sa tra.pa shkrujn tek kjo tema. se ku i kane psonin ato mendte , nje zot e di .
sa tra.pa shkrujn tek kjo tema. se ku i kane psonin ato mendte , nje zot e di .
Adaes mu po më shet mend???te dalin ne siperfaqe "hitleret" dhe te vazhdojn pastaj te bashkojne trevat shqiptare...
Në çfarë gjendje ishte Gjermania kur morri Hitleri pushtetin??
Turqit nuk kane te hane e ju beni filozofira. Duhet te kemi kujdes nje eksod turqish drejt Shqiperise se shpejti.
Më duket pak hyjnizim i tepërt ky që po ia bën Hitlerit.I kishte ca milione me shum banore se ne???(si fillim)...
Nuk po beja krahasimin e Shqiperise me Gjermanine,thjesht na duhet te dale nje "Hitler" qe ti vloje njerzit ne kazanin e rrobave...
Ai njeri ka qenë, sikur unë e ti. Na duhet fryma e vërtetë, rruga e drejtë, dhe jo Hitleri. Hitleri krijohet vetvetiu, duke e parë të vërtetën para sysh.
Jo mor nuk pyeta për numër të banorëve. Pyeta për atë që ti po e përmend shpesh, si me pasë në majë të gjuhës: Standardi I Jetesës.I kishte ca milione me shum banore se ne???(si fillim)...
Çfarë standardi kishte Gjermania në kohën kur erdhi Hitleri në pushtet?
Si cdo vend i botes edhe ne Turqi ka popullsi te varfer...Po eshte absurde te thuash qe populli turk po vdes per buk goje.
Ke qene nojher ne Stamboll? Ose ne Turqi ne ndonje vend tjeter? E di ti sa jan rrogat per nje pune normale(jo te punosh hamall)?E di ti se sa shtrenjte te shkon te dalesh per qejf nje nate te vetme?...
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt