Prej kur keshtu ?
Une e di qe lindjet mashkull-femer jane te balancuara,por edhe nese eshte ashtu si thua ti sevap te madhe jeni kah bani ju muslimanet hiihihihi
Po ja jep dikujt ZOTI ,femra ne kete dynja ,femra ne ate dynja
Po e vertete, por ama jane mashkujt ato qe vdesin me shum, luftra , kjo , ajo , me the, te tash etj etj.
Andaj raporti femer mashkull nuk eshte i balansuar. Psh ne amerike raporti mashull femer eshte 1 : 6 !!!
Nese nuk me beson, urdhero shko ne web dhe bej kerkime!
Po e vertete, por ama jane mashkujt ato qe vdesin me shum, luftra , kjo , ajo , me the, te tash etj etj.
Andaj raporti femer mashkull nuk eshte i balansuar. Psh ne amerike raporti mashull femer eshte 1 : 6 !!!
Nese nuk me beson, urdhero shko ne web dhe bej kerkime!
GV_USA
Jo jo te besoj por ta them qe e ke shume te veshtire te gjesh edhe tri te tjera pas trajtimit ABUZUES me te paren hihiihhihi
Jo jo te besoj por ta them qe e ke shume te veshtire te gjesh edhe tri te tjera pas trajtimit ABUZUES me te paren hihiihhihi
Miriam , vetem shaka po bej! Ta them te verteten , biles nje edhe ajo shum eshte!!!! E tani paramendo edhe nje ose dy tjera!!!
Zoti mos e dhashte une me nje jam be per psikiatri e jo me tre a kater!
Miriam , vetem shaka po bej! Ta them te verteten , biles nje edhe ajo shum eshte!!!! E tani paramendo edhe nje ose dy tjera!!!
Zoti mos e dhashte une me nje jam be per psikiatri e jo me tre a kater!
GV_USA
Edhe une shaka po bej por shpresoj qe nuk je duke i degjuar fjalet e asaj plake
Krijoni Kontakt