Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Mavraj: Dua Kosovën dhe jo Shqipërinë

Mërgim Mavraj ka vendosur përfundimisht që të mos luajë as me Shqipërinë dhe as me Gjermaninë. Qendërmbrojtësi kosovar ka qenë kandidat për një vend në kombëtaren kuqezi, madje me ndërmjetësimin e FSHF-së është pajisur me pasaportë shqiptare. “Në të ardhmen do të luaj për vendin tim, Kosovën. Përfundimisht kam hequr dorë nga mundësia që të luaj me Gjermaninë, apo Shqipërinë dhe pres të luaj për Kosovën”, ka thënë Mavraj për “Kohën Ditore”.

Mbrojtësi kosovar, Mërgim Mavraj, po fiton gjithnjë e më shumë hapësira te Bohumi. 22-vjeçari ishte titullar në dy takimet e fundit në kampionatin gjerman. Ai ishte ndër futbollistët më të vlerësuar në ekip. Bohumi para dy javësh mposhti Shalken me rezultatin 2-1, ndërsa në javën e fundit barazoi 1-1 në transfertë me Arminian.

“Trajneri më ka thënë se kam luajtur mirë në takimet e fundit. Edhe mediat kanë shkruar se jam përshtatur shumë mirë në skuadër dhe kam kryer punën si duhet. Natyrisht edhe vetë jam i kënaqur me paraqitje. Megjithatë, për të mbetur në ekipin e parë, duhet që të luaj mirë në mënyrë konstante, pra të mos kam rënie të formës. Unë jam duke u angazhuar maksimalisht për ta bindur trajnerin se e meritoj të jam titullar, por fjala e fundit i takon atij”, ka thënë Mavraj. Lojtari deri tani ka regjistruar nëntë paraqitje, pesë prej tyre si zëvendësues. Ai te Bohumi kaloi në verë të vitit 2007 nga Darmshtadi. Kampionatin e kaluar 2007/08 u aktivizua në dy takimet e fundit. Me Bohumin ka kontratë deri në qershor të vitit 2011.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    phu legen i degjenerum.
    ça e pengon ket pusht me lujt me shqipnin derisa te krijohet komtarja kosovare?

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Ky është një plerë, që nuk e refuzoi Shqipërinë se donte të luante për Kosovën se në fund të fundit të gjithë Kosovarët e donin ta shikonin me fanellën kuq e zi sepse aty luajn lojtarët më të mirë nga gjithë viset tona Etnike. Ky fundërina e refuzoi fanellën kuq e zi se kujtonte se do të luante për Gjermaninë, por tani që ka mbetur si peshku pa ujë dhe e kuptoi se Gjermania nuk ja hedh qurret do të aktivizohet me Kosovën. Unë shpresoj që Federata Kosovare e Futbollit të antarsohet që nesër në FIFA dhe UEFA por po të shohim realitetin ajo mund të kërkojë kohë, dhe ky Mavrja e di mirë këtë, pse nuk pranoi ky të luante për ngjyrat e flamurit deri në momentin që Kosova të pranohej dhe pastaj le të luante për Kosovën dhe të gjithë ne do ta mbështesnim këtë lëvizje jo vetëm të atij por të gjithë Shqiptarëve të Kosovës që luajn për Kombëtaren dhe duan të luajn për Kosovën pas pranimit të saj nga FIFA dhe UEFA.
    Ky Mavriu është një viktimë që nuk meriton respektin e asnjë Shqiptari.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    phu legen i degjenerum.
    ça e pengon ket pusht me lujt me shqipnin derisa te krijohet komtarja kosovare?
    ashtu mir e ke, na kish ndihmu pak deri ateher se kemi probleme ne cender mbrojtese. curri nuk eshte nje cenderbrojtes dhe nuk i pershtat aj vend. kurse teli eshte nje tank ce kartonat vec i fluturojn. dhe beqiri i shkretit gjith eshte i vram.
    mendoj se me mavrajn e kishim pas nje mbrojtje te fort, aj eshte si guri dhe teknik.
    por a e dini more sa kombetaren e fort e kishim pas me i pat te gjith lojtar shqiptar, lojtar sikur Behrami, Xhemajli, Toski, Mavraj, Sadrijaj, Hetemaj, Ajderovic, Mustafi, e shum te tjer. ishim kan njera prej skuadrave me te mira ne balkan, dhe me te mir se greket. kualifikimi per evrop dhe boteror nuk ish kan dicka shum e zort.
    hajt se shpresoj dhe disa vite te dy kombetaret te bashkohen dhe te kemi nje kombetare te fort

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Une jam per ate qe te kemi nje kombetare shqiptare te forte.Sot por edhe neser.Pra jam per ate qe edhe atehere kur Kosova te antarsohet ne fifa,qe lojtaret me te mire te luajn me fanelen kuq e zi.Vetem ajo perfaqson shqiptaret.Le te ket edhe Kosova " kombetaren " e vet,ska gje te keqe, por shumica e shqiptareve te Kosoves deshirojne ta kene nje kombetare te vertete dhe te forte.
    Pajtohem plotesisht me anetarin e mesiperm,nje dite jo shume te larget do ta kemi vetem nje kombetare. Forca Shqipnija!!!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Qenka njelloj si Valon Behrami edhe ky tipi tjeter.

Njerez te kote.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ky demek e kishte siguru komtaren gjermane po i paska met fitili i pa ndezun me duket
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    deshta me pyet dicka nese dikush ka nje pergjigje. Sa do te jete e mundur per lojtaret qe luajne per shqiperine te luajne per kosoven, me doket ekziston nje ligj i fifa qe e ndalon kete gje.

i/e regjistruar Maska e Gjilani2002
    Anëtarësuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    SUISS
    Postime
    68
    Sa u perket ligjeve te FIF-es nuk e di si eshte, por me thot mendja se eshte fare e logjikshme qe ne momentin qe ti je perckatuar te luash per nje kombetare ateher nuk do kesh te drejte te luash edhe per nje kombetare tjeter. E kjo gje do vlen edhe ne rastin tone Shqipri, Kosove. Ketu ka te drejte secili te vendos per preferencat e tij se ku don te luaj dhe eshte fare e kuptueshme qe Mavraj deshiron te vesh fanelen e Kosoves nje dite aq me teper kur dihet se Kosova me teper se kurre ka nevoj te afirmohet ne te gjithe aspektet e pse jo edhe ne sport. Ketu mbase eshte mire qe sportin ta ndajme nga politika dhe aspekti nacional edhe pse do te jete shume shume veshtir. Kte me se miri do ta deshmoj koha, por me gjas tani kemi filluar te kuptojme se megjithe te mirat qe ka sjell pavarsia e Kosoves, mendoj se nuk ka sjell ate qe neve sinqerisht kemi dashur, pra bashkimin kombetar e qe pastaj tema te tilla nuk do kishin asnje kuptim.
    Fakti qe neve jetojme ne dy shtete gjithmon do te ket per debate tema te tilla qe prekin ndjenjen nacionale e qe ne rastin tone eshte mjafte e nderlikuar.

Sido qe te jet une ne radhe te pare uroj shume shume fat per kombetaren tone sepse emocionalisht jam shume i lidhur per te e per kombetaren e Kosoves uroj qe njeher shtetesia e Kosoves te funksionalizohet ne te gjithe aspektet e per sport kemi kohe per tu pergaditur sepse jemi kogja large..
    Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....

Ai Mergim qenka nje laro qe se ka shokun. Priti sa ti vinte Gjermani dhe kur ngeli si *** qe sja varen gjermanet flet keshtu. Ishalla se len kosovaret te lua per kombetaren e tyre se fundja dhe Kosova Shqiperi eshte dhe ai ka te drejte qe kur Kosova te futet ne FIFA te luiauje per Kosoven. Ca do i behej atij laros nese luante nje ose dy vjet per komtaren tone. Ai kur sluan per Shqiperine sduhet te lauj dhe me Kosoven. Ai s'eshte shqiptar por interesaxhi, qen i lekut sic i themi ne ne Vlore.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishës në gazetën " Express"
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. Vuk Drashkovici per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •