Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    o burr ni shkelsh ligjet e Republikes se Kosoves perse jo edhe ne burg te fusim te na qitesh nji leck siq patet veprue ateher
    ne e kemi flamurin ton qe e ka miratue kuvendi me 100% pa as nji vot kunder

po ok mos fol ma po sme tregove per qat postimin tim qka pat ai kunder rregullores se forumit shqiptar qe me qove nji not paralajmruse
    fol burr ja po kerkoi prej ALBOS skjarim
    a pati diqka qe i theva rregullat a veq qe ti je nji rugovnist e une nji ishe UÇK-ash
    e na urren shum ket e dim
    por trego per postim dhe e lam ket pun
    po te pres
    a te treogva nje here me shajte sa here duna me ta perserit
    qy qy e more bala kur te bahet te merret me politok gjithkushi e pat kjo pun
    Merre me men qyre qka thot ky bali hapsi i kesaj teme urpi i Qeverisë biri i Adem Jasharit jashtë FSK-së

Po ku din dhia qka eshte tagjie balo

Kur dihej qe komisionin kryesishte e kan perbe te NATO-se
    te ministris se mbrojtjes te komanantin te FSK-se dhe mji perfaqsues i qeveris

po ku koka fajtor qeveria more bal tregona
    plus Murat Jashari thot se nuk e din a su pranue a vet nuk ka desht Luli

Pra Turpi bie mbi genjeshtarin hapsin e kesaj teme
    Te terjeka vrejtjtjen

Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin
    Se pari anetare i nderuar nese nuk je i pajtimit eshte e drejte e jotja dhe kete nuk ta kontestoje aspak asnje here por duhet pasur disa gjera parasysh:
    1).Nese nuk je pajtimit jepe mendimin tende dhe krejt eshte ne rregulle
    2).Nese mendon qe nuk eshte e drejte Kjo qe kam ceke le te mbetet kjo tek une Hapesi i Temes
    3).Dhe me kryesorja eshte:Nuk eshte mire qe te perdoresh fjali fyese

Me rrespekt Necky
    necky
    po perse balit me dergon paralajmrime se do te me perjashton
    perse e ke marr shembull ket postim:

Per disa qe thon se ka shpifje nga antaret e forumit
    o bal une e di qe per momentin eshte jasht FKS-se por nuk eshte e vertet qe Qeveria eshte shkaktare ket e di dhe jam i sigurt 100%
    e ti dhe hapsi i temes keni genjye keq e jo Murati
    lexoje edhe njiher se qka thot Murati e jo qka thot hapsi i temes balit
    Paralajmërimet shërbejnë si një mënyrë për t'iu kujtuar ju rregullat e forumit të cilat ju duhet t'i respektoni.

a je knaqt tash se me lodhe duke me quajtur bal

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Gjarperit nuk i shihen kembet

citim

O burr le ti Flamurin e tierat mos ba lajka posht e lart
    ti ke Hap tem me ket titullurpi i Qeverisë biri i Adem Jasharit jashtë FSK-së
    kinse Qeverie e Thaçi e paskan lan ne sokak rrug te birin e Adem Jasharit
    une ti solla intervistat e dy djemve te familjes Jashari asnjeri as tjetri nuk than qe Qeverie dhe Kryeministri Thaçi qe e kan lan Lulin jasht FSK-se
    po kah e more ti gucim te genjesh opinionin more burr
    dhe plus te me kercnohesh mua me perjashtim vetem qe te zbulova se nuk e ke than te verteten

Po garperit nuk i duken kembet,gjarperin duhet goditur ne koke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Ja edhe nje nga ish shoku yt;

Shoqatat e dala nga lufta e quajnë të turpshëm organizimin e qeverisë për “Epopenë e UÇK”-së

Vazhdon të mbetet i mjegullt shpjegimi për manifestimin e zbehtë të “Epopesë së UÇK”-së, që nuk u nderua nga pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Si asnjëherë më parë, krerë të Ministrisë së Forcës së Sigurisë dhe udhëheqës të kësaj Force i kanë ikur çdo kontakti me mediat. Ato thjesht thonë se nuk kanë asgjë për të thënë, dhe drejtojnë përgjegjësinë kah qeveria, e cila e ka shpërndarë tek ta dhe Presidenti përgjegjësinë. E Komandanti Suprem i Forcës së Sigurisë së Kosovës, presidenti Fatmir Sejdiu, s’ka folur ende për këtë çështje. Zëdhënësi i tij, Xhavit Beqiri, mjaftohet me faktin se Presidenca s’ka qenë e përfshirë në organizim. Dhe, me tepër se kushdo tjetër, ata që janë prekur nga manifestimi i sivjetëm janë shoqatat e dala nga lufta. Të turpshëm e quan organzimin e qeverisë kreu i Shoqatës së familjeve të dëshmorëve, Xhavit Jashari. Kritika publike për organizimin, që për herë të parë është bërë nën patronatin e Kryeministrit të Kosovës, kanë dhënë edhe pjesëtarë të familjes së Komandantit Legjendar të UÇK-së, Adem Jashari. Për dallim prej viteve të kaluara, kur në nderim të të rënëve kanë defiluar pjesëtarë të TMK-së, këtë vit nuk janë dukur askund pjesëtarët e FSK-së. Edhe manifsetimet në Prishtinë e në Prekaz kanë kaluar pa bujë. 6 marsi nuk është festë shtetërore. Ajo njihet si Dita e Përkujtimeve dhe Respektit për Veteranët, bazuar në Ligjin e shumëkritikuar për festat

