Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 141
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    vetem greqin leta mer mjafton, bile na i hek armiqt e pas shpindes, vllezerit e shkijeve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Me vije shume mire qe shteti i Turqis do te behet nje superfuqi ne bote, keshtu qe Ne shqiptaret ne perendim kemi Ameriken e ne lindje Turqin, qka eshte knaqesi shume e madhe qe kemi miqe te fort.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Me vije shume mire qe shteti i Turqis do te behet nje superfuqi ne bote, keshtu qe Ne shqiptaret ne perendim kemi Ameriken e ne lindje Turqin, qka eshte knaqesi shume e madhe qe kemi miqe te fort.
    Jo ke te drejte me then te drejten,te kesh miq Ameriken eshte nderi me i madh qe mund te kete nje komb...Sa gjynah vecse se Amerika po te fut hundet ne cdo aspekt te vendit tend,e spo te le te marresh frym ...
    Really Dude... Get A Life!!!

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Jo ke te drejte me then te drejten,te kesh miq Ameriken eshte nderi me i madh qe mund te kete nje komb...Sa gjynah vecse se Amerika po te fut hundet ne cdo aspekt te vendit tend,e spo te le te marresh frym ...
    Amerika eshte nje perandori.Ka pushtuar boten ekonomikisht, shume vende varen nga Amerika dhe bejne ca i thote Amerika.
    Pa kthehu pak ne histori dhe shiko ca luftrash kane bere perandorite e tjera per tu ndertuar.Ca ti besh keshtu eshte ndertuar njerezimi, nqs s'do ishin amerikanet do ishin dikush tjeter.Preferoj 100 here me mire ti fusi hundet Amerika ne kete menyre, sesa sic ben dikur osmanet edhe romaket.
    Amerika ka rreth 50 vjet qe ka marr kontrollin e botes dhe ne kemi 50 vjet qe kemi paqe.Nuk ka me luftra si psh L2B,L1B,luftrat e Napoleonit etj , etj.
    Dhe ne fund te fundit Amerika eshte nje vend demokratik c'dokush mund te beje biznes me te ose mund te vesh atje dhe po pate tru te behesh miliarder.
    E njejta gje nuk vlen per shume vende te tjera,mos renshim ne duarte e tyre thuaj.

Miqesi te sinqert mund te kete vetem midis dy njerezve dhe jo midis dy shteteve e gjithe kjo eshte politike.Le te tregohemi dinak dhe te perfitojme sa me shume nga kjo "miqesi".
    Duaje atdhene si shqiponja folene.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Eeeeeeh,kur do behemi ne superfuqi boterore??????

Gjths edhe Amerika se ka te gjat jo,avash avash do i bie dhe asaj fuqia,si cdo superfuqie te meperparshme...

Po te thush qe Turqia do behet superfuqi ne 2040,eshte ca si shum shpejt per te tilla deklarime,duhen edhe 31 vjet deri ateher..
    Really Dude... Get A Life!!!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Mendoj se duhet të bëjmë çmos të afrohemi me shqiptarët e Turqisë, t'i ndihmojmë t'a ruajnë identitetin, dhe t'i largojmë sa më shumë nga feja.

Komuniteti shqiptar në Turqi, nëse arrihen këto që thashë, paraqet një "pykë" potenciale për të çarë mes për mes Turqinë.

Turqia ka rreth 60 milion banor. Prej këtyre kemi 5 milion shqiptarë që flasin shqip, 14 milion kurd, 3 milion boshnjakë, dmth vetëm me këto popuj numri i turqve zbret në 38 milion, pale edhe sa pakica tjera kombtare ka Turqia.
    Une kam kusherinj te afert ketu ne Stamboll dhe ne Izmir. Te dy vellezerit e gjyshes jane rritur ketu dhe jane martuar me turke. Kur erdha ne fillim u mundova ti takoja , por as qe donin tja dinin. Nuk u interesojne as te afermit e lere pastaj shqiptaret ne pergjithesi. Kur tjetri do te behet si turk nuk ke pse te lodhesh ti koken ta shqiptarizosh prap. Ndoshta thone qe jane shqiptare me origjine , por shume prej tyre as qe pyesin per Shqiperine. Hajde shikoje njehere nga afer realitetin dhe pastaj flasim. Kosovaret jane pak me ndryshe se te pakten ruajne gjuhen , po prap brezi i ri nuk do tja dije fare. Rendesi ka leku dhe vetem leku , origjines varja.
    Pastaj nuk e kuptoj se perse duhet te cahet mes per mes Turqia. Ku qendron interesi yt si shqiptar nese ndodh ashtu?
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Mendoj se duhet të bëjmë çmos të afrohemi me shqiptarët e Turqisë, t'i ndihmojmë t'a ruajnë identitetin, dhe t'i largojmë sa më shumë nga feja.

Komuniteti shqiptar në Turqi, nëse arrihen këto që thashë, paraqet një "pykë" potenciale për të çarë mes për mes Turqinë.

Turqia ka rreth 60 milion banor. Prej këtyre kemi 5 milion shqiptarë që flasin shqip, 14 milion kurd, 3 milion boshnjakë, dmth vetëm me këto popuj numri i turqve zbret në 38 milion, pale edhe sa pakica tjera kombtare ka Turqia.
    Jam dakort vetem me fjaline e pare qe shkruan,me pas jo.
    Komuniteti shqiptar atje duhet te kete si qellim ndihmen e memedheut e jo shkaterrimin e vendit ku kane lindur.Turqia eshte aleatja jone tani per tani,sepse nuk jemi ne kufi dhe s'kemi gje per te ndar dhe mos harro armiku armikut tim eshte miku im.I them keto thjeshte duke menduar te ardhmen dhe jo te kaluaren dhe duke menduar per interesat e gjithe kombit shqiptar e jo fene.
    Le te behet Turqia Amerika rajonit ne le te behemi "hebrenjte" e turqise.
    Duaje atdhene si shqiponja folene.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Kam pershtypjen se gjate ketyre diteve do te linde skenderbeu!

Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se gjate ketyre diteve do te linde skenderbeu!

Lol, ne kohen e Skenderbeut ishin te gjithe te barabarte pak a shume. E kishin te gjithe nga nje kale dhe shpate, kush dinte ti perdorte me mire fitonte. Po ne kohen tone qe te tjeret po cojne sonda dhe anije kozmike lart ne hapesire dhe ne s'kemi as buke per te ngrene. Do dali ndonje Skenderbe me brekushe dhe kallazh
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    ================================================== ========
    Eshte shume e vertet, se eshte nder i madhe me pase Ameriken shoke, por eshte edhe me nder qe amerika me u perzije gjithkund!

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Marrëdhëniet Kosovë - Turqi
    Nga Mitrovicali2009 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 31-03-2013, 06:39
  2. Si te fitoj perseri dashurine e humbur?
    Nga step në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 11:49
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •