Close
Faqja 95 prej 101 FillimFillim ... 45859394959697 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1005
    dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    eldushke te mos e bejme personale ne cka lexova me larte ne asnje germe pike apo presje nuk shihja ndonje avantazh te tch, kshuqe nenet e siperpermendura e penalizojne tch, se sa eshte shifra qe duhet me paguajt tch?!!! sme intereson ne paguan 500000 apo 1000000 mjafton qe tch dhe enveristat qe bejne ksisoj gjerash , gjera dijne ti bejne mire se i benin dhe ne kohen e dumes, duhet te paguajne

eldushe ta thash ne fillim mos e kthejme ne ceshtje personale, ne thjesht debatojme per te gjet ndoshta te miren e te mirave te mendimeve tona, jo se une jam une dhe cfare them une eshte e drejte ,pasi lexoj shume postime dhe reflektoj bazuar dhe ne ate cfare kam ne mendje filloj dhe postoj dicka dhe une duke menduar se po shkruaj dicka te dobishme.

nese ty eldushe ste pelqen ky nyk eshte problem, por ne vecanti nuk eshte problem imi sidomos.

ciao eldushemendjen ne vend dhe ***** te forta
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO Lexo Postimin
    [..]pasi lexoj shume postime dhe reflektoj bazuar dhe ne ate cfare kam ne mendje filloj dhe postoj dicka dhe une duke menduar se po shkruaj dicka te dobishme. [...]
    Se nuk qe keshtu, te shkrova me miresjelljen qe me karakterizon qe te kurseje harxhimin e bojes forumit edhe kaq.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tani per me marre provimin ose vendin e punes ka dy menyra:

1.te jesh i zoti ose te mesosh dhe..

2.te jesh dru me pre...do hapesh shalet ose kuleten.

e lagu se lagu ....fluturon zogu

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Me kete pershendes eldushken

Overruled!
    lol

Ne kete case behej fjale per publikim te nje foto private pa lejen e personit.

"11. Judge Jociene was much more detailed in his analysis of previous ECHR case law. For example in relation to Von Hannover he observed the court recognised that: ‘the concept of private life “extends to aspects relating to personal identity, such as a person's name.’ There was nothing ‘sporadic’ about the assertion in Pfeifer v Austria 2007 that ‘“private life” extends to the individual's personal identity, such as a person's name or picture, and, furthermore, includes a person's physical and psychological integrity. In…the Pfeifer judgment, the Court found that the publication of a person's photograph fell within the scope of his or her private life even where the person concerned was a public figure"

Ne rastin e Pangos kjo nuk vlen sepse Pango nuk u filmua ne shtepine e tij, po ne zyren e tij, sipas vete deklarimit te Pangos. Beri interviste pune, kerkoi favore seksuale dhe mori rezymene ne fund. Nuk ka gjykate ne bote qe t'i japi te drejte. Shpresoj qe Apeli ta hedhi poshte kete vendim sepse ne cdo gjykate europiane qe ka per tu paraqitur ka per tu penalizuar shteti shqiptar dhe parate do i paguajne taksapaguesit shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 04-07-2010 mė 13:22

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Hiqini pak ato citimet e sterzgjatura se e bllokuat temen!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ju lutem shume juve "juristave" qe te mos te na transformoni diskutimin ne database te rasteve te jurisprudences boterore .....
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Hiqini pak ato citimet e sterzgjatura se e bllokuat temen!
    Te garantoj une qe asnje nga ata nuk e ka lexuar nga fillimi deri ne fund ate vendim. lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Ne rastin e Pangos kjo nuk vlen sepse Pango nuk u filmua ne shtepine e tij, po ne zyren e tij, sipas vete deklarimit te Pangos.

Objections, your Honor....

3. Nė sekuencat e « Videos” sė transmetuar ka xhirime tė shtėpisė sė banimit (banesės private) tė Z.Pango si dhe tė portretit tė tij personal qė shfaqet brenda ambjenteve tė kėsaj banese i veshur me rroba shtėpie dhe po kėshtu ka xhirime edhe tė zyrės dhe tė portretit tė tij nė zyrėn e tij nė ministri.

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Pikerisht, perkufizimi "shtepi private" eshte i pavlefshem ne kete rast, kur vete personi deklaron qe eshte "Insititut", per me shume me fonde te vjedhura, per me shume me konflikte interesi, deklaron qe ky mer fondet dhe e hap ne emer te mbeses.
    Pango eshte i zhytur deri ne fyt, habitem si ka guximin ta coje ne gjyq nje ceshtje te tille.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Mjeshter, ky vendimi ka kaq idiotlliqe e subjektivizem ne favor te Pangos sa nuk ta pret mendja.Nje shpejt e shpejt se po e marr me shenues te gjithin si vendim e do te nis nje referat me tamam. Lexo icik ne Kod Civil:

Publikimet mashtruese ose tė pasakta
    Neni 617
    Kur vėrtetohet se njė person ka pėrgjegjėsi ndaj njė personi tjetėr, pėr shkak se ka publikuar tė dhėna tė pasakta, jo tė plota ose mashtruese, gjykata me kėrkesėn e personit tė dėmtuar, detyron personin tjetėr qė tė publikojė njė pėrgėnjeshtrim, nė mėnyrėn qė ajo do ta quante tė pėrshtatshme.
    Gjykata mund tė urdhėrojė publikimin e pėrgėnjeshtrimit edhe kur vėrtetohet se publikimi i tė dhėnave nuk ėshtė i paligjshėm dhe i kryer me faj, se autori i tyre nuk kishte dijeni pėr karakterin e pasaktė ose tė paplotė tė kėtyre tė dhėnave.
    Pra ekzistonte edhe mundesia e nje pergenjeshtrimi duke qene se:
    1- Sipas gjykates filmimet qenkan te pasakta.
    2- Demi nuk eshte i matshem.
    3- Kauzaliteti midis vepres edhe demit te shkarkimit nga puna nuk ekziston.

etj. etj. etj.

Keshtu qe rrofsh per vendimin, se me beri me shume pune per gjykimin kunder vendimit te dhene.

Faqja 95 prej 101 FillimFillim ... 45859394959697 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •