Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Adem Mikullovci, me nje DVD-Humor te vitit te ri ka then:

Ky 3 lloje te njerzeve;

Grupi 1: Te mencurit - jan njerez qe din, po edhe degjojn te tjeret.
    Grupi 2: Gjysem te mencurit - jan njerez qe sdin po degjojn.
    Grupi 3: Budallet - jan njerez qe as nuk din, e as nuk degjojn.
    Llapin e ke sigurt te grupi i 3

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kur bëhet fjalë për nderimin e heronjve,nuk ja vlen të personalizosh temën.
    Është në turpin e atyre që nuk nderojnë martirët e vet.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    E mo kujt po i behet von tani per familjen Jashari. Koha ka ndryshu , zgjedhjet jan dikur me von kurse Llapi me Co njeher ska interes prej tyre. Kur te ka interes keta shkojn qajn para varrit .. "Adem Adem ti je i gjall" tu u kthy me makina mbrapa per Prishtin qeshin e thon " He nanen e budalles per mend e humbi gjith familjen" , kurse tani per festen e 7 marsit kujt po i intereson !

Ju me Llapin e disa ketu s'mundeni me diskutu.. se sic e paska then edhe Mehmeti me lart.. bejn pjese 3 lloj njerzve . .ku kompania e PDK-ecave bejn pjese ne Grupi 3: Budallet - jan njerez qe as nuk din, e as nuk degjojn!!

Familja Jashari shum shpejt ka me u harru nga te gjith pdk-ecat ! Europa se ka dasht ska pas interes prej tij edhe kurr as sju ka ofru afer si me i madhi i luftes ne Kosov. Edhe tani hashimi si nje zagar i Europ-es duhet me qu Amanetin e UMNIK-ut ne fund .. me nda Mitrovicen edhe me i bo nja 10..20 komuna per 10% te serbeve ne Kosov!

Respekt per Hashimin!

Gjith te mirat
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Ky 3 lloje te njerzeve;

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Llapin e ke sigurt te grupi i 3
    po qka po sillesh per rreth mullarit te Llapit o Çetniku-taliban me mjekerr-ka....ri
    kur e din qe Llapi sta rras per se gjalli dhe as per ilaq nuk te pshurri as dh.. idioti-arab gjakprishuri-arab
    krejt keta te grupit te 3 ta ... pe din ti mir kan dhe qka
    edhe ne ndihm i ardhshin shoket tu talibanat-vehabistat-arabo-ruso-çetniko-serb
    mjer familja e xhamija qka mbajn rena

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Do te doja ti them Llapit shko trego atje ku eshte vendi patriotizmin, atje po i humbin te gjith gjurmet e UCK-se, atje ku nenqmohen luftetaret dhe clirimtaret. Nuk eshte patriotizem me sha Shefqet Krasniqin, por nuk eshte ndonje qudi e madhe sepse kjo eshte nje strategji e qeveris sa me shum me i perul ish luftetaret e UCK-se per te marr poena nga te huajt.
    Jemi mesu na me na u perserit histria nuk mbushemi mend.
    Llapi eshte kan ku eshte dasht te jet
    por edhe tani do tu luftoja me te gjitha mjeteve edhe ju talibanve-vehabista-serbo-ruso-çetniko-arab
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 10-03-2009 më 06:32
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    E mo kujt po i behet von tani per familjen Jashari. Koha ka ndryshu , zgjedhjet jan dikur me von kurse Llapi me Co njeher ska interes prej tyre. Kur te ka interes keta shkojn qajn para varrit .. "Adem Adem ti je i gjall" tu u kthy me makina mbrapa per Prishtin qeshin e thon " He nanen e budalles per mend e humbi gjith familjen" , kurse tani per festen e 7 marsit kujt po i intereson !

Ju me Llapin e disa ketu s'mundeni me diskutu.. se sic e paska then edhe Mehmeti me lart.. bejn pjese 3 lloj njerzve . .ku kompania e PDK-ecave bejn pjese ne Grupi 3: Budallet - jan njerez qe as nuk din, e as nuk degjojn!!

Familja Jashari shum shpejt ka me u harru nga te gjith pdk-ecat ! Europa se ka dasht ska pas interes prej tij edhe kurr as sju ka ofru afer si me i madhi i luftes ne Kosov. Edhe tani hashimi si nje zagar i Europ-es duhet me qu Amanetin e UMNIK-ut ne fund .. me nda Mitrovicen edhe me i bo nja 10..20 komuna per 10% te serbeve ne Kosov!

Respekt per Hashimin!

Gjith te mirat
    ty o patriotit i organizazes patriotike politiko-ushtarake "DIMIJAT"me pas mundesi pa ta rreh thuper bo.thve se kisha lan mesuesin qe te ka mesue ti urrejsh kaq keq e shum UÇK-ne dhe te genjesh per luften e drejt e heroike qe e beri UÇK-ja

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Hej a e ka par kush LLapin
    Jam kurreshtar me dit se qka mund te na thot llapi per Hashimin,sot lexova intervisten e Murat Jasharit ku tregoi qe edhe djali i Adem Jasharit ka mbet Jasht FSK-es.
    Me tutje thot ai qe qeveria nuk eshte kujdesur asnjeher per kete familje,ai tregoi qe vetem shpenzimet e pritjes se vizitorve arrijn diku800 evro ne muaj dhe jan ata vete qe i mbulojn keto shpenzime.
    A ka me poshtersi se sa mos ti respektojm familjet e shenjeta siq po ben qeveria e kosoves me ne krye Hashim Katravellen.
    Adem demaqit ne muaj ja jep 1000evro i ka ble banes dhe vetur si dhe e ka ne disponim nje shofer,a nuk eshte kjo politik e idioteske e qeveris,une jam dakord qe ai te marri nje pension dhe asgje me shume,sepse ka shum me shume njerz te respektuar qe nuk kan as buk me u ngi kurse dikush jeton si mbret pa ndonje merit.
    LLapi besoj qe nuk e ka kurajon te shkruaj dy fjal per partin e punes(pdk)dhe ta kritikoi sepse kjo parti e tij eshte duke na bashkua me serbin ngadal dale por sigurt.
    Definitivisht jam me Albin Kurtin dhe sot per sot i vetmi ka vizion kombetar te tjeret kofshin per hise te leshit thon knej kah na.
    BAC PO RREJN SE NUK U KRY
    Llapi ju ka pergjigj 1000 her ketyre akuzave te pa baza e te pa krypta ketyre genjeshtrave e urrejtjeve qe dalin nga kuzhina serbe per UÇK-ne dhe te plasuara ketu neper mes organizates se tyre pra qe quhet organizata patriotike politiko-ushtarake "DIMIJAT"
    shkoni niher lanu e pastronu se ende era shurr po u vjen qe u pshurren grat kur u futet nen dimija te tyre gjat luftes tani flasim prap e tash jo se era shum e ran po u vjen

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Ky 3 lloje te njerzeve;

Meti per ty skisha besue qe i perket organizates patriotike politiko-ushtarake "DIMIJAT" as nuk po due me besue prap e ti klasifikom mua ne cilin do grup burr
    te ati humori qe e paske siell enkas mer mua ok ok

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Llapi kur babi ime ben dicka cka sme pelqen mua i vihem kundra, e jo Hashim thaqit qe so kerka hiq, qeky ADEM JASHARi, ja ka ba punen mu ul ne karrike, e tash ky as si qon FSK me pershendet, e i biri i Adem Jasharit eshte jashtë FSK-së cka me prit prej Hashimit mo a?

Ti mos e ndrro partijen, ndrro udheheqsin se ja ka shit Kosoven EULEXIT :S
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ty o patriotit i organizazes patriotike politiko-ushtarake "DIMIJAT"me pas mundesi pa ta rreh thuper bo.thve se kisha lan mesuesin qe te ka mesue ti urrejsh kaq keq e shum UÇK-ne dhe te genjesh per luften e drejt e heroike qe e beri UÇK-ja
    Të them vetem nje gje un ty .. se gjitha gjerat i kam OK dhe ajo urrejtja ndaj ushtarve te liris asnjeher skam pas edhe sdo te kem , do te urrej vetem ata qe u fotografojshin neper malet e kukesit/tropojes!

E sa per dijeni , qe ti me kuptu po edhe pse s'ke kok me kuptu .. fatmiresisht ne UCK sme ka humb asnje antar i familjes por nga ana ime ( Pasi nga Lugina e Presheves vij vet ) kam humb 2 antar te familjes !! 27 vjecar 29 vjecar (UCPMB).. Kshtu nuk mundem me i urrejt asnje prej atyre se vet jam i prekur!!

Te urrej ty si mashkull labil qe je i urrej ata qe nuk shohin me larg se deri te hunda!

Me fal shum!

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Llapi kur babi ime ben dicka cka sme pelqen mua i vihem kundra, e jo Hashim thaqit qe so kerka hiq, qeky ADEM JASHARi, ja ka ba punen mu ul ne karrike, e tash ky as si qon FSK me pershendet, e i biri i Adem Jasharit eshte jashtë FSK-së cka me prit prej Hashimit mo a?

Ti mos e ndrro partijen, ndrro udheheqsin se ja ka shit Kosoven EULEXIT :S
    Meti te kishe dit mier ket pun si eshte thot mieri hajt se qashtu po ja merr mendja
    por besom qe as kund nuk je krejt gabim i ke informatat 100% i sigurt jam qe gabim e ke do te bimdesh me von

Ne ren te pare Lulzimi nuk ka konkurue hiq per FSK
    Ne ren te dyt smuni ju disa me ja deshte te miren familjes se Legjendarit Adem Jasharit ma shum se shoku i idealit e i luftes
    Hashim Thaçi
    per ket veq qani drrasa pa lidhje se su beson kush jo
    etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 10-03-2009 më 07:53

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •