Cdo te benit nqs ju rrezikohet jetesa?
Kam marre shkas nga nje liber qe kam lexuar se fundi.
Ben fjale per nje te burgosur diku te 700 akuza dhe si pasoje burgim i perjetshem.
Ai arriti te thyente kaviljen e tij...vete e vetem qe kur ti lidhnin kembet dhe ta transferonin ne nje ambjent tjeter te burgut te mund te hiqte zinxhiret dhe te vraponte vetem me njeren kembe...theu gishtin qe te mund te hiqte prangat...shkuli floket me duart e tij qe te dukej si i semure me lebroze dhe ta nxirrnin qe mos te infektonte te tjeret ne burg...dhe ne fund ai doli nga burgu .
Doli...dh teksa plakej ne vetmi...ne shtepine tij ne nje vnd te shkrete..kalon nje i burgosur tjeter qe kishte dale nga burgu. Ky e mirepret ne shtepi...dhe tjetri i tregon se si kishte kur nga burgu.
Ai thjesht kishte paguar para per ta liruar nga zinxhiret dhe kishte marre vrapin.
Kaq lehte...
Fundi i filmit vjen me nje shprehje qe mua me ka lene mbresa..." A ja vlejti ajo qe bera...a ja vlen te mbj kete shkop sepse nuk mund te eci me nje kembe..a ja vlen qe ta mbaj lugen me doren e majte...sepse nga e djathta nuk me punon gishti i madh...a ja vlen qe floket me dalin tufa tufa..a ja vlen e gjith kjo qe bera per te jetuar vetem...?
Pyetja ime per ju eshte kjo :
Deri ku do te arrinit qe te jetonit( ne rastet kur ju seriozisht ju rrezikohet jetesa)...dhe nqs ju arrini deri ne ekstrem( ate qe quani ju extrem ) ...mendoni se kjo nuk do te lere gjurme ne jeten tuaj?
Me rrespekt LlaCiPaCi
Krijoni Kontakt