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin

a te treogva nje here me shajte sa here duna me ta perserit

Te terjeka vrejtjtjen

a je knaqt tash se me lodhe duke me quajtur bal
    Po ku o burr ku te shajta gjeje postimin une po te kerkoi falje nte paqa sha
    banu i sigurt
    po ti si arsytim ma ke que me paralajmrim ne privat ket postim kinse i paskna thye rregullat e forumit

o bal une e di qe per momentin eshte jasht FKS-se por nuk eshte e vertet qe Qeveria eshte shkaktare ket e di dhe jam i sigurt 100%
    e ti dhe hapsi i temes keni genjye keq e jo Murati
    lexoje edhe njiher se qka thot Murati e jo qka thot hapsi i temes balit
    te lutem ku te kam sha ty me trego
    dhe plus une paralajmrimin e kam marr per ket postim
    e trego ku i theva une rregullat
    fol burr
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

llapi

mos ju besofsh fotove e fakteve balit besoju shokve qe po te mungoin pe din ti me kan u kurdisshe ne mes te prishtines ne kafene e e shajshi UÇK-ne dhe Thaçin qe jau prishen taraqillakun kur ishte lufta ne Kosove
    heeee veq ai qe ste njef ty
    po shtrejt po lyp me u shit balit
    o llap ty tuka ndal ora qysh ne vitet 90-ta
    o bal
    ne po flasim per realititin qe esht ne kosove
    a ki sy dhe vesh apo je verbu dhe je shurdhu o balREALITETI ESHT qe ne as ushtri as sovranitet skemi e ti po na shet kopalla o patriot
    ju fara e keqe edhe heroit e kombit poj perdhunoni
    e sa i perket mua qe ti me quan trathtar un jo qe nuk e di qa esht trathtia por as pap sjam un nuk e lluaj lojen e katolikut e te shes mend se jam patriot por jan nje nacionalist i perbetuar ket te jesh i bindur dhe nse them se kosova duhet te jet pjes e shqiperis ku pot dhem ty dhe dostave ty
    ne familjen time kurr sesht biseduar per bashkjetes me serbet jam i eduakuar ne frym kombetare dhe patriotike ku per mua gjdo shqiptar esht i shejt

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ani patriot ani mue sma nien hiq valla qokes si kallxoi bile
    veq rape rape lek haaaaaa e shitum krejt kosoven haaaaa

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ngrituni te gjith ne kemb

KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
    KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAÇIN

Zoti i di te gjitha Maska e shoferi
    Anëtarësuar
    15-01-2008
    Vendndodhja
    Malishev
    Postime
    65
    llapi ti nuk ke te dreit te na ndash siq po thua rugovista e uqk
    A ke harru se RUGOVISTAT e kan thy kufirin ne koshare po po ju komandantat e bllaces shum qoni kry tash edhe jeni shum patriota kta e dim te gjith njeri ka postu tem edhe ka than shum mir nese ty ste ka pelqy dil meniher prej forumit shikoje niher qfar shkrimi ke ba bre qe ni fmi me marr me lexu mamir se ti shkruan .Une jam shofer kamioni dhe shkoll pak kam e une nese nuk di me shkru e kam ni arsye po ti shum i fort po mbahesh e spo ja qellon kerkun
    Zoti i di te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga shoferi Lexo Postimin
    llapi ti nuk ke te dreit te na ndash siq po thua rugovista e uqk
    A ke harru se RUGOVISTAT e kan thy kufirin ne koshare po po ju komandantat e bllaces shum qoni kry tash edhe jeni shum patriota kta e dim te gjith njeri ka postu tem edhe ka than shum mir nese ty ste ka pelqy dil meniher prej forumit shikoje niher qfar shkrimi ke ba bre qe ni fmi me marr me lexu mamir se ti shkruan .Une jam shofer kamioni dhe shkoll pak kam e une nese nuk di me shkru e kam ni arsye po ti shum i fort po mbahesh e spo ja qellon kerkun
    po cilt rugovista he burr??? kush kukan ata..???

spo ja qellon kerkun
    ahahaah ,, ti edhe ma hiq baci shofer....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

llapi

mos ju besofsh fotove e fakteve balit besoju shokve qe po te mungoin pe din ti me kan u kurdisshe ne mes te prishtines ne kafene e e shajshi UÇK-ne dhe Thaçin qe jau prishen taraqillakun kur ishte lufta ne Kosove
    heeee veq ai qe ste njef ty
    po shtrejt po lyp me u shit balit
    ahahha un sighurisht me shum se ti e rrrespektoj ushtarin e liris dhe u jamj mirnjohes per gjith at qe ben per ket liri te cilen e kemi por ju nuk mu per gjigjet ne pytjen time ku ishte thaqi me dat 7. mars ne naten e zjarreve tregoj miletit

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  2. De Lolis
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 12:22
  3. Qeveria, kryqëzatë kundër qumështit jashtë monopolit
    Nga ALBA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-05-2004, 19:17
  4. Plaku dhe Shteti
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-09-2002, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •