Ke shum të drej Roi!
Ne këtu po bëjm muhabet, dhe natyrish është mir që ka edhe tipa që e bëjnë muhabetin më interesant.
Problemi qëndron se , këta tipa duke pas pak në kokë të bëj nervoz se flasin gjithcka , e prej të gjitha atyre cfarë thon asgjë ska të bëjë me temen.
Thaqi , është tipik politikan i kosovar.
Në fillim del atdhetar ,thot njeri ska me të. pastaj kur hyp në karrik e dhin krejt.
Cuditem si është puna e këtyre matrapazve politik të këtij lloji.
Ishte në luftë dhe rrezikoi jeten për këtë dhe, tani për karier ia hudh posh jo vetëm mundin vetvetes po edhe gjakun e atyre që e dhan më të shtrenjëten , pra jeten , për liri.
Ky është paradox i klasit të parë.
Mendoj se ky nuk e ka vendin të hapen tema për të në Elita Kombëtare.
Ky është vend për eliten e kombit e jo për matrapaz politikan, që sot jan e nesër nuk janë, si puna e rugoviqit e disa të tjerëve.
Duhet hapur një temë "Politikanët e Kosoves të përbashkëtet dhe dallimet në mes tyre"
Aty e ka vendin Thaqi bashk me rugoviqin e viqa të tjerë.
Mos bie në provokime të tipit militant patriot .
Ata që kan luftuar nuk e përdorin stemen në forume me ermra anonime.
jan pikërisht ata, sikur edhe ti vet konstatove , lloji i të cilëve kinse mbron luften a partin , e në anen tjetër e poshtrojn si njëren si tjetren gjithnjë e më shumë.
Kalofsh mirë
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
NB!
Nuk e di sa e lexon kët shkrim Administratori , por do ta kisha lutur që nga Temat Elita Kombëtare të heqi temat që kan të bëjnë me thaqin e rugoviqin!
Krijoni Kontakt