10 deri 14
16 deri 20
janė tė gjitha postime jashtė teme.
Tema ka tė bėjė me Irlandėn e Veriut.
10 deri 14
16 deri 20
janė tė gjitha postime jashtė teme.
Tema ka tė bėjė me Irlandėn e Veriut.
Qe kur jane bere muslimanet etni qe flitet ne terma pergjithsues?eshte per tu habit se di pse po per cfar arsie po trembeni kaq shum nga muslimanet, pse ju ka hi tuta ne palc a me tregon dikushi a ka pergjigje neso jo jua tregoj une heren tjeter.
Edhe 21 deri ne 2210 deri 14
16 deri 20![]()
I nderuar muslimanet nuk jane etni, por krijese politike morbide.
Sepse muslimanet nuk e kane nje kombe, nje gjuhe dhe nje atdhe.
Ata flasin arabishte, sirisht,e deri turqwisht, e serbisht e sheh ky factor nuk plotesohet aspak.
Kombi I tyre eshte shume I copezuar, ata nisen ne kombe me te vogla p.sh arabe, turk, irakian,Iranian, afgan turk, boshnjak etj
Eshume gjera tjera most e detaizohem me shume.
Pa pa Xhevahiri i ri forumit nuk la teme pa njollos me budallalleqet e veta kunder Islamit.
Dhe kujdes me fjalorin se dje je regjistruar mos fyej asnje komunitet, se nese rregullat e forumit e lejojne nuk e lejon etika e njeriut, pasi je i moshuar siq the dhe vete, ti paske qene krijese morbide prej fillimit.
Mu shkaku se mund te shoh ne kete forum njeresz te llojeve te ndryshme edhe une kam dashte te komunikoj.
Kam shkruar I nderuar mendimin tim, dhe kjo eshte e vertet.
Ndoshta je I ri per te me keshilluar, edhe pse e pranoj kete keshille, por edhe ti kujdes me fyerjet e tua se edhe ti dje ke ardhe ne keto toka e nuk je Shqipetare!
Me keqardhje e them kete.
Mua mund te me vertetosh se kush jam, dhe nuk fshehem kurre! Emrin time di kosova e me gjere e nuk ia vlen te flasesh ashtu burre I mire.
Me rrespekt per ju.
Axha Ali po t’them be njeri qe ta ngojsh ket hogje se po I rrase hunte ne m…ut.
E dijme krejt se hogja e ka zanat.
Lum e lum kosova ban per ket hogje qe asht hajvan.
A hogja rahim mos u nervozo aaa njeri, cooll je po vec pak primitive, me pas kane si krejt tjerte per bese bre njeri I papare ishe kane…
Me duket se ne nje tem the qe ki 60 vjet , por si po tregon veten edhe nga dituria ti nuk ke as 12 vjet .
Kupton fjalen musliman ti apo vetem ja fut si kali peles?
Me thuaj ngjashmerit ti ne mes fes dhe kombit ?
Si e ke ti ne pasaport kombesin edhe besimin apo dyjat ne nje vend?
kullerka+AliAliu+bageri+aureola+antiislamiku=1 neandretal
Krijoni Kontakt