teje. Mirpo perderisa ti nuk e ndryshon gjendjen tende Allahu nuk e ndryshon gjendjen Tende..
Ndegjohje nje gje tthelbesore qe ka lidhje direkte me gjendjen tende: E di ku qendron Problemi Juaj, Edi qe furnizohesh me "dituri" Islame ne shumicen e rasteve nga Gjuha Angleze dhe jo nga Gjuha shqipe ,dhe fakti qe furnizohesh me Dituri Islame nga Gjuha angleze ,ateher mund te supozoj se kete dituri me perkthim Anglisht e merr nga Interneti dhe ne baze te asaj se pothuajse me shume se 50% e informacioneve qe gjenden ne Internet rreth Islamit jan te Verzionit Shiiit ,mund te konkludoj se dyshimet dhe problemet qe ke ne Islam ,dhe qe qdo dite paraqiten per mes temave dhe postimeve qe i hap ti ne forum ,qe me shume konsiderohet kontribut Jo Islam se sa Islam dhe te mires se Islamit jan bere nga po ky Indoktrimnim Shiit ne ty.
Kuptoje faktin se prej Sot ,ti duhet te largohesh nga Webfaqet e dyshimta qe ti lexon dhe furnizohesh me informacione ne gjuhen angleze ,sepse jam i bindur se je duke u furnizuar nga webfaqet shiite.Dhe fakti qe ti i shef gjerat krejt me ngjyra Wehabiste ,kjo eshte prova vendimtare qe ti je i indoktrinuar nga Shiitet ,sepse ne qdo webfaqe Shiite rreth 30% te matrialit te tyre i kushtohet Wehabizmit,sa qe krejt Sunnitet personifikohen si Wehabi.
Allahu te udhezoft
Krijoni Kontakt