"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
B@Ne dhe Hotlani, ju faleminderit për urimin.
Unë mora fotografitë tuaja që i sollët dhe i bëra në një. Fotos së Hotlanit, njërës ia kam ndërruar vendin. Besoj sipas kësaj që kam bërë ndiqet një kronologji e mirë.
Respekt,
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-03-2013 më 22:34
Dhurata më e dashur për mua, nga ish nxënësi im
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-03-2013 më 22:47
NJË URIM TË VEÇANTË PËR MËSIMDHËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE "KOSOVA NA PRET" NË STANKOVEC TË MAQEDONISË, në periudhën maj - qershor 199, me të cilët na bashkoi fati i njëjët - dëbimi me dhunë nga vatrat stërgjyshore e për pasojë gjetem strehim në kampin e refugjatëve të luftës në Stankovec II.
![]()
Nete (07-03-2015)
Urime gjithe mesimdhenesve![]()
Gezuar festen te gjithe mesuesve te forumit dhe jashte tij.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Gezuar 7 Marsin prinderve qe na mesojne te hedhim hapin e pare ne jete. .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
SHKOLLA SHQIPE NË DANIMARKË 1999 -2003
KREMTIMI I DITËS SË MËSUESIT 7 MARS 2001
PROGRAM ARTISTIK ME NXËNËSIT E SHKOLLËS
P.S. Klipin e solla të papërpunuar dhe këtë e bëra me qëllim. Herë - herë gjatë zhvillimit të ngjarjes - programit do të ketë edhe zhurmë. Sic thashë me qëllim nuk e hoqa. Durojeni edhe ju këtë zhurmë, zhurmë e cila neve mësuesve na duket cicërimë.
https://www.youtube.com/watch?v=N1se...ature=youtu.be
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-03-2015 më 09:43
NJË FALËNDERIM PËR MËSUESIT
E QENDRËS SË REFUGJATËVE NË RANDERS TË DANIMARKËS,
VITI SHKOLLOR 1999/2000
Të dashur koleg, në këtë ditë të shënuar Ditën e Mësuesit, u kujtova të ju uroj këtë ditë dhe njëherësh të ju falënderoj për gjithë kontributin që keni dhënë në atë kohë të vështirë, për t'u dalë në ndihmë atyre fëmijëve të traumatizuar e që kishin përjetuar 1000 mynxyra, e për të ruajtur kështu fjalën e bukur shqipe, por edhe traditën e kulturën tonë.
https://www.facebook.com/64378165899...type=1&theater
![]()
Krijoni Kontakt