Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Labi_shkup Lexo Postimin
    Un personalisht kam edhe pse jam antar i BDI-se une perkrah Rufi Osmanin plotesisht ama ju te PDSH-se me kryesin tuaj keni desht ta zhdukeni ket njeri
    Gabim e ke,ne kohen e Rufi Osmanit une personalisht isha PPD si shumica e shqiptareve,svazhdoj me teper por e them kete ishalla me ndihmen e zotit Rufia ne keto zgjedhje del fitus dhe krijon partin dhe mandej e shohim.

Jam 100% perkrahes i ketij njeriu.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Gabim e ke,ne kohen e Rufi Osmanit une personalisht isha PPD si shumica e shqiptareve,svazhdoj me teper por e them kete ishalla me ndihmen e zotit Rufia ne keto zgjedhje del fitus dhe krijon partin dhe mandej e shohim.

Jam 100% perkrahes i ketij njeriu.
    Nuk e them gabim ket per ket kam edhe argumente ai kur e ka ngrit Flamurin ne komunen e Gostivarit urdherin Cervenkovskit ja ka dhen Arber Xhaferi per arrestim duke iu frigu shum ketij njeriu se do te behet nje lider i vertet i shqiptarev ne Ilirid
    Ne E mbajm fjalen

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Lexoje mire postimin tim o zotri,sdi edhe sa her duhet tet tregoj,ne kohen kur Rufia e ka ngritur flamurin ne Gostivar une personalisht isha me PPD edhe pse isha nje femij,i di ato gjera shum dhe nuk jam i PDSH-se qe me je kthyer ashtu.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Labi_shkup Lexo Postimin
    Pse thuash kshtu more kur e din shum mir se sa shum eshte ndryshuar statusi i Shqiptareve pas 2001 dmth pas daljes ne sken te kesaj Partie
    Quuuuuksh Labi...

Statusi i Shqiptareve ka ndryshuar fare pak dhe per kete meritore jane ata bijte e shqipes qe ne 2001 iu bashkuan rradheve te Ushtrise Clirimtare Kombetare, dhe derdhen gjakun e tyre per kete (kinse) avansim.

Mos ia hudh meritat e "gjakut te derdhur" nje partie qe eshte formuar mjaft vone, e hiq me pak nje personi qe ka qene duke pire caj e cigare ne Shipkovice e ne Prizren.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    A e keni pa? , Ky Labi veq kur mbahen Zgjedhje ky hyn ne forum edhe ben blla blla blla ..

E pagun torbeshi t'hije t'caroje dick ktau.
    - Imagination is more important than knowledge.

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Kur folni per politik merreni ma qet , se sic po pranoni , keni ndrru partit , e cka bohet per secilen parti me thy dhėmb ? (ste ngel asnje )

Ju garantoj se sot i mbroni, neser do ti shani , andaj edhe njeher : merrne qet
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •