Close
Faqja 92 prej 101 FillimFillim ... 42829091929394 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 1005
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po duhet qe ti paguajne edhe keta se jane duke bere biznes ..... jane duke bere para me thase .... duhet te respektojne ligjet te cilat jane njesoj per te gjithe ....

dhe e dyta sic thote edhe ky miku yt i usaid-it DUHET TE DENOHEN ATO QE NUK ZBATOJNE RREGULLAT .... dhe topua rregullat nuk eshte duke i zbatuar ..... nuk paguan taksat por therret ne ndihme ambasadoret duke bere viktimen se dashkan me i mbyll gojen medias se lire .... me vjen shume keq por je ne kontradikte me vehten tende ...

As kane per ti paguar gje fare Pangos dhe me te drejte, sepse edhe sikur gjykata e Apelit mos ta hedhi poshte kete vendim vete Strasburgu do ta beje, dhe nuk do te jete Pango qe do kete me problem por direkt shteti yne i cili nuk ploteson standartet Evropiane dhe keto do te shkruhen edhe me keq ne raportet e ardhshme! Pa disktuim gazetat dhe mediat edhe ketu bejne para me thase, investigojne pikerisht per kete pune dhe ne te njejten kohe i sherbejne edhe shoqerise. Sa per taksat nqs eshte vetem TOP Channel atje pa paguar, atehere do durojme. Them se ka te tjere qe jane me te ngjyer ne keto pune, qe per te mos u regjistruar pasurite mbyllen firmat e tyre private e u futen ne nje cep te administrates se babait te tyre sikur e ka cifligun e tij...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 02-07-2010 mė 21:32
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    As kane per ti paguar gje fare Pangos dhe me te drejte, sepse edhe sikur gjykata e Apelit mos ta hedhi poshte kete vendim vete Strasburgu do ta beje, dhe nuk do te jete Pango qe do kete me problem por direkt shteti yne i cili nuk ploteson standartet Evropiane dhe keto do te shkruhen edhe me keq ne raportet e ardhshme! Pa disktuim gazetat dhe mediat edhe ketu bejne para me thase, investigojne pikerisht per kete pune dhe ne te njejten kohe i sherbejne edhe shoqerise. Sa per taksat nqs eshte vetem TOP Channel atje pa paguar, atehere do durojme. Them se ka te tjere qe jane me te ngjyer ne keto pune, qe per te mos u regjistruar pasurite mbyllen firmat e tyre private e u futen ne nje cep te administrates se babait te tyre sikur e ka cifligun e tij...
    qe ti drejtohen Strajses se Burgut njehere duhen ti kene krier te tera rruget e apelimit ne territorin Skipetar .... pastaja e shohim dhe e bejme .....

pastaja keta miqte e tu nuk e njohin vendimin, si do ta apelojne????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo vetem une por edhe te gjithe ata qe njoh une nuk e konsiderojme vehten pjese se asaj shoqerie qe kjo media ne fjale i sherbenkeka ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 03-07-2010 mė 05:05
    "They will not control us, We will be victorious"

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    qe ti drejtohen Strajses se Burgut njehere duhen ti kene krier te tera rruget e apelimit ne territorin Skipetar .... pastaja e shohim dhe e bejme .....

pastaja keta miqte e tu nuk e njohin vendimin, si do ta apelojne????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo vetem une por edhe te gjithe ata qe njoh une nuk e konsiderojme vehten pjese se asaj shoqerie qe kjo media ne fjale i sherbenkeka ....
    Ki parasysh dicka, se nese do i qe bere shantazh Pangos me ato filmime e do i qe kerkuar nje shume parash ne shkembim te mosshfaqjes, ti mendon se ai nuk do e kishte permendur kete detaj neper intervista? Per me teper qe ne gjyq, permes provave, do e bente edhe rrjedhimisht TCH do qe denuar edhe per kete veper, perderisa predispozicioni i gjykates qendronte. Keshtu qe kot hamendjeson gjera joekzistente ne kazusin konkret. E shoh qe disa nga ju paskan fantazi te shfrenuar, por nuk besoj se sherben ne raste e vendime gjykatash, se duhen prova. Keshtu qe kot u lodhet e u rropatet.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    E shoh qe disa nga ju paskan fantazi te shfrenuar, por nuk besoj se sherben ne raste e vendime gjykatash, se duhen prova.
    fantazi ....????!!! po ketu nuk po flitet per fantazira por fakte konkrete ..... Topi nuk e ka pranuar vendimin dhe si rrjedhim nuk ka asnje lloj kompetence Strajsa e Burgut per te marre ne shqyrtim "kete shqetesim" .... nuk ka kompetence territoriale dhe juridike .... e din ti se c'do te thote mungese kompetence territoriale dhe juridike ?????? kam frike se jo ....

Topua po nuk ju drejtua njehera shkalleve te apelit ne Shqiperi keq e ka punen .... nuk ka per ti bere derman asnje ambasador ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Nese ceshtja shkon ne Strasburg,gjykata nuk do meret me Pangon, nese ja lypi vajzes apo jo, por do te shikoje te drejtat e njeriut sesi jane shkelur ato nga filmimi qe i eshte bere Pangos ne shtepi private.
    Duhet te ndalemi pak ketu.Une personalisht nuk mar ne mbrojtje fenomenin Pango, sepse nuk eshte ne moralin tim qe te mbroj perverset e seksit.Puna qendron a mund te lejohet nje televizion te te hyje ne shtepi dhe te te shkele te drejtat themelore?
    Denimi i Top Medias nuk rehabiliton Ylli Pangon,por i vendos medias nje kufi te caktuar ku nuk duhet te shkelen te drejtat themelore te njeriut.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Nese ceshtja shkon ne Strasburg,gjykata nuk do meret me Pangon, nese ja lypi vajzes apo jo, por do te shikoje te drejtat e njeriut sesi jane shkelur ato nga filmimi qe i eshte bere Pangos ne shtepi private.
    Duhet te ndalemi pak ketu.Une personalisht nuk mar ne mbrojtje fenomenin Pango, sepse nuk eshte ne moralin tim qe te mbroj perverset e seksit.Puna qendron a mund te lejohet nje televizion te te hyje ne shtepi dhe te te shkele te drejtat themelore?
    Denimi i Top Medias nuk rehabiliton Ylli Pangon,por i vendos medias nje kufi te caktuar ku nuk duhet te shkelen te drejtat themelore te njeriut.
    nuk dukesh se ke haber nga drejtesia, apo gjykatesia! te marresh vetem shkak-pasojen ne kete rast, del sheshit se pango e kishte kthyer (te pakten ne rastin ne fjale) shtepine ne "zyre" ... perpara se te "dhunohej" privacia aq e lakmuar e ministrit pangos ...

pra, ti, saliu qe e pushoi ne vend (lau duart si ponc pilati, per ta rimarre me vone) dhe gjykatesi hetues enverist nuk e keni hallin tek "shkelja" e te drejtave themelore, por tek mbrojtja dhe ruajtja e se drejtes korruptive te qeveritareve ...

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Ti ose nuk e ke kuptuar ate qe thashe une, ose ben vete.
    Me larte kam shkruar se " Denimi i Top Medias nuk rehabiliton Pangon"
    Qe me fjale te tjera do te thote qe edhe pse u denua Top Media, Pango NUK eshte i PAFAJSHEM.Une nuk mbroj askend, sepse sme plas shume as per Pangon dhe as per ministrat e tjere.Ne postimet e mia qe nga viti 2000 kam shkruar se nje nga njerezit qe instaluan korupsionin ne Shqiperi eshte edhe Genc Ruli qe kontrabandonte cigaret Cooper nga 92 deri ne 97.Eshte turpi i Berishes dhe hajduti i Shqiperise.Sic doli edhe Pango, nje njeri pervers,sepse edhe nese nje femer te hyn ne shtepi, vjen ne besen tende dhe Shqiptaret besen e kane virtyt qe krenohen me te.Pango u tregua i pabese.
    Mos na ben moral tani.
    Ajo qe une kundershtoj eshte pergjimi i jetes private te nje shtetasi Shqiptar nga media ne banesen private si dhe shantazhi qe kjo media i ben sistemit gjyqesor duke nxjere dokumente se gjyqtari eshte i koruptuar.Nese jane te verteta keto, pse nuk kerkoi Top Media te nderohej gjyqtari dhe tja jepte Prokurorise keto "fakte" ?Kete kundershtoj une,sepse sinqerisht nuk dua tja di as per Pangon dhe nuk kam qene dhe sjam "ushtar" i verber i Berishes,sic je shfaqur ti si "vullnetar" i Rames!
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Ti ose nuk e ke kuptuar ate qe thashe une, ose ben vete.
    Me larte kam shkruar se " Denimi i Top Medias nuk rehabiliton Pangon"
    Qe me fjale te tjera do te thote qe edhe pse u denua Top Media, Pango NUK eshte i PAFAJSHEM.Une nuk mbroj askend, sepse sme plas shume as per Pangon dhe as per ministrat e tjere.Ne postimet e mia qe nga viti 2000 kam shkruar se nje nga njerezit qe instaluan korupsionin ne Shqiperi eshte edhe Genc Ruli qe kontrabandonte cigaret Cooper nga 92 deri ne 97.Eshte turpi i Berishes dhe hajduti i Shqiperise.Sic doli edhe Pango, nje njeri pervers,sepse edhe nese nje femer te hyn ne shtepi, vjen ne besen tende dhe Shqiptaret besen e kane virtyt qe krenohen me te.Pango u tregua i pabese.
    Mos na ben moral tani.
    Ajo qe une kundershtoj eshte pergjimi i jetes private te nje shtetasi Shqiptar nga media ne banesen private si dhe shantazhi qe kjo media i ben sistemit gjyqesor duke nxjere dokumente se gjyqtari eshte i koruptuar.Nese jane te verteta keto, pse nuk kerkoi Top Media te nderohej gjyqtari dhe tja jepte Prokurorise keto "fakte" ?Kete kundershtoj une,sepse sinqerisht nuk dua tja di as per Pangon dhe nuk kam qene dhe sjam "ushtar" i verber i Berishes,sic je shfaqur ti si "vullnetar" i Rames!
    belo,

ti ke shume te drejte,

por tifozeve sqaroja sa te duash, fyellin me nji vrime e kane, dhe s'mund ti bien ndryshe.

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    bel ami ka fol shume qarte bukur per aq sa ka fol, une per vete jam i djathte, dhe i them kat'it fyelli ka nje vrime po nuk leshon nje melodi por disa lloj melodish.

u ferifikua qe pango ishte kush ishte!!! pse top media nuk kerkoi ose te pakten te kishte provuar te kerkonte leje per kete qe donte te bente,pastaj nese nuk merrnin leje top media do kishte te drejte ( perseri ne te padrejte ) te thoshte njerez ja kush eshte ylli pango, ja dhe filan gjykates apo prokuror nuk na dha leje per kete gje , ateher dhe populli qofte ps qofte pd do e mbeshtesnin.

top media mbahet si media me mencuri te madhe gje qe nuk e kane , sepse ata nuk bene gje tjeter vecse i cuan pangos nje vajze , ca ti bente pango nje vajze qe me veprime pervec punes i kerkonte ! , ta linte ? jo ai nuk mund ta linte te ikte pa e *ire as une zdo e beja as edhe nje mashkull shqiptar zdo e bente pra qe femra ti vinte veshur ashtu sekse dhe ti ta lije pa *ire, vecse pango nuk e dinte qe po i thurnin plan filmimi me drejtim zhantazhimi ne publik, pastaj ministrat zyrat i kane neper ministri cjane kto zyra ne shtepi private , zyre shteti ne shpi private , apo kshu impelqen top medias te thoje .

kush eshte top media din njeri te me thoje si lindi kush ishin ortaket e top media ku i gjeten gjithe atopara per te bere ate cka bene vite me pare nje tv modern ?

kush ishte tani topi ku i gjeti gjithe ato para nje njeri i vetem?

sikur tani topi te kish punuar 10 vite emigracion shumezim per 27000 euro ne vit =270000 euro ,duke llogritur sikur mos te kete ngren e pire azgje per 10 vite dhe ti kete kursyer te gjitha keto para , a mjaftonin per te ngritur nje tv kaq modern asokohe pergjigj a joooooooooooo.

po ne ferrarin e tan topit sa vete ishin , 1 apo 2 ? epo tch thoshte nje ndersanga hekurinat e ferrarit dolen dy? nje dite mevone njeri u nderu per ne banesen e fundit ,ky ishte tani topi, ndersa personi tjeter as u mor vesh , te pakten keshtu mendun ata te tch,

tch kurvicka i ka brenda profesion e passion

po eshte i mire tch, sepse ka dg , qe te rruan 180000 leke nje abonim i thjesht dg satelito 120000 nje tokesor, lajmet qe shohim perdita i apri edi rama i dyti edi rama , dhe ne fund kryeministri vendit, cilido qofte ne pushtet i manjte apo i djathte prioritet ne tv kane presidenti ,kryeministri , kr parlamentit ,opozita, kjo eshte rradha ,ndersa ne tch eshte e kunderta. tja vene gjoben biles tia shtojne dhe ca
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ELDORADO : 03-07-2010 mė 19:15 Arsyeja: q
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Shpresoj qe ta coni sa me pare ne Apel dhe ne Strasburg! Sic thashe nuk do te penalizohet me Pango ne kete problem, por vete qeveria jone qe kerkon te shkoj drejt Evropes me rregulla anadollake!

Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Faqja 92 prej 101 FillimFillim ... 42829091929394 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •