Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Shqiperia e varfer apo vend i milionereve?

duke marre shkas nga ndeshja tirana-milan dhe nga shume 1.7 milion euro(keshtu e kam lexuar diku)qe pagoi bashkpatrioti jone taci per te sjelle milanin
    me lindin shume pytje ne koke po me kryesorja eshte kjo
    sa u sherbeu shqiptareve ky milan ne tirane ne krahasim me sa do i sherbente popullit shqiptar nese zoteria taci do investonte ne fabrika ku ti jepej mundesia disa familjeve te siguronin buken e gojes?
    dhurata e milanit ishte 100 mije euro ndersa taci dhuron 17 fishin nje shifer qe besoj jo vetem ne tirane po dhe ne qytete te tjera do i sherbente me se miri popullit tone te varfer.
    sdi nga tja filloj po spitalet shkollat kopshtet etj do kishin nevojen e nje investimi qe do sherbente jo 90 minuta po vite te tjera.
    pse mos te ndertonte ndonje fushe stervitore per skuadrat tona te superliges??

p.s i kerkoj ndjese tifozeve te tiranes pasi ska te beje aspak me tiranen pasi mund te ishte vllaznia dinamo elbasani partizani apo ndonje tjeter.
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Na thuaj njehere cfare ke bere ti per te varferit e Shqiperise pike se pari, pastaj gjyko dike tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga HoLd*Em Lexo Postimin
    Na thuaj njehere cfare ke bere ti per te varferit e Shqiperise pike se pari, pastaj gjyko dike tjeter.
    ca mund te bej une ti zoteri i nderuar
    me rrogen qe kam
    qe me shume se te mbijetoj sme mbetet gje tjeter
    dhe ti po ti kishe leket e tacit ate do beje do lije popullin pa buke
    e do sillje jo milanin po do paguaje dhe grate e futbollistave me komshinj
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Para per kompiuter dhe internet paske zoteria juaj. Ca ka me rendesi kompiuteri jot apo buka e pabuksave ?

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    jo jo shqiperia nuk perbehet vetem nga taci me shoke qe kane po s'dine.

Shqiperia eshte e varfer.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Para per kompiuter dhe internet paske zoteria juaj. Ca ka me rendesi kompiuteri jot apo buka e pabuksave ?
    lexo se ca shkrun????
    ca pergjigjet pret nga une.......
    ti si NDERI SHQIPTAREVE ME THUAJ PAK
    sa eshte diferenca ne mes asaj sa kushton interneti me shifren 1.7 milion euro??
    do e kesh tacin tendin
    ta gezofsh
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    lexo se ca shkrun????
    ca pergjigjet pret nga une.......
    ti si NDERI SHQIPTAREVE ME THUAJ PAK
    sa eshte diferenca ne mes asaj sa kushton interneti me shifren 1.7 milion euro??
    do e kesh tacin tendin
    ta gezofsh
    E pra. Ashtu thuaj. Bej si them une e mos bej si bej une.

Zoteri edhe nje here, se duhet ta them fjale per fjale se smerrke vesh, sasia ska fare rendesi. Rendesi ka kryrja e aktit te bamiresise, qofte ky ne interes te nje te varferi apo te 1000 te tilleve. Ti flet sikur e ke kryer pjesen tende dhe kerkon llogari nga te tjeter.
    Thuaj faleminderit tacit qe i dha Shqiperise nje 90 minutesh pushim nga pislleku shoqeror, politik dhe social, se nuk e kishte per detyre fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    duke marre shkas nga ndeshja tirana-milan dhe nga shume 1.7 milion euro(keshtu e kam lexuar diku)qe pagoi bashkpatrioti jone taci per te sjelle milanin
    me lindin shume pytje ne koke po me kryesorja eshte kjo
    sa u sherbeu shqiptareve ky milan ne tirane ne krahasim me sa do i sherbente popullit shqiptar nese zoteria taci do investonte ne fabrika ku ti jepej mundesia disa familjeve te siguronin buken e gojes?
    dhurata e milanit ishte 100 mije euro ndersa taci dhuron 17 fishin nje shifer qe besoj jo vetem ne tirane po dhe ne qytete te tjera do i sherbente me se miri popullit tone te varfer.
    sdi nga tja filloj po spitalet shkollat kopshtet etj do kishin nevojen e nje investimi qe do sherbente jo 90 minuta po vite te tjera.
    pse mos te ndertonte ndonje fushe stervitore per skuadrat tona te superliges??

p.s i kerkoj ndjese tifozeve te tiranes pasi ska te beje aspak me tiranen pasi mund te ishte vllaznia dinamo elbasani partizani apo ndonje tjeter.
    tipat e tacit perbejn nje pjese et vogel te shqiperise, pjesa derrmuese sic e dim vuajn edhe per buken e gojes...

per sa i perket 1.7milionshit, nuk eshte thjesht nje sponsorizim per et sjell milanin ne tr, jam mese e bindur qe nqs dikush shikon mene brendesi te ketij sponsorizimi do te gjej shume gjera qe sperputhen fare me sponsorizimin e milanit...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    E pra. Ashtu thuaj. Bej si them une e mos bej si bej une.

Zoteri edhe nje here, se duhet ta them fjale per fjale se smerrke vesh, sasia ska fare rendesi. Rendesi ka kryrja e aktit te bamiresise, qofte ky ne interes te nje te varferi apo te 1000 te tilleve. Ti flet sikur e ke kryer pjesen tende dhe kerkon llogari nga te tjeter.
    Thuaj faleminderit tacit qe i dha Shqiperise nje 90 minutesh pushim nga pislleku shoqeror, politik dhe social, se nuk e kishte per detyre fare.
    nga te gjitha gjerat qe mund et jen bere nga ky sponsorizim asnje nga fjalet e nenvizuara ne kutimin tend, fatkeqsisht nuk kane ndodhur...

Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    nga te gjitha gjerat qe mund et jen bere nga ky sponsorizim asnje nga fjalet e nenvizuara ne kutimin tend, fatkeqsisht nuk kane ndodhur...
    pse kshu ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. UNICEF: Ne bote femijet me varfer ne Azi, ne Ballkan, femijet me te varfer ne Shqiper
    Nga iliria e para nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-10-2006, 09:38
  2. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  3. SHBA: 1.5 milione shqiptare, te varfer
    Nga Orku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-09-2003, 11:19
  4. Shqiptaret, sa popull i varfer - Nga Tirana!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-04-2002, 05:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •