shtoji dhe qepe e beje sallate.
E veçante dhe e çmueshme: me nje fjale e permbledhur DIAMANT.
shtoji dhe qepe e beje sallate.
E veçante dhe e çmueshme: me nje fjale e permbledhur DIAMANT.
La vita è bella...
e pakuptueshme
Martesa eshte nje e keqe e domozdoshme. Ndersa femra eshte nje femer qe gjith jeten ngelet e pa kenaqur 100/100 njof shum dhe i kam pyetur shume gjithmon ne kofidenca jo gjitha e tregojn me sinqeritet
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Femra: Krijesa me e cuditshme ne bote...
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
interesagjije
Vasudhaiva Kutumbakam
Me nje fjal te vetme se pershkruaj dot po dal icik nga tema dhe po e pershekruaj me disa fjal.
Kur zoti krijoi njeriun u tregua shume i zgjuar qe prane mashkullit i afroi dhe femren. Eshte kjo qenie njerezore qe sado me te keqijat e saj eshte ne gjendje ti ofroje mashkullit ate qetesine dhe dashurine.
Nuk e di po se marr me mend se cmund te bente nje mashkull pa nje femer ne krah sado i forte te ishte sado i zgjuar sado pushtet te kishte pa nje femer ai do ishte nje hic dhe sdo te mund te ishte asnjeher ne gjendje ti mbante dot keto. Imagjino nje mashkull punon gjith diten (si ne zyre apo dhe ne ndertim ska rendesi prap lodhet) po e vetmja gje qe e gezon e lumturon eshte ideja qe do shkoj te takoj gruan apo nusen me pak fjale do gjej ate qetsi apo cplodhje qe i ka munguar.
Me pak fjale per nje mashkull te vertet femra eshte unike dhe pa te ai sjeton dot.
Falenderoj zotin qe na dha gjen me te bukur qe ta shijojm.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hmmmmmmmmmmm
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt