Postuar më parë nga ViKi 24 Ca eshte kjo? Po e gjete do te qeras nje akullore hahahahahahaa Shpreje shkodrance............
Futja kot
Postuar më parë nga ViKi 24 Ca eshte kjo? Pituk i thojne "zogut" Viki
Femren me nje fjale te vetme? Njeri........
Femra eshte burim i fresket malor qe nuk lejon cdo kalimtar te freskohet ne te
Postuar më parë nga *Lorisa* Femra eshte burim i fresket malor qe nuk lejon cdo kalimtar te freskohet ne te Kush e paska thene kte shprehje qe se paskem as degju as lexu une?
Postuar më parë nga drague Pituk i thojne "zogut" Viki Pse s`ma the ne Mp qe ta fitoja un akulloren. Angjelin po ku i gjen keto fjal aman?Jepja drague akulloren se e gjeti apo jo?
Postuar më parë nga ViKi 24 Pse s`ma the ne Mp qe ta fitoja un akulloren. Angjelin po ku i gjen keto fjal aman?Jepja drague akulloren se e gjeti apo jo? Akulloren haje vete du pitukun
Postuar më parë nga ViKi 24 Pse s`ma the ne Mp qe ta fitoja un akulloren. Angjelin po ku i gjen keto fjal aman?Jepja drague akulloren se e gjeti apo jo? Lene a gjeti apo se gjeti drague gjeje ti se ai mbase e ka fjalen per zogun qe fluturon hahahahahahahahahahahahaa ps fjal e embel moj provoje e thuje nje here pituke hahahahhahahahahaa
Edhe ti mer drague na dole mistrec.Un te mbaja per cun serioz.hahhahahh Nuk i haj akulloret.hahhahahha
Postuar më parë nga AngryAngel mendim mashkulli Kush të tha që ai fantom ka të bëjë me mashkullin, Zombi dhe asgjë tjetër
Sui generis
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt