kurvarin e paskan more ne qafe
se harrova me thon plak
kurvarin e paskan more ne qafe
se harrova me thon plak
E kam pa dje emision, Pango tha "s'kam denoncuar ndonjėherė shokė te sigurimi" (duke aluduar pėr Ēashkun), kjo erdhi pasi Ēashku mė parė i kishte thėnė Pangos se "nuk e di se ku ke qenė nė '91-shin". Po siē e thash s'ka lidhje kjo mesele me Ēashkun, xhirimi ėshtė bėrė me 10 shkurt e kjo ishte vetėm njė batutė spontane e thėnė dje.
Ēashku dihet se ēa ka qenė, jo aq i ndershėm sa e heq veten. Plus asaj ėshtė edhe hajdut fondesh tė huja (me tė dėgjuar e kam kėt lol),Cashku ben pjese tek elita e "spiuneve", qe ju caktu detyra te hiqeshin si pishtare te demokracise,
Life's too short to remove USB safely.
O Braro s'ka faj Fiksi qė ra Pango "Dėshmor i P....."
Partisė e kam fjalėn![]()
Life's too short to remove USB safely.
jo bre edhe mua si shqiptar normal me intereson se si po vajtin punet ne shtetin shqiptar po masi ty po te vjen merzi qe po perzihem atje po e meriton me te than ok pra le te q.... sa te doin e tu munet by.tha pasiqe fytyr nuk kan hiq keta ministrat e sales edhe ndonji dit se do ikun si kuferi nga pushteti
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Plako a e di Sala qe ti ke parashikuar Gerdecin dhe Durres Kukes. Se jam i bindur qe do te te kishte marre per keshilltar dhe rrezik do ta kishe parandaluar edhe Yllin qe te bente kete procken.
Nejse, ne postimin tend une gjeta nje fraze shume me vend:
...po si ka then ai te komedia.. hajvan ti e hajvan kush te vuni...
lereni politiken jashte
ky ndyresira Ylli Pango nuk ka lene studente pa ngacmuar seksualisht... ka qene me perpara nje emision ne Gjeli Vizion me titullin Ajsberg ku per kete degjenerate ka patur shume denoncime tek ai emision por edhe ne polici...
Por Yll ndyrresira ka miq me pushtet, ndaj nuk i ka hyre as gjembi me i vogel...
Turp qe kemi si minister nje degjenerate te tille dhe turp nje degjenerate tille qe njihet publikisht nga te gjithe te jete sot ne pushtet !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkelqesia_E_Tij : 04-03-2009 mė 19:28
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
o shkelqeqsi,
se ene ti po ti varin ne qafe si Pangos, sdo lesh gjo pa ngren
mos u hiqni si moralistet me te mdhej ktu te gjithe.
se te gjithe e cani me katersh pjeshken po ta keni ne tepsi....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt