une jame ne proces e siper te dipllomimit. nuk e di se mund te konsiderohem apo jo, nejse edhe une me duhen disa shoke e shoqe shqiptare me zemer te bardh ketu ne angli se s'njoh shum shqiptare. me merr malli ndonjehere te dal e te pi nje kafe me shqiptare e te shkembejme mendime.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
dhe nje gje qe harrova te thosha. jame i ri ne kete forum. shqiptaret nga sahqiperia jane te mirepritur te me shkruajne.
jame mashkull sa per dijeni se ky forumi nuk te jep mundesine te shkruash se c'fare je, dhe sa viec je.
ne qofte se shkruane qe je shqipetasre me e ne funde, te tjeret mund te mendojne qe je femer se nuk i veme ato dy pikat e ese siper, dhe ne qofte se shkruane qe je shipetare, prape s'kuptohet se c'fare je, megjithese ti ne mendjen tende ke per synim femer, me e ne funde pa dy pika.
me duhet te nderroj ose te kem dhe nje key board shqiptare... e mak harruar pak shqipen me qen se po shkruajme shqip.
sa gabime drejtshkrimore qe bej kur shkruaj. e kam harruar shqipen fare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 03-09-2009 mė 08:01
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
boh sa u lodhe me sqarimin e gjinise !
Suksese dhe per cfare po diplomohesh?
p.s forumi te jep mundesin te prezantohesh tek tema e prezantimeve besoj, keshtu qe s'ke pse ankohesh lol
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
haha, c'fare te besh kur nuk ke nje keyboad shqipe.po prape kam bere gjithato gabime drejtshkrimore.
nejse...ju faleminderit.
une studjoj degen ekonomike. ...Finance...
"tek tema e prezantimeve"ku eshte kjo? une kisha dicka tjeter ne mend. e shikoni ju se ku te pyet se ku jeton? aty duhet te dilte edhe gjinia.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 03-09-2009 mė 13:53
po mir mo, po ne te shkretet qe skemi c'fare te bejme? ti biem me dore?
sic duket nga avatari yt e paske gjet punen...puna e mbar ..
vendosi kriteret mi goce e dua te jete 170 syte ngjyre blue e te kete kete model flokesh e ku di une dhe me cfare diplome e kerkon shoqen mi na thuaj qe te dime kush te kontaktoj e kush jo se jo te gjithe i plotsojme kriteret!
Nje keshille miqesore shoqeria e vertete gjendet ne boten reale jo virtuale.
failure is not an option!
haha dea, me pelqen, por degjo c'fare te keqe ka te jete pak seki, me trup te mir dhe te jete pak e bukur, eh. spo kerkoj shum me duket. dhe une vete s'jam i keq, keshtu qe duhet te jete dhe ajo pak e mir.
degjo,degjo; dhe ne boten virtuale gjen njerez te mire. po c'fare te keqe ka te njifesh ketu per shembull dhe pastaj te dalesh per te pir dicka dhe shikon e ben pastaj.
nejse, flm per keshillen
shife pak ate qe kam une ne ate avatar... vdes per te, e kam dhe ne kumpjute si wall paper pale. gjithmon kur e shikoj me duket sikur jam ne paradajs
Krijoni Kontakt