davidd wow qenke transformu ?!
Para ca ditesh , nxirrje avatar me cuna lakuriq tani u bene me turp nga ajo qe tha xhuxhumaku?![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
sa pa lidhje me doken disa vajza ktu ne UK qe marojne ndonje dege ne universitete si Unniversity of East London, apo Kingston Univeristy, qapo greenwich dhe kujtojne se kan kap qellen me dore...
per fatin tim kam pas shansin te takoj shum vajza ktu ne UK, dhe ato me shkolle shpesh kan qene me nje mentalitet shum shum te prapambetur, nje sjellje shum katundareske, me nje fjale mendonin qe kishin kap parajsen e shtate me dore.
Kam taku vajza qe kur kan ardh i kan hy punes me nga 6 apo 7 dite te javes....dhe te them te drejten pershtypjet per to kapin superlativat, njerez te thjesht, komunikuese ne maksimum dhe njerez qe nuk i shan sapo te ndahesh prej tyne.
Une gjithmone jashte londres kam jetu![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
tani ky shoku po ja fut kot. secili ka te drjet te bej si te doj, e te kerkoj c'fare te doj.
ajo po kerkon dike qe eshte ne te njejtin nivel si dhe vet ajo, pershembull njeri si puna ime.
ato qe merren me llafe gjithe diten, skane pune tjeter por te merren me thashetheme dhe tja bejne gam gam gjith diten e gjith nate. po sikur te bjer rresk ndonje nga ato per nuse, o nene o nene
Krijoni Kontakt