Une them se ne vendet Nordike duhet te jete standarti me i larte i jeteses
Une them se ne vendet Nordike duhet te jete standarti me i larte i jeteses
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Swedia eshte vendi me i mire!
Norvegjia eshte larg, Danezet jane shum racista...
Sverige är det bästa!!! ....:- ))) TPB (The piratebay också)
a lum si ju qe jeni ne europe. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
per sa shtete kam pare ne danimarke,
por ene suedi besoj se o mire,
po si e tha dhe Giacomo, bon ftohte shume anej.
ne kanarie(ishujt) menoj se jetohet po aq mire per ne qe kemi ftohte
lol
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 19-03-2009 më 14:39
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
lume si ai si ka mnsi te jetoj ne Shqiperi
Se ne europ ter jeten metesh skllav
Ter jeten te therrasit te huaj
Ter jeten nuk ndihesh i lire si ne vendin tan
Comme on ARSENAL
Tash desha te shtoj edhe dicka, per jete te mire ne nje vend ka rendesi te MADHE edhe moti. Dmth kam nje shok qe ka qene ne suedi 2 vjet dhe ka ikur qe andej. Me te vertete tha nuk jetohej, dite e nate vetem shi, gati kurr nuk sheh nje diell te plote gjith diten. Aq shume jane te mesuar suedezet tha me shiun sa nuk marrin qadra fare, dalin ashtu hecin neper shi, nuk nguten, behen qull dhe vazhdojne sikur normal. Keto jane gjera qe ka perjetuar njeriu.
Sa i perket gjermanise edhe ketu ka dallime te medha nga regjionet e ndryshme. Psh regjioni i mynihut e stutgartit kane mjaft dimra te ashper dhe mjaft shume regjione kodrinore.
Ne regjionin e gjermanise se siperme dmth hamburg, hanover, berlin etj, ka shume me shume shi, dhe mot te vranet.
Jo qe jetoj ketu por regjioni i quajtur Rhein Main, dmth Frankfurt me rrethine eshte regjioni me i nxehte ne gjermani, ka me se shumti diell se ne vende tjera, dhe dimrat jane teper te bute, aq te bute sa bora thuajse nuk ekziston, ose nuk bje fare ose bje e shkrihet brenda dites. Dimri me teper i ngjan vjeshtes. Nderkaq vera eshte bile teper e nxehte, nganjhere edhe nuk rrihet brenda ne shtepi pa klime sidomos qershor, korrik, gusht.
Nejse se e teprova po deshta me thane qe nuk jane vetem parate ato qe bejne nje vend te mire per jetese por ndikojne shume faktore.
Ku ka si Shqiperia, nje pune te mire dhe i ke te garantuara te gjitha. Qejfi qejf, familja familje, puna pune, shoqeria shoqeri. E cfare te kerkosh me teper se kaq nga jeta? Kam qene dy vjet vetem jashte Shqiperis ku isha me master, dhe me te vertet me dukej shum e tepert. Ne Shqiperi kam gjithcka, dhe i arij te gjitha keto fal nje pune te mire. Ne bote duhet te besh disa pune qe te arish ato qe arin ketu ne Shqiperi me nje page te mire.
Mbi te gjitha jam ne vendin tim, kontriboje ketu per dicka qe do me dihet neser apo pasneser. Ndersa jashte Shqiperis do jem nje i huaje gjat gjith jetes dhe i perbuzur nga shoqeria. Me te vertet qe Shqiperia po ndryshon shum dhe e krijon luksin e jetes duke u shkolluar mire dhe te kesh nje pune me te ardhura te mira. Gje qe nuk eshte e veshtire nese ke studiuar dhe ke eksperiencen e duhur ne profilin qe do punosh.
...te them te drejten isha tre muaj ne shqiperi, e te them te drejten u skllaverova atje, kish apune me disa doktore e e din ti mo sa cfare te puojne atje, normalse si ne vend tend nuk ka por kur te trajtojne si sklav ne vend tend horroje mo, ti e din se ne shqiperi shqipecat i trajtojne si sklever nj-tj, si psh i therrasin rrondokop (jugoret) malok (verioret) etj etj, prandaj me mire "skllav" ne Swedi se sa SKLLAV ne shqipni, por ik mer se na lodhe....
Krijoni Kontakt