Close
Faqja 46 prej 101 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1005
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga ABytyqi Lexo Postimin
    kafshe eshte ajo si............ ngre bishtin.

Po tani te gjthe ne ate kopsht zologjik marrim pjese apo jo, puna eshte se disa sillen si te eger, dhe disa te bute dhe disa normal.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Po tani te gjthe ne ate kopsht zologjik marrim pjese apo jo, puna eshte se disa sillen si te eger, dhe disa te bute dhe disa normal.
    E dashura _AuLona_ zonja virituale sa shume avokate mbrojtes paske me duet ti bej publike mp, e avokateve e kuptoj bukur shume se ata ndjehen ne moment sikure une para pak muaj. ju luteem mos me shkruani ju qe mbroni , as dhe ti ish, kalo kendshem dhe be qejf.
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    E dashura _AuLona_ zonja virituale sa shume avokate mbrojtes paske me duet ti bej publike mp, e avokateve e kuptoj bukur shume se ata ndjehen ne moment sikure une para pak muaj. ju luteem mos me shkruani ju qe mbroni , as dhe ti ish, kalo kendshem dhe be qejf.
    Zoti Bytyqi, perseri po te them qe me kedo ti po me ngateron, mund te kishe mundesine qe te sqaroheshe, mirepo ti po flet pa lidhje, mbasi une ta dhashe shpjegimin tim qe une kam mbi 2 vjet qe nuk jam ketu.

Flm dhe qofsh me shendet, se te them te drejten po te kisha dicka te mbeshifja, nuk te ktheja pergjigje publike.

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Zoti Bytyqi, perseri po te them qe me kedo ti po me ngateron, mund te kishe mundesine qe te sqaroheshe, mirepo ti po flet pa lidhje, mbasi une ta dhashe shpjegimin tim qe une kam mbi 2 vjet qe nuk jam ketu.

Flm dhe qofsh me shendet, se te them te drejten po te kisha dicka te mbeshifja, nuk te ktheja pergjigje publike.

Harrova, jo per ndonje gje por doja vetem te te falenderoja, meqe me dhe urim, si edhe per ngritjen e reputacionit ne kete drejtim, mbasi nuk e dija qe isha kaq e temercme si "Sandri i Tetos"!

Te premtoj qe do ta coj urimin tend deri ne fund, per te bere qejf dhe te kaloj jeten sa me kendshem, deshiroj te njeten per ty, se helbete me mire te uroj dike te gjakut e popullit tim per lumturi shpirterore se nje te huaj...

Flm se me ke shtuar edhe humorin me keto postime.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 21-03-2009 mė 22:40

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Plasi dhe dashuria ketej re Po ca behet Ketej Dashuri Apo Fjalim Per Sali Berishen
    Lona po si nuk me ke thene qe ke qene kaq e temershme
    me ke mbajt mua hasha kete vyrtyt tendin
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Plasi dhe dashuria ketej re Po ca behet Ketej Dashuri Apo Fjalim Per Sali Berishen
    Lona po si nuk me ke thene qe ke qene kaq e temershme
    me ke mbajt mua hasha kete vyrtyt tendin
    Plasen cukullatat thuj....lol

Bimi te kerkoj ndjese per kete, qe s'te kam treguar te verteten, po c'te bej Zoti ja ta jep vyrtytin ja s'ta jep fare, dhe mesa po lexoj, siduket mua ma ka dhene, por se paskam dit as vete...

Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    ................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABytyqi : 22-03-2009 mė 01:04

Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Plasen cukullatat thuj....lol

Bimi te kerkoj ndjese per kete, qe s'te kam treguar te verteten, po c'te bej Zoti ja ta jep vyrtytin ja s'ta jep fare, dhe mesa po lexoj, siduket mua ma ka dhene, por se paskam dit as vete...

Jo sakt nuk kujoet nuk kam qene une i vetmi me lojat lona , te kujtoj : forumin albanian.com , te kujtoj ftesen qe me bene ne mes te NY. te kijtoj se me genje se jam 30 mandej 35 me vone 39 vjet. paske haru tani nje vjet dhuraten e ditelindjes mos e zjat me shume lona ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABytyqi : 22-03-2009 mė 01:05

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Jo sakt nuk kujoet nuk kam qene une i vetmi me lojat lona , te kujtoj : forumin albanian.com , te kujtoj ftesen qe me beri ne mes te NY. te kijtoj se me genjeu se jam 30 mandej 35 me vone 39 vjet. pake haru tani nje vjet dhuratene ditelindjes mos e zjat me shume lona ?

LOL, ti qe ketu po konfuzon veten djale i dashur jo mua, per arsye sepse te gjitha ato numrat qe the, jane shume gabim, si edhe vendin qe po thua.

Megjithate te uroj qe te vazhdosh te enderrosh per mua, sepse te them te drejten tani po me shton edhe egon, qe neser te kem me konfidence tek vetja ime.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 22-03-2009 mė 01:14

Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    LOL, ti qe ketu po konfuzon veten djale i dashur jo mua, per arsye sepse te gjitha ato numrat qe the, jane shume gabim, si edhe vendin qe po thua.

Megjithate te uroj qe te vazhdosh te enderrosh per mua, sepse te them te drejten tani po me shton edhe egon, qe neser te kem me konfidence tek vetja ime.

e pranoj lutjen e m. privat : edhe ashtu nuk mundesh ti ..?

Faqja 46 prej 101 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •