Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24

Politikanet mbi te gjitha jane njerez!

Kam rreth 6 vjet qe jetoj ne Shqiperi dhe te them te drejten ka shume probleme qe me shqetesojne. Nuk kam arritur kurre te ambientohem me kete mentalitet te prapambetur Shqiptar. Pse them keshtu? Shume e thjeshte...para nje kater vitesh kur Nano ishte ne kulmin e tij nje artikull shkruante se ne Bruksel Nano e Berisha na paskan dhene doren e jane "pajtuar". Politikanet mbi te gjitha jane njerez dhe jashte parlamentit oine kafe bashke dhe jane miq. Ketu e dine se nje politikan i PD dhe PS jane hasem me njeritjetrin se kane ide te ndryshme politike. Ne Greqi,kur isha une jashte parlamentit nuk shikonte njeri se ca benin politikanet. Keti te gjithe ndjekin sikur jane ne nje reality show. Media shqiptare nuk e di se cdote thote PRIVACY. Tjeter rast ai i zevendesministrit qe hoqi kenishen ne feste. Edhe ca? Kush se heq kemishen ose kush nuk hipen ne tavolina ne feste, jashte orarit te punes? Kujt i hyn ne pune se Nard Ndoka na paska gjashte femije dhe kujt i plasi se Edi Rama del lakuriq? Dhe me rastin e Ylli Pangos...kujt i plasi se Ylli Pangos i vete ne shpi nje vajze dhe ky do ta zhveshe. Kush eshte ai burre qe po ti veje nje goce ne shpi sdo i veje mendja per keq? Lerini budallalleqet shqiptare dhe merruni me zhvillimin dhe lerini pucet. Jemi kombi me llafazan dhe po vazhduam keshtu veshtire se do behemi ndonjehre njerez.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga King Caspian Lexo Postimin
    Kam rreth 6 vjet qe jetoj ne Shqiperi dhe te them te drejten ka shume probleme qe me shqetesojne. Nuk kam arritur kurre te ambientohem me kete mentalitet te prapambetur Shqiptar. Pse them keshtu? Shume e thjeshte...para nje kater vitesh kur Nano ishte ne kulmin e tij nje artikull shkruante se ne Bruksel Nano e Berisha na paskan dhene doren e jane "pajtuar". Politikanet mbi te gjitha jane njerez dhe jashte parlamentit oine kafe bashke dhe jane miq. Ketu e dine se nje politikan i PD dhe PS jane hasem me njeritjetrin se kane ide te ndryshme politike. Ne Greqi,kur isha une jashte parlamentit nuk shikonte njeri se ca benin politikanet. Keti te gjithe ndjekin sikur jane ne nje reality show. Media shqiptare nuk e di se cdote thote PRIVACY. Tjeter rast ai i zevendesministrit qe hoqi kenishen ne feste. Edhe ca? Kush se heq kemishen ose kush nuk hipen ne tavolina ne feste, jashte orarit te punes? Kujt i hyn ne pune se Nard Ndoka na paska gjashte femije dhe kujt i plasi se Edi Rama del lakuriq? Dhe me rastin e Ylli Pangos...kujt i plasi se Ylli Pangos i vete ne shpi nje vajze dhe ky do ta zhveshe. Kush eshte ai burre qe po ti veje nje goce ne shpi sdo i veje mendja per keq? Lerini budallalleqet shqiptare dhe merruni me zhvillimin dhe lerini pucet. Jemi kombi me llafazan dhe po vazhduam keshtu veshtire se do behemi ndonjehre njerez.
    shfrytzim posti o llapaqen

kush asht ai minister ne bot qe intervistat e punes i ban ne shpi?

tjetra i kerko pun e ky do me e qi ky asht problemi, shfrytzim i postit per te perfitu seksualisht.

ktu asht problemi se si ka majt kush qiriun ylli pangos sa sa femna ka pallu neper tiran

merrni vesht ju

mjer motrat e juja ka kan per vllazen
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    po more zoteri ke shume te drejte kur thua qe nuk duhet te merremi me llafe dhe me thashetheme per x apo y politikan ne jeten private te tij. Por rasti i zotit Pango nuk eshte dhe aq privat sepse po behej nje favor nga pozicioni i tij publik, duke ofruar vend pune ne nje ministri, me nje rroge te mire (rroge qe paguhet nga taksapaguesit) dhe shume lehtesira te tjera. Mua sic te thashe nuk me behet vone se cben pangoja apo rama apo x-i tjeter ne jeten private, por pikerisht kete jete private ta mbajne private dhe jo ta mixojne me jeten publike te tyre, sepse ne kete moment na preken interesat te gjitheve ne qe na mbahen nga 20 % e pages ne taksa. Kjo eshte e drejta qytetare europiane zoteri, te di ku vene taksat e mia (mesa duket per zbrazjen e hormoneve te pushtetareve), ndersa per jeten private ai bashke me te tjeret nga e majta apo e djathta mund te bejne cte duan.

Mire e leme rastin Pango. Po rastet e tjera? A nuk eshte gjynaf? Dhe ti derjans mos me trego mua motra e mjera ke ka per vlla se sme njeh fare dhe di te gjykoj dhe ne kete rast ishte dhe provokim pervec asaj qe beri.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Mire e leme rastin Pango. Po rastet e tjera? A nuk eshte gjynaf? Dhe ti derjans mos me trego mua motra e mjera ke ka per vlla se sme njeh fare dhe di te gjykoj dhe ne kete rast ishte dhe provokim pervec asaj qe beri.
    o kaspian nuk permena motren tane se ne rradh te per se di a ke a ske po at e thash ne pergjithsi per ju qe e mbroni ket kurvarin manjak.

te ket frik femna me kerku pun se nuk fillo dot pa e shkerdhe ministri asht turp

ne amerik bosi nuk guco me i than sa e bukur je ose sa rroba te bukra paske vesh sot se fluturo si bishtalec per sexual harassment

kurse ju monoheni me i qit bishta jo kurth, jo cdo mashkull do e ksihte bo e jo terrci e verrci

Thashe se e kiash me mua o Derjansi po e di si eshte puna. Ti rri ne Amerike vella, ketu ku jemi ne eshte ndryshe. E di ti sa puce behen ketu ne dite? Pse? Vetem se duan te te zene karrigen. Vetem une sa raste mund te te permend qe i implikuari ska patur pike faji. Ylli Pangon do e gjykoje drejtesia megjithate ajo qe dua te them une eshte qe marr shkas nga kjo qe ndodhi per te thenne dhe njehere qe politikanet nuk jane te pagabueshem dhe jane njerez. Nu ke kam as per PD,PS apo LSI,fundja nje m.ut jane te gjithe po e kam qe lejohu privacy tjetrit. Lere menjane rastin Pango. A skam te drejte per te tjeret?

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Thashe se e kiash me mua o Derjansi po e di si eshte puna. Ti rri ne Amerike vella, ketu ku jemi ne eshte ndryshe. E di ti sa puce behen ketu ne dite? Pse? Vetem se duan te te zene karrigen. Vetem une sa raste mund te te permend qe i implikuari ska patur pike faji. Ylli Pangon do e gjykoje drejtesia megjithate ajo qe dua te them une eshte qe marr shkas nga kjo qe ndodhi per te thenne dhe njehere qe politikanet nuk jane te pagabueshem dhe jane njerez. Nu ke kam as per PD,PS apo LSI,fundja nje m.ut jane te gjithe po e kam qe lejohu privacy tjetrit. Lere menjane rastin Pango. A skam te drejte per te tjeret?
    jo ske te drejte

perderi sa dikush bohet figur publike ai tash duhet te jete shembull per shoqnin, dhe ska ma jet private per te
    ashtu sikur nodh me aktoret, kangtaret, sportistet e famshem si dhe me politikanet.

e sidomos kur ti je tu shperdoru detyren e te kapin me pras ne dur duhesh me mshel gojen e me u zhduk

Po ca shembulli mo? Njerez jane. Po te silleshin te gjithe mire nuk do kishte gossips dhe media sdo ekzistonte fare. Nuk ka njeri shembullor ne ket bote, te gjithe jane te gabueshem. Duhet shkarkuar tani zvministri se kerceu mbi tavoline? Une skam pare ne ndonje vend te botes te shkarkohet per jeten e tij private. Clintoni kushedi sa facial ka dhene gjate kohes qe ishte president me sekrretaret e tij (Monica Lewinski?) po s e shkarkoi njeri si president.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Nuk eshte justifikim qe qenka njeri politikani dhe oburra tani t'i lejohet te beje cfare te doje. Se po ta marresh ashtu lehtesisht mund te kuptosh se perverset dhe funderrinat e shoqerise eshte mire te marrin rrugen e karrieres politike, se dhe po i bene perversitetet e tyre nuk i pushon dot njeri nga puna dhe nuk i prek dot njeri, se njerez jane te shkretet dhe pervec kesaj i sherbejne "te mires se popullit".

Nje nga problemet baze te shoqerise shqiptare sot (s'po marr persiper tjeterkund, se me se pari me intereson shoqeria se ciles i bej pjese) eshte qe imoraliteti eshte kthyer ne norme ne shoqeri dhe ai na plaset para syve si pjese e domosdoshme e jetes permes mediave, te cilat e ushqejne ate me vullnet te plote dhe me mision te qarte shkaterrues.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2006
    Postime
    81

o idiot, eshte shfrytezim posti... le te beje orgjira ai po deshi.
    Por jo te punesoje kurva ne ministri.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Kėshtu foli Tahir Zema - I -
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 19-07-2006, 06:42
  5. Kosova-Pak info per te
    Nga StormAngel nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •