Close

Rezultati i Sondazhit: Në cilin shtet të Europës jetohet më mirë?

Votues
91. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gjermani

21 23.08%
  • Francë

2 2.20%
  • Itali

3 3.30%
  • Spanjë

2 2.20%
  • Zvicër

14 15.38%
  • Angli

14 15.38%
  • Hollandë

3 3.30%
  • Danimarkë

5 5.49%
  • Suedi

19 20.88%
  • Tjetër shtet (emrin e shtetit mund ta jepni duke postuar në temë)

8 8.79%
Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 206 prej 206
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga oktapodhi1 Lexo Postimin
    o Mete ne europ nuk ka lek, hiq nje angli te tjerat jane afersisht njelloj. un kur isha ne gjemani u habita. Shqipot vidhnin ne kulem. Corapet i mbushnin plot kur dilnin nga super marketi, le qe ka dhe diskriminim.
    keto i benin nga qe kishin x6 hahahahaha

hahaha sa kam qeshur me kte postim.!!

Une them qe ka me shume rendesi se kush je ti se sa shteti qe ti jeton...Ke milionera dhe te varfer ne cdo shtet duke perfshire edhe shqiperin.Varet ku njeriu gjen vehtveten.Po Amerika ka nje te mire te madhe qe se ka te dukshem racizmin dhe po qe i afte te hapen te gjitha dyert.Pastaj ka shume te bej se si ti do ta ndertosh jeten.Ka qe pelqejne te jetojne ne asistenc dhe gezojne qe ju tepronin dhe 800 euro.Po ka dhe njerez qe 800 euro i shpenzojne per gjera qejfi ne nje muaj pa problem fare.Pergjigjet per kete lloj teme jane relative pa fund....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    votova Danimarkën, jo se kam jetuar por pashë në televizor që është një shtet shumë social : falas spitalet..., katër vjet asistencë sociale nëse ngelesh pa punë......

kështu si po ecin ata do arrijnë në komunizëm......
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Se kuptoj pse gjerat qe permenden me shume ketu per kualitetin e jeteses ne nje shtet apo nje tjeter, jane ndihmat nga shteti. Besoj se duhet te krahasohen ne base te mundesive qe ka secili per te arritur majat, per jeten qe ben, qefin, pushimet, argetimet e lloj lloj gjerash te tilla.

Nuk flitet se marrim 1 apo 2 buke falas pasi pyetja eshte "Në cilin shtet të Europës jetohet më mirë?" dhe jo "Në cilin shtet të Europës jetohet qyl më mirë?"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 16-11-2010 më 16:24

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per nga te ardhurat kombetare per fryme,me mire jetohet ne Zvicer.Por edhe ne Gjermani po te jeshe i specializuar jetohet po aq mire.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Une them ne Gjermani vetem ketu seshte ndjere noj here krize,nigjoj njerez qe jetojne ne shtetet e tjera dhe pse punojne si del te hajne dhe te paguajne qerane ,kurse ketu po nuk pate rroge te mire ta ploteson shteti,dhe ai qe eshte punetot gjen pune sa te doje dhe dy turne punojne nganjehere njerzit qe duan te vejne kapital,dhe ja bofte zoti hallal kush eshte puntor,nga ana financiare ketu jetohet mire sa per qefe te tjera varet se kush eshte i lokaleve apo i discove e ka vete personi ne dore
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    Une them ne Gjermani vetem ketu seshte ndjere noj here krize,nigjoj njerez qe jetojne ne shtetet e tjera dhe pse punojne si del te hajne dhe te paguajne qerane ,kurse ketu po nuk pate rroge te mire ta ploteson shteti,dhe ai qe eshte punetot gjen pune sa te doje dhe dy turne punojne nganjehere njerzit qe duan te vejne kapital,dhe ja bofte zoti hallal kush eshte puntor,nga ana financiare ketu jetohet mire sa per qefe te tjera varet se kush eshte i lokaleve apo i discove e ka vete personi ne dore
    Se di se cilet qenkan keto shtete ku edhe kur punon, nuk te del te hash e te paguash qerane.

Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021

Tema të Ngjashme

1. Feja dhe shteti
    Nga Eda H në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 25-06-2008, 13:02
  2. Kur shteti grek zbulonte shqiptarët
    Nga ILIRI I MADH në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 02:12
  3. Shteti Shqiptar dhe mbeshtetia financiare per Komunitetet Fetare
    Nga Iliriani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 01:13
  4. Shteti injoron librin
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2002, 01:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •