Preferoni PC apo laptop?
Preferoni PC apo laptop?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 17-09-2008 mė 15:00 Arsyeja: Korrigjim drejtshkrimor
Lloptop![]()
#VamosArgentina
PC eshte shume me i pershtatshem sepse eshte me komod kur te punosh me te
Ndersa llaptopi ka te mir qe mund shtrihesh ne divan e te punosh por nuk eshte i pershtatshem kur je duke punuar me te
Kam nga te dy llojet, dhe nuk mund te them se mund t'i ndaj sipas ndonje preference te theksuar. Per mua jane njejte, vetem se kur perdor kompjuter personal (PC) ndjehem me komod, sepse ai eshte i rregulluar ne tavoline, eshte fix, je ulur ne nje karrige te bute presidenti, qe te jep komforitet ne pune. Ndersa llaptopi eshte pak me ekstravagant sipas meje. Ai eshte per perdorim mobil (levizes), dhe shpesh nuk te krijon ate rehatine e duhur, duke patur ne mendje se ne cdo kohe e cdo moment mund t'ja nderrosh pozicionin. Mua me pelqen me llaptop te shkruaj tekste te gjata ne WORD, sepse ka tastjeren e bute, ndersa per internet dhe sherbime tjera private (administrative/biznesi) perdor kompjuter fix (PC).
My silence doesn't mean I am gone!
PC = Personal Computer
Laptopi eshte nje PC mos e ke fjalen Desktop apo Laptop ?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Un preferoj Personal Computer , (Desktop) , per mendimin tim eshte me profesional.
Kurse persa i perket laptopave mendoj se jane per raste kur perdoruesit i duhet patjeter te leviz shpesh. Edhe nga cmimet me mire eshte Pc. Kam perdorur dhe rregulluar shume pc dhe laptop , dhe perdorimi dhe rregullimi eshte me i thjeshte tek pc.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Une perdor tani per tani PC laptop por edhe desktop do ta merr pasi per shume gjera ka shume me teper perparesi.
Theksoj faktin qe tek PC desktop mund te ndryshosh te gjitha pjeset dhe me shpenzime me te vogla krahasuar me PC laptop.
p.sh. me vjen inat qe nuk mund ti ndryshoj kartelen grafike PC laptop.
Pastaj, sa per komodidetin, varet nga perdorimi.
Unė po ashtu i kam tė dytė (edhe pse laptopin tash pėr tash e kam nė defekt). Gjithsesi kompjuteri nė tryezė ėshtė mė i mirė pėr punė dhe pėr operacione qė duhet tė bėhen shpejt dhe pa komoditet tė tepruar. Laptopin e pata blerė pėr ta pėrdorur kur nuk ka rrymė dhe pėr raste emergjente pra pėr punė kur s'e kam kompjutein nė tryezė. Sidomos laptopi im IBM e ka tastierėn e papėrshtatshme qė nuk tė jep shumė kėnaqėsi pėr tė punuar me tė kur ka rrymė. Po nganjėherė nga shtrati ka lezet tė merresh me laptopin. Sidomos kur zgjohem nga gjumi dhe kontrolloj emailin shpejt e shpejt nė laptop.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Punoj Me Te Dy Llojet Por Me Se Shumti Punoj Dhe E Preferoj Lap-Topin
Kam punuar nga te dy llojet por me shume preferoj Laptopin ,3 vjet tani vetem Laptop perdor.
Krijoni Kontakt