Kam rreth 6 vjet qe jetoj ne Shqiperi dhe te them te drejten ka shume probleme qe me shqetesojne. Nuk kam arritur kurre te ambientohem me kete mentalitet te prapambetur Shqiptar. Pse them keshtu? Shume e thjeshte...para nje kater vitesh kur Nano ishte ne kulmin e tij nje artikull shkruante se ne Bruksel Nano e Berisha na paskan dhene doren e jane "pajtuar". Politikanet mbi te gjitha jane njerez dhe jashte parlamentit oine kafe bashke dhe jane miq. Ketu e dine se nje politikan i PD dhe PS jane hasem me njeritjetrin se kane ide te ndryshme politike. Ne Greqi,kur isha une jashte parlamentit nuk shikonte njeri se ca benin politikanet. Keti te gjithe ndjekin sikur jane ne nje reality show. Media shqiptare nuk e di se cdote thote PRIVACY. Tjeter rast ai i zevendesministrit qe hoqi kenishen ne feste. Edhe ca? Kush se heq kemishen ose kush nuk hipen ne tavolina ne feste, jashte orarit te punes? Kujt i hyn ne pune se Nard Ndoka na paska gjashte femije dhe kujt i plasi se Edi Rama del lakuriq? Dhe me rastin e Ylli Pangos...kujt i plasi se Ylli Pangos i vete ne shpi nje vajze dhe ky do ta zhveshe. Kush eshte ai burre qe po ti veje nje goce ne shpi sdo i veje mendja per keq? Lerini budallalleqet shqiptare dhe merruni me zhvillimin dhe lerini pucet. Jemi kombi me llafazan dhe po vazhduam keshtu veshtire se do behemi ndonjehre njerez.
Krijoni Kontakt