Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

50 të plagosur pas përleshjeve mes policisë dhe serbëve në zonën e Gjilanit

Kosovë: 50 të plagosur pas përleshjeve mes policisë dhe serbëve në zonën e Gjilanit

Zëri i Amerikës
    08-03-2009

Rreth 50 njerëz u plagosën në përleshjet e sotme mes policisë dhe serbëve të Kosovës.

Serbët protestuan, mbasi disa fshatra të tyre në rajonin e Gjilanit , kishin disa javë pa energji elektrike.

Përleshjet nisën kur qindra serbë nga fshat i Shilovës, e zhvendosën protestën e tyre në një rrugë kryesore që lidh Gjilanin me Serbinë Jugore.

Media serbe, citon udhëheqësin lokal të serbëve, Aleksandër Petroviç, sipas të cilit fshatarët kishin planifikuar një protestë paqësore, kur policia i ndali, dhe nisi të shtynte gratë dhe fëmijët. Të paktën 5 policë po marrin ndihmë mjeksore.

Një zëdhënës i policisë së Kosovës, tha gjithashtu se 5 policë, u plgosën gjatë incidentit.

Përleshjet mes pakicës serbe dhe shumicës shqiptare në Kosovë, kanë qenë të shpeshta që pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës një vit më parë.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Lëndohen 5 policë të Kosovës nga serbët e rajonit të Gjilanit
    Pesë pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë lënduar në fshatin Shillovë të Gjilanit, gjatë intervenimit për të ndaluar një grup prej disa qindra serbësh të bllokonin rrugën magjistrale Gjilan-Kamenicë.

Policët, siç bën të ditur televizioni KTV, kanë marrë lëndime nga gurët të cilët janë hedhur nga serbët në drejtim të tyre.

Zëdhënësi për informim i Policisë për rajonin e Gjilanit, Islam Hashani ka pohuar se dy nga serbët që kanë gjuajtur me mjete të rrezikshme tashmë janë arrestuar. Serbët e rajonit të Gjilanit janë duke protestuar tash tri ditë për shkak se siç thonë ata KEK-u i ka lënë në terr që disa ditë. /ktv/telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Edhe njeher them se Reklamat e Qeveris qe po enderrojn se Kosova eshte shtet ne vete e kan gabim! Per 3 dite qe serbet i kan len pa rryme shkaku i defektit ( kshtu kam degjuar ) ata bllokuan rrugen dhe lenduan hic me pak se 5 polic shqiptar , ku disa prej tyre kercenonin kamerat Televizive se do ti vrasin po nuk i ndalen ato.

Edhe njeher jemi mesuar ne me Reklama , nje grup serbesh po tallin hajdarin me nje shtet .. ku pas shum diteve proteste rruga Gjilan - Kamenic qendron e mbyllur nga shoket e Tadiqit.. , ku njeherit .. Policia e Kosoves nuk ka drejt hyrje ne Leposavic , Mitrovica Veriore qendron e ndar nga Kosova , vllau i vogel Hashimi i ben thirrje vllaut te madh Tadiqit per me ardh me pi nga nje kaffe ne Prishtin!

Bac u kry!! .. Llapi / Buroji .. po ta cojn amanetin ne fund!!

Gjith te mirat!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    5 te plagosur ose 50 ?

Policija duhet te shfrytzon ket rast dhe ti drejtoj ato serb.
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Edhe njeher them se Reklamat e Qeveris qe po enderrojn se Kosova eshte shtet ne vete e kan gabim! Per 3 dite qe serbet i kan len pa rryme shkaku i defektit ( kshtu kam degjuar ) ata bllokuan rrugen dhe lenduan hic me pak se 5 polic shqiptar , ku disa prej tyre kercenonin kamerat Televizive se do ti vrasin po nuk i ndalen ato.

Edhe njeher jemi mesuar ne me Reklama , nje grup serbesh po tallin hajdarin me nje shtet .. ku pas shum diteve proteste rruga Gjilan - Kamenic qendron e mbyllur nga shoket e Tadiqit.. , ku njeherit .. Policia e Kosoves nuk ka drejt hyrje ne Leposavic , Mitrovica Veriore qendron e ndar nga Kosova , vllau i vogel Hashimi i ben thirrje vllaut te madh Tadiqit per me ardh me pi nga nje kaffe ne Prishtin!

Bac u kry!! .. Llapi / Buroji .. po ta cojn amanetin ne fund!!

Gjith te mirat!
    Normal se ne e kemi que deri ne fund
    dhe shkieve qe po qoin krye edhe ju disa shqipfolsve qe po i perkrahni kemi me u kajt nanen stupc si sod qka u bani policia e Republikes se Kosoves qone kryet prap stupc stupc heeeee
    kadal beg se ka hendek
    Ketu tani eshte Republika e Kosoves dhe qeveris Kryeministri Hashim Thaçin
    ska ma kili vili

dhe shife mire se qfar thierrje i ben hashimi
    per kafe haaaaaaaaa po ske faj ti se u ka pas msue rugova
    me shkue si ne pazar e kini pas ba beligradin
    Hashimi i thot je i ftuar ne zyren e Kryeministrit te Republikes se Kosoves ne Prishtin.
    -------------------

Thaçi: Jam gati të pranoj Tadiqin në zyrën time
    08.03.2009

Kryeministri Hashim Thaçi e ka ftuar sot presidentin e Serbisë Boris Tadiq të vizitojë Kosovën.

“Beogradi çdo ditë kërkon pranga edhe qeli për mua. Por unë e ftoj presidentin Tadiç, që në vend të prangave dhe qelive, të vijë në zyrën time për një duarshtrëngim, në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës, dhe për bashkëpunim ndërshtetëror”, tha Thaçi gjatë një debati për çështjet e komuniteteve të organizuar në Çagllavicë.

Thaçi tha se Kosova dhe Serbia kanë të ardhme euroatlantike dhe nuk duhet të shikohen edhe më tutje si në periudhën e Luftës se Ftohtë.
    europa e lire
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 08-03-2009 më 17:22
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    sa fort qe ju kan dhimt shkiet keti te shkretit
    qe na e ka siell ketu televizionin e serbis
    valla boll mire u kishin q.... nanen policija e jon
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Flaken ma kan qit!! .. Po kallxom a flen naj her ti o thi? A nashta e keni bo me rend me antaret e familjes me shkru ne forum?

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Ai fundi i videos ishte i super.
    Këta këlysh të Millosheviçit i kanë bërë krimet më të mëdha në Kosovë, Serbët lokal. Prandaj u duhet bërë jeta skëterrë, që të ikin një nga një.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    A merr policia e Gjilanit vullnetar?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i Tiranes
    Nga INDRITI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 11-02-2025, 22:02
  2. Gjenerali Agim Shehu emerohet Drejtor i Investigimit te tatimet
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 13:01
  3. Afatet për kalimin nga një gradë më e ulët në një më të lartë
    Nga Zemrushja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 00:28
  4. Vajza 17-vjecare qe ishte spiune e policise ne Vlore
    Nga shkodrane82 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:23
  5. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •