Hmm,Ferit Piku sqenka me lart,sa keq.
Jakup hasipi
dr.shefqet krasniqi
sadulla bajrami
dr.zekerija bajrami
Enes Goga
Muselem mazllami
Bekir Halimi
Hmm,Ferit Piku sqenka me lart,sa keq.
Sheik Yusuf Hamza !!!
WE WILL NOT GO DOWN!
kush esht ferit pika
edhe ky
sheik yusuf hamza
1.Hoxhe Jakup Hasipi
2.Sadulla Bajrami
3.Zekirija Bajrami
Kta te tre shum me pelqejn.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Hamza Yusuf eshte ky:
Hamza Yusuf was born in Washington State and raised in Northern California. In 1977, he became Muslim and subsequently traveled to the Muslim world and ...
Per me shum lexo ketu:
www.zaytuna.org/teacherMore.asp?id=9 ose ketu
en.wikipedia.org/wiki/Hamza_Yusuf
Shiko edhe kete video:
GV_USA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 15-03-2009 mė 14:30
WE WILL NOT GO DOWN!
Une mendoj ke harru ta vendosesh Irfan Salihun qe eshte shum me lart se Mazllami, per mua Mazllami nuk e meriton epitetin dijetar
Mazllami ndoshta sesht per ne radhen e dijetarve sepse nuk dij cfar ka te kryer,mirepo sa i perket popullates,ai ka nje rejting te mire,sidomos ne anen e kosoves,po edhe ne maqedonni esht i njohur.....
Selam Alejkum,
Irfan Salihu eshte nga Kosova konkretisht nga Prizren i te njejtit qytet nga i cili eshte edhe Mazllami, poashtu edhe une jam nga Prizreni dhe i njoh shum mir qe te dy. Irfan Salihu nga ka te kryer Dr. por eshte shum me lart sesa Mazllami gjithashtu eshte shum me i ri se Mazllami dhe ndoshta me pak i njohur se Mazllami por si dijetar eshte shum me lart se Mazllami.