Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Jasharët me sloganin “Bac nuk qenka kry”

Nuk jam përgjegjës për situatën e krijuar, kështu është shprehur kryeministri i Kosovës Hashim Thaci një ditë pas prezantimit të vëllait të Heroit legjendar Adem Jashari në ceremoninë përkujtimore të vdekjes së tij me slloganin “Bac nuk qenka kry” të cilin Bekim Jashari

e ka përdorur në shenjë proteste për shkak të mosleijimit të Forca e Sigurisë së Kosovës për të bërë homazhe para varreve të familjes Jashari ashtu siç kanë bërë tradicionalisht pjesëtarët e ish Trupave të Mbrojtjes së Kosovës.

“Ne po e ndërtojmë shtetin tonë të ri. Unë dua të besoj se edhe komandanti i FSK-së, z. Sylejman Selimi, edhe ministri i mbrojtjes, Mujota, edhe komandanti i Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës, Presidenti Sejdiu do të deklarohen rreth kësaj çështjeje”, u shpreh Hashim Thaçi.Kryeministër i Kosovës.

Por nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Avni Arifi, e quan të papërgjegjshëm vendimin e organizatorëve për të mos ndjekur traditën e parakalimeve ushtarake në ditët e përkujtimit të viktimave të familjes Jashari.

“Si duket ka ekzistuar një gatishmëri dhe përgatitje nga FSK për ta ruajtur atë traditë që ka ekzistuar më herët, mirëpo ajo në momentin e fundit ajo është anuluar. Është e çuditshme pse ëshët anuluar aq më parë kur kjo është organizuar nën patronatin e Zyrës së Kryeministrit. Është një papërgjegjësi totale. Ndoshta i bashkangjitemi asaj thënies “Bac, ende nuk është kry.
    Cdo vit,manifestimi përkujtimor “Epopeja e UÇK-së” është zhvilluar me paralakalimin e pjesëtarëve të ish Trupave të Mbrojtjes së Kosovës në stadiumin e qytetit në Prishtinë dhe me homazhe pranë varreve të dëshmorëve në Prekaz.Manifestimi treditor mbyllet mbreme në Prekaz me atë që quhet “Nata e Zjarreve”, u shpreh Avni Arifi.Anëtar i Kryesisë/ AAK.

ShqipMedia.com
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Turp i madh për Kosovën dhe Qeverinë Thaqi.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ket qe beri qeveria thaqi esht nje ofendim i mbar shqiptarve dhe mos haroni ne TMK kishte isht luftetar dhe patriot te vertet FSK NUK flet shqip aty ka lloj lloj ngjyra dhe shrbime te huaja
    sllogani bac, u , kry ishin genjeshtra te kulluara

BAC , NUK U, KRY POT RREJN PISAT

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Qfare digjenerimi dhe injorimi na kan ba kto pushta pushtash qe jane ne qeveri.

E mjer shpinda e atij qe han dhe.

Kto dojne me i rjep per se gjalli.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    kKU ESHTE LLAPI DESHIROJ MENDIMIN E TI A E PERKRAH KET QKA KA BER z THaqi
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Or ti lart qa mendon ti se per nji vit thaqi mund ti shendosh gjith ato semundje qe ia dha ldk -ja qe prej 89 pls avash xhan
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ku ke jetue ti prishtinase kto 20 vitet e fundit?
    te lutem trego me sinqeritet..

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    Or ti lart qa mendon ti se per nji vit thaqi mund ti shendosh gjith ato semundje qe ia dha ldk -ja qe prej 89 pls avash xhan
    Nese po mendon se LDK-ja eshte shkaktare e kesaj ather mendohu mir apo ke harruar se jeni martu me LDK-ne dhe jeni te njejt dhe me mos na jepni kesi arsye se nuk ju shitet me shpikne nje genjeshter te re se ketu te vjetrat ju kan marr fund
    Mund të jemi më të zgjuar se dikush, por jo më të zgjuar se gjithkush.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    A ka mundesi me na tregu si Thaqi po na e sherojka ket semundje se bashku me ata qe sipas teje e kan sjell keto semundje sepse ti me duket paske harru qe LDK-ja ende eshte ne pozit se bashku me ju e keni marr nje obligim me ckombetarzizu Kosoven, me e zhvesh nga petku kombetar, me na enkalvizu dhe ma na be nje decentralizim ne baza etnike.
    A e dini qe serbet ne shkollat e tyre kan me mesu me plan program te serbis ata kan me mesu se UCK-ja ka qen nje oragnizat terroriste dhe se Milosheviqi ka qen hero i serbeve, ndersa ky hashimi yt po i fshin te gjitha gjurmet e UCK-se, gjithashtu ne shkollat tona konkretisht ne librat e histris ke me i pas vetem 4 faqe per krejt luften e Kosoves madje nuk ka me u qujt luft por nje konflikt.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Do te doja ti them Llapit shko trego atje ku eshte vendi patriotizmin, atje po i humbin te gjith gjurmet e UCK-se, atje ku nenqmohen luftetaret dhe clirimtaret. Nuk eshte patriotizem me sha Shefqet Krasniqin, por nuk eshte ndonje qudi e madhe sepse kjo eshte nje strategji e qeveris sa me shum me i perul ish luftetaret e UCK-se per te marr poena nga te huajt.
    Jemi mesu na me na u perserit histria nuk mbushemi mend.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •