Nese denohet , ate dit shqiptaret te dalin te festojne , le tu sherbej shembull tjereve se si sguxojn te veprojn , ta dijn se ka ligj ne Shqiperi . (nese gjyqesia sna tradhton)
E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)
as Nuk E Njof Bollanon As Se Kam Pa Ftyrene Tij Por Ato Qe Kam Lexuar Se Qfar I Kan Kurdisur Ajo Nuk Lejohet Edhe Une E Kisha Falur Te Gjitha Dhe Nje Denim I Kisha Jap Atyre Qe I Kan Ber Ket
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Jo Vetem Per Ate Por Edhe Per Av.e Tij P.curri
Mire ishte te futej Bollano brenda per ca kohe, po s'besoj se do ia mbaj prapanica Sales. Keshtu qe shume shume ndonje gjobe do te marri dhe qe s'ka per ta shlyer kurre si gjobe.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Normal qe friksohet , se Bollano eshte mik me Janullatosin , Janullatosi eshte i dergum i shtetit grek ( e jo i Jezusit sic thot ilia spiro) , shteti grek eshte shtet fashist , por eshte edhe shtet ne BE e ne NATO , andaj na kercenojn , por Greqia ka fqinje Turqin , e cila eshte poashtu ne NATO , e cila eshte ku e ku me e fuqishme se Greqia , andaj i them Berishes , ska nevoj per frik , sot ose neser , ne do ti drejtojm greket (perfshi edhe kto tanet)
E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)
Vlorė, vjen denoncimi i dytė nė Prokurori pėr Vasil Bollanon
VLORE - Njė banor i Himarės denoncon nė Prokurorinė e Vlorės kryebashkiakun Vasil Bollano. Ai ėshtė Kosta Andruco, njė nga katėr tė shoqėruarit e sė enjtes nė polici, pasi kundėrshtuan vijimin e punimeve tė firmės qė po merret me ndėrtimin e rrugės nacionale Dhėrmi–Sarandė. Sipas tij, projekti i rrugės pėr nė plazhin e Potamit ėshtė devijuar me urdhėr tė Bollanos. “Projekti ka favorizuar njė magazinė qė tė mos prishej dhe ka devijuar nė bahēen time”, u shpreh ai. Nė denoncimin e bėrė nė Prokurori, ai denoncon se mė 26 mars 2009, nė orėn 08:00, nė bahēen e banesės sė tij ishin futur pa leje disa punėtorė. Pas debatit tė bėrė me ta, Andrucos i ėshtė komunikuar se kishin marrė urdhėr nga kryetari i bashkisė pėr tė filluar punimet pėr zgjerimin e rrugės. “Unė nuk kam qenė nė dijeni tė kėtij fakti. U kėrkova punėtorėve tė largohen nga prona e trashėguar brez pas brezi. Por forcat e ndėrhyrjes mė tėrhoqėn zvarrė mua, bashkėshorten time dhe kunatėn”, thuhet nė kallėzimin e himariotit. Por dhunėn e denoncuar prej e tij e mohoi dje policia. Sipas denoncuesit, projekti i rrugės ėshtė devijuar me urdhėr tė Bollanos pėr tė favorizuar njė tjetėr shtetas, i cili ka ndėrtuar njė magazinė pa leje pėr aktivitet tregtar. Kjo magazinė ėshtė ndėrtuar pjesėrisht mbi rrugėn ekzistuese, ku ėshtė projektuar zgjerimi i rrugės. “Si mund tė fillojnė punimet pėr ndėrtimin e njė rruge, pa u shpronėsuar mė parė pronari i tokės? Ndėrhyrja e dhunshme e forcave tė rendit nė dėmin tim dhe tė familjes sime, ėshtė bėrė me kėrkesėn e Kryetarit tė Bashkisė”, tha Andruco ndėrsa kėrkoi ndjekjen penale tė Bollanos pėr kėto veprime tė paligjshme.
Panorama
Sa do rrosh do te mesosh......
Krijoni Kontakt