Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 64 prej 64
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nuk e di pse hapen tema te tilla, besoj se askujt nuk i intereson kjo gje, dhe cfare behet ne arabi qe ska lidhje me ne..

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    policia fetare ?! lol pse ka dhe ndonje lloj policie tjeter?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Keto ditet e fundit po lexoja Xh.Suiftin. Ne nje moment thote :
    Kur tallesh me nje fenomen ne pergjithesi, asnje nuk revoltohet, sepse te gjithe ja lene barren te tjereve.

Ketu dhe sidomos ne ca tema te tjera, pavaresisht nese emertoheshin "arabizem..." apo "talebanizem" a ku di une, tentohej nga njerez normale te tallej dhe te dilte ne pah degjenerimi i mentalitetit obskurantist mesjetar fetar ne nje kohe qe shoqeria ka kaluar ne nje nivel qe ka nje pafundesi hallesh te tjera.

Por c`ndodh? Kjo akuze personalizohet nga ata me te cilet tallet Suifti. Nga njerez qe meqe shohin emertimin "arabizem..." kujtojne se jane me te mire. Paveresisht nese keta vuajne nga e njejta sindrome me emrin "....izem". Sepse nuk kuptojne qe thelbi nuk qendron tek "arabi..." po pkerisht tek "...izem" pavaresisht se cfare vjen para "greq", "turq" apo "amerikan..".
    Dhe ketu sic thashe nuk eshte ceshtja fetare. Aspak. Eshte ceshtje mentaliteti.

Dhe ndodh gjeja me absurde dhe me e felliqur. Po keta njerez, per te cilet hapen keto tema tallese, fillojne dhe behen aktive, gjithmone duke menduar qe "tema eshte per te tjeret, jo per mua". Se "une" jam "me i mire" se ai "tjetri".

A ka mundesi qe ju te gjithe "...izmat" te na lini qofte edhe NJE teme qe te tallemi pak me "....izmat" tuaja?
    Secili nga besimet ka nje nenforum te "personalizuar" ku mund te shfaqni pa asnje pengese si bindjet tuaja fetare ashtu edhe "dashurine tuaj arabike, turqike, greqike" e ku di une se cfare. Dhe jam shume i kenaqur qe ju e gezoni kete te drejte. Po a ka mundesi te mos personalizoni temat mbi baza fetare?

Sic e theksova edhe me siper, ketu po diskutohet MENTALITETI mesjetar, dhe jo feja X apo Y qe kane anetaret e forumit.
    -

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Postime
    16
    Lexova diku ma larte per nje tem tjeter po shume me vend. Nuk degjova as edhe njehere qe nje muslimane te I kerkoj falje viktimes se vete!
    Kete ma heret nuk e kisha mendu asnjehere.
    Po e kuptoj sa I pash edhe disa video se policia morale apo siē e paska emrin qenka ni poilici si e Milloshit.
    Tmerre qenka edhe atje, mos me marre malli as me vizitu e jo me nderu si vend te shenjte qe po I thojne.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Hėngrėn qyl, arrestohen nga policia
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 10:07
  2. Arrestohen Shqipetaret, tutoret e 21 femrave!
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-04-2005, 23:27
  3. Arrestohen 7 shqiptarė, pėrdhunuan 16-vjeēaren
    Nga Liridona nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 18-08-2003, 16:06
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 15:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •