dordomuz..
vazhdo luaj me brarin.. nema probllema..
i morre ilacet per sonte?
dordomuz..
vazhdo luaj me brarin.. nema probllema..
i morre ilacet per sonte?
Po me luake dhe rolin e gjynafqarit tani, he?
Qe ne momentin ku me permende plaken dhe me ofendove, ashtu sic ben me shume antare te tjera, pa permendur ketu figura te ndryshme te shtetit, ti me dhurove nje lloj imuniteti ndaj te sharave te tua dhe ne te njejten kohe nje lloj neverie per personin tend.
bKari...
Luaj role sa te duash, sillu e perdridhu. Te me kishte ofenduar nje adoleshent, do ja kisha bere hallall. Te me ofendosh ti ore fare e perdhunuar, eshte kafshate qe nuk kaperdihet. Prandaj, ti me mua ke pak pune qe sot e tutje. Do luaj pak me ty, aq sa te kem kohe, kuptohet.
Fliske edhe sllavisht, he? Urime per gjuhen shqipe, se e ke kapur mjaft mire...
bKari - Si i thone shqip: Shko vrit veten, beji vetes nje nder! (?)
Ore Deus,
po kush de detyron te japesh ate te shkrete vegel per pune? Ti e kupton qe ky ishte kurth apo jo? Ylli nuk ishte ndonje debil, i shemtuar qe kishte vetem pushtetin per te q.iR.e.Neprmjet Yllit ata godasin Berishen o t'keqen, kjo nuk do shume mend per tu kuptuar.ku na dolen kaq te moralshem shqipot qe s'lane pisllik pa bo duke nxjerr kusherirat, gjitonet e te fejumet nepar rruget e botes...Faji i Yllit eshte qe duhet t'ja kepuste asaj me te vertete. Po Ylli eshte k.o.q.e dhe e hongri per nje mberthecke. Nga c'do pikpamje ta kapesh, poshtersia eshte ne krahun e Top Chakallit...nuk ka gje me makabre. Por ky eshte opinioni im dhe nuk kam noi shprese te madhe qe mund te ndryshoje gje ne kokat e shume parsonave qe jane verbuar te cilet ne vend te shohin esencialen merren me detajet...
Me nderime,
Coni
Ėshtė me tė vėrtetė pėr tė ardhur keq, qė nė vėnd qė kėtu tė denoncohej fenomeni dhe tė dėnoheshin fajtorėt apo shkaktarėt e tij, kėtu Ylli Pango na trajtohet si viktima dhe vajzat si agresorėt e tij.
Turp tu vijė tė gjithė atyre qė nuk kanė kurajon tė dalin nga guacka e partisė dhe tė shprehin atė qė ndjejnė nė shpirt, se akte tė tilla janė tė shėmtuara.
Ėshtė fatkeqėsi e madhe qė njė pjesė e popullit Shqiptar nuk kanė nxjerrė akoma mėsime, nga pėrqėndrimi i pushtetit nė persona tė veēantė, nė rastin konkret pėrqėndrimin e pushtetit nė duart e Sali Berishės (ish sekretarit tė Partisė sė Punės sė Shqipėrisė nė Spitalin e Tiranės)
Ėshtė fatkeqėsi e madhe, tė lejosh qė liria dhe demokracia e Shqiptarėve, tė kaloj nga dhomat e gjumit tė ministrave manjakė seksual.
Fatkeqėsi mė e madhe ėshtė hiri i nxehtė qė na hedh syve kryeministri, duke e emėruar dhe duke e shkarkuar njė njeri si Ylli Pango, i cili nė kurikulumin e tij si petagog nė fakultetin e Shkencave Sociale, ka njė mori rastesh, ngacmime seksuale kundrejt studenteve tė fakultetit. Ishte e pamundur pėr njė studente tė merte diplomė nga ky fakultet pa i pėrshkruar me detaje profesor Pangos, se ēfar dekori ka tavani i dhomės sė tij tė gjumit.
Ėshtė fatkeqėsi qė Shqiptarėt nuk janė nė gjėndje tė nxjerrin mėsime prej gabimeve tė tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga flory80 : 13-03-2009 mė 23:21
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Coni...
Mendimin per Pangon dhe qeveritare te tjere te rangut te tij, une e kam dhene me kohe. Te flasim drejte tani, meqe mu drejtove mua. Pangon e kam njohur me kohe, kam rastisur ta kem fare prane neper lokale intime, ku une livadhosja me dashnoret e mia, e Pango nuk linte vend pa reklamuar veten. Deri ketu, nuk mund ti drejtojme gishtin Pangos. Problemi eshte se Pangoja, kishte nje deshire te zjarrte te reklamohej, pra ishte nje qejfli i vete-deklaruar dhe ishte teper e kollajte per tu bere shenjester. Jam teper dakort me faktin qe Pangos, ja lane dopio-gjashten ne dore, pak kohe perpara zgjedhjeve dhe ishte nje levizje teper e rrafinuar dhe e mire-pleqnuar e opozites (sepse kete edhe mamuthat si bKari e kuptojne) ama, kjo eshte teper irelevante me ate cfare une godas rende dhe per te cilen jam prononcuar disa here.
Mua nuk me intereson fare se ciles pale Pango i perket. Mua me intereson xhesti. Une jam totalisht kundra krimit. Une, si nje individ i thjeshte i shtetit shqiptar, protestoj dhe denoj ashper kete veprim imoral dhe shfrytesues, te kryer nga nje pushtetar i shtetit, qe ne kete rast i qelloka te jete pjestar i qeverise Berisha. Shikoni ku eshte problemi i juaj. Ju jeni aq te implikuar ne politike, saqe duke u futur thelle ne labirinthet e kesaj loje te veshtire, ne raste teper flagrante sa ky ne diskutim, harroni te merreni pak me shume me fenomenin, dhe per hir te interesave te partise te ciles u perkisni, e anashkaloni dhe merreni me motivet e pales tjeter, pasojat dhe demtimet e pales suaj. Ore jeni ne terezi apo jo? Une ju them ujku, ju prape vazhdoni me gjurmet.
Coni, ne duart e Pangos kane kaluar shume e shume femra me pare. E thashe nje here, sot ato jane ne pune, jane nena e bashkshorte, por mbartin mbi vete turpin dhe imoralitetin, te cilat u detyruan ta kryejne, sepse rane viktime e nevojes per te mbijetuar, per te zene nje pune...pune e cila arrihej vetem duke plotesuar deshirat e njerit pushtetar apo tjetrit, te cilet drastikisht abuzojne me postin dhe perdorin seksin e dobet. Femrat shqiptare deri vone nuk kane pasur guximin te prononcohen. Mos harro se vijme nga nje vend qe deri dje e vrisnin femren po te mos u dilte e virgjer, ok? Pra pesha e miopise morale ishte nje bllokade e madhe e daljes se vertetes ne shesh dhe e demaskimit te ketyre plehrave, krimineleve.
Pra, u paramendua ti behet nje kurth. Te gjejme nje vajze kurajoze, e cila ndryshe nga derdimenet e tjera qe vetem lyejne syte dhe hane e dhjesin ne darke, arrinte te hidhte nje hap me tutje. A e beri ajo se kishte interesat e veta? Kujt i plasi perse e beri...Pamvaresisht se perse e beri ajo, une i jap doren. Beri nje gje teper te dobishme. Hoqi nje rrodhe nga pestiqja e deles. Zhduku nje kriminel nga karriga dhe uroj edhe nga shoqeria.
Top Channel - me thua ti, i ben keto per kete apo ate arsye. Ore jeni ne terezi ju, po ju pyes serisht? Kujt i plasi se per c'qellim i ben Topi keto ore shqiptar. Mua me intereson fakti qe Topi po ben ate qe asnje kanal tjeter nuk e beri deri dje. Po ju nxjerr te verteten ne shesh. Neser, nese PS kthehet ne pushtet, do dale nje kanal tjeter qe do beje te njejten qe beri Topi me qeverine aktuale. E rendesishmja per mua si shqiptar, eshte se shikoj dhe degjoj qe kriminelet, neglizhentet, inkompetentet dhe zllumqaret po veniten dita dites, duke u lene rrugen e lire meritokracise. Korrupsioni nuk do mbaroje kurre, por ne te njejten kohe nuk do mbarojne edhe Topat edhe burrelset ...edhe ne qe harxhojme kohe ketu duke diskutuar.
Shqiperia do behet...
Nuk mund te luftohet nje dukuri e tille e ulet me mjete antiligjore. Nese ne si shoqeri civile do te luftojme korupsionin m mjete qe jane jashte ligjit, nese do te luftojme krimin ordiner pa prokurori dhe gjykata atehere ne e cojme vendin ne anarki.Mua nuk me intereson fare se ciles pale Pango i perket. Mua me intereson xhesti. Une jam totalisht kundra krimit. Une, si nje individ i thjeshte i shtetit shqiptar, protestoj dhe denoj ashper kete veprim imoral dhe shfrytesues, te kryer nga nje pushtetar i shtetit, qe ne kete rast i qelloka te jete pjestar i qeverise Berisha. Shikoni ku eshte problemi i juaj. Ju jeni aq te implikuar ne politike, saqe duke u futur thelle ne labirinthet e kesaj loje te veshtire, ne raste teper flagrante sa ky ne diskutim, harroni te merreni pak me shume me fenomenin, dhe per hir te interesave te partise te ciles u perkisni, e anashkaloni dhe merreni me motivet e pales tjeter, pasojat dhe demtimet e pales suaj. Ore jeni ne terezi apo jo? Une ju them ujku, ju prape vazhdoni me gjurmet.
Anarki nuk eshte vetem kur bandat dalin ne ruge edhe vjedhin, por edh kur dikush te hyn ne shtepine tende private, te filmon, luan teater me ty dhe gjykata apo prokuroria nuk bejne asgje.Ketu nuk them se duhet mbrojtur Pangoja si ish minister, por duhet mbrojtur Pangoja si familjar.
Ne optiken tende a eshte e drejte qe dikush te te vije ne shtepi dhe te te incizoje dhe te te publikoje ne nje televizion publik?
Mesa di uneedhe paparacet qe shpesh mbrohen nga ligji mbi te drejten e autorit e kane te ndaluar te hyjne ne shtepite e "viktimave" te tyre.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Bel ami...
Po flasim per te njejtin shtet ne? Apo po flet per ndonje shtet ideal ti? ...se une ju referova Shqiperise me lart.
E cojne vendin ne anarki - the?! Ne kemi gati 2 dekada qe jemi ne anarki...
Prokurori? Gjykata? Institucionet e rendit dhe te drejtesise po me permend?
Zoteri, ne ose do flasim bazuar ne realitet, ose me mire nuk flasim fare.
Une jam shume dakort me ato qe ke shkruar me lart, fatkeqesisht, mos harro qe behet fjale per Shqiperine.
Persa i perket pergjimit, do duhej nje teme tjeter ne menyre qe ta merrnim dhe ta analizonim ne thellesi si akt me motivet dhe pasojat e tij.
Ne rastin e Pangos, pergjimi qe zgjidhja me efikase...
Mos prisje ti te dilte Pango vete dhe te deklaronte per mrekullirat e tij?
Pra duhej te ishte i dokumentuar. Duhej fakti...se me llafet e shpifjet te tipit te bKarit nuk merret asnjeri ne ndjekje penale.
Qarte deri ketu....Vajzes i duhet bere nje shtatore,ashtu adequate per heroina te ketilla.
Po vete,vete ajo cfare fitoi? Me duket po njelloj si ato pykat e perdhunuara nga shoku Pangito,packa se vetem pak,po pak fare e zhveshi![]()
Cdo te thuash qe behet fjale per Shqiperine? Nese ne nuk do e shikojme Shqiperine si nje shtet europian ku duhet te sundoje barazia perpara ligjit dhe respektimi i te drejtes tone qytetare si nga qeveritaret, si nga media edhe ne si qytetare atehere le ti hyje flaka.Boll vuajten prindrit tane diktaturen, pse duhet ta vuajme edhe ne?
Une mendoj si ketu ti je duke gabuar.
Problemi sic po e ngre ti qendron tek fakti se :Shqiperi hesapi
Po eshte Shqiperi hesapi dhe jo "made in Africa", ne sjemi shoqeri fisesh dhe tribush.
Kurre ne nuk duhet te mendojme ne kete menyre.Detyra e secilit prej nesh fillon nga vetja.te mos presim se demokracine dhe shtetin do na e ndertojne te tjeret, jemi ne ata qe duhet ta ndertojme.Shtet ideal nuk ka, por le te mundemi per me te miren.
Termi anarki eshte perdorur aq shume ne keto vite sa duket se behej fjale per te njejtin problem.Atehere une po e kufizoj pak fushen e veprimit dhe po te them se nese nje televizion perdor forma antiligjore per te denocuar nje fenomen negativ, atehere kemi nje anarki mediatike dhe kjo le shkas per dezinformim te popullsise.
kjo eshte po aq e rrezikshme sa edhe anarkia shteterrore.Nese supozojme se TOP-i akuzohet dhe fajesohet se ka kryer nje pergjim te pa ligjshem atehere si mund ti besojme ne ketij televizioni Kombetar ne te ardhmen?Para disa vitesh nje reporter i FOX-it ne SHBA u akuzua se jepte informacione te reme ne lidhje me luften ne Irak. Rrjeti i FOX-it kerkoi falje publike dhe ky gazetar jo vetem qe u largua por u detyrua te demshperbleje rrjetin e FOX-it.
Une serisht i qendroj mendimit tim te pare qe fenomene negative nuk duhet te luftohen me forma antiligjore sepse kemi per tu mbetur peng i tyre me vone.
Te mos regullojme vetullat duke nxjere syte, ketu e kam une thelbin e asaj qe dua te them.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bel ami : 14-03-2009 mė 01:13
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Krijoni Kontakt