Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    kingo le te morri te gjithe fisin e vet ne ministri zoti pango se qenka njeri kshu po thua ti ??? a merr vesh ti qe kur ka pranuar ate post ka edhe sanksione per disa gjera ??? edhe ate qe ka bere ai eshte shperdorim detyre sepse ka shfrytezuar postin per te bere seks me nje goc !!! akoma nuk ka shkuar me mijra femra po jo te shfrytezoj postin qe mban !!!

politikanet jane njerez po qe i privojne vetes disa gjera qe ne momentin qe pranojne nje post politik !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Kjo teme e hapur per te justifikuar Pangon eshte me idiotja qe kam pare deri tani.
    Nuk ngelet tani vec te dale ndonje tjeter e tena hape temen : Edhe perdhunuesit jane njerez,.... apo edhe pedofilet jane njerez.
    Edhe idotet jane njerez , e dime.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga King Caspian Lexo Postimin
    Kam rreth 6 vjet qe jetoj ne Shqiperi dhe te them te drejten ka shume probleme qe me shqetesojne. Nuk kam arritur kurre te ambientohem me kete mentalitet te prapambetur Shqiptar. Pse them keshtu? Shume e thjeshte...para nje kater vitesh kur Nano ishte ne kulmin e tij nje artikull shkruante se ne Bruksel Nano e Berisha na paskan dhene doren e jane "pajtuar". Politikanet mbi te gjitha jane njerez dhe jashte parlamentit oine kafe bashke dhe jane miq. Ketu e dine se nje politikan i PD dhe PS jane hasem me njeritjetrin se kane ide te ndryshme politike. Ne Greqi,kur isha une jashte parlamentit nuk shikonte njeri se ca benin politikanet. Keti te gjithe ndjekin sikur jane ne nje reality show. Media shqiptare nuk e di se cdote thote PRIVACY. Tjeter rast ai i zevendesministrit qe hoqi kenishen ne feste. Edhe ca? Kush se heq kemishen ose kush nuk hipen ne tavolina ne feste, jashte orarit te punes? Kujt i hyn ne pune se Nard Ndoka na paska gjashte femije dhe kujt i plasi se Edi Rama del lakuriq? Dhe me rastin e Ylli Pangos...kujt i plasi se Ylli Pangos i vete ne shpi nje vajze dhe ky do ta zhveshe. Kush eshte ai burre qe po ti veje nje goce ne shpi sdo i veje mendja per keq? Lerini budallalleqet shqiptare dhe merruni me zhvillimin dhe lerini pucet. Jemi kombi me llafazan dhe po vazhduam keshtu veshtire se do behemi ndonjehre njerez.
    O king, si do te ndjeheshe ti nese ajo vajza te ishte nje kusherira jote, motra apo kush e di ndonje femer me te cilen ti ke lidhje gjaku a tjera?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Politikanet mbi te gjitha jane njerez!
    Vertet jane politikan po nuk duhet te politikanizohen. Politikan quhet ai qe merret me ceshtje politike, ai qe merret me politike. Dhe jo qe merret me paturpesira dhe me idiotesira, vertet jane njerez po jane zgjedhur nga populli dhe duhet te jene shembulli i shoqeris se civilizuar, jane vendosur aty per te na drejtuar dhe jo per te na deformuar dhe ate pike dinjiteti qe kemi.

Kjo teme e hapur per te justifikuar Pangon eshte me idiotja qe kam pare deri tani.
    Nuk ngelet tani vec te dale ndonje tjeter e tena hape temen : Edhe perdhunuesit jane njerez,.... apo edhe pedofilet jane njerez.
    Edhe idotet jane njerez , e dime.
    Kjo teme s'eshte per te justifikuar as Pangon dhe as perdhunuesit. Une dua te them qe ne gjithe boten nuk pyet njeri ca ben jashte zyre ti.
    Sa te kete kurva dhe laro qe u bejne puce njerezve nga inati ne do ngelemi ketu ku jemi.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    jan njerez po kete e dime !
    por qe shfrytezojne postin pa u mare me premtimet e bera ne sgjedhje.... bejme sikur nuk e dime, sepse ...dhe kur vin koha per te votuar ndodhe e njejta situate (voten e marin ata qe se meritojne).politikanet jane ata qe po na lene pa drita e pa uje ne 2009 ,se mbushin xhepat e tyre dhe dergojne femijet te studjojne jashte shtetit me leket e taksave tona.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Kam rreth 6 vjet qe jetoj ne Shqiperi dhe te them te drejten ka shume probleme qe me shqetesojne. Nuk kam arritur kurre te ambientohem me kete mentalitet te prapambetur Shqiptar. Pse them keshtu? Shume e thjeshte...para nje kater vitesh kur Nano ishte ne kulmin e tij nje artikull shkruante se ne Bruksel Nano e Berisha na paskan dhene doren e jane "pajtuar". Politikanet mbi te gjitha jane njerez dhe jashte parlamentit oine kafe bashke dhe jane miq. Ketu e dine se nje politikan i PD dhe PS jane hasem me njeritjetrin se kane ide te ndryshme politike. Ne Greqi,kur isha une jashte parlamentit nuk shikonte njeri se ca benin politikanet. Keti te gjithe ndjekin sikur jane ne nje reality show. Media shqiptare nuk e di se cdote thote PRIVACY. Tjeter rast ai i zevendesministrit qe hoqi kenishen ne feste. Edhe ca? Kush se heq kemishen ose kush nuk hipen ne tavolina ne feste, jashte orarit te punes? Kujt i hyn ne pune se Nard Ndoka na paska gjashte femije dhe kujt i plasi se Edi Rama del lakuriq? Dhe me rastin e Ylli Pangos...kujt i plasi se Ylli Pangos i vete ne shpi nje vajze dhe ky do ta zhveshe. Kush eshte ai burre qe po ti veje nje goce ne shpi sdo i veje mendja per keq? Lerini budallalleqet shqiptare dhe merruni me zhvillimin dhe lerini pucet. Jemi kombi me llafazan dhe po vazhduam keshtu veshtire se do behemi ndonjehre njerez.

Hej !!

Politikanet ne te vertete jane njeres , pore profesioni i tyre politikane ,i bene njeres me bishte.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Adhe kriminelat, vrasesit, pedofilat, perdhunuesit, maskarejte, trathetaret, banditet, manjaket, keqedashesit, etj etj jane njerez.

Mos valle duhet tju lejojme krimet e tyre ndaj nesh ?

Politikanet jane shembulle per ato qe udheheqin, nga qe kemi politikane te digjeneruar, te pa nder, moral, kriminela dhe jo Shqiptare, sot Shqiperia ka shku aty ku ashte sot.

Habitem se sa poshte ka ra Shoqeria Shqiptare as kthjellte nuk jane te zote te mendojne, te arsyetojne dhe te ndajne te keqen nga e mira as qe bahet fjale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjelosh PRekaj : 07-03-2009 mė 21:08

Kjo teme s'eshte per te justifikuar as Pangon dhe as perdhunuesit. Une dua te them qe ne gjithe boten nuk pyet njeri ca ben jashte zyre ti.
    Caspian se te themi King ndoshta po e ekzagjerojme pak , politikanet dihet qe jane njerez ne radhe te pare (ose te pakten shpresojme te jene), por fatkeqesisht ndodh qe vete ata e harrojne qe jane njerez dhe sillen me keq se kafshet. Z. Pango mund te jete shume i dhene mbas plotesimit te epsheve te tij seksuale dhe nuk ka asgje te keqe deri aty, por kur ai shfrytezon postin e tij "te nje politikani" per te plotesuar ato epshe, atehere aty qendron nje problem. Nqs Z. Pango nuk eshte i zoti te gjej femra per t'i prekur apo dicka me shume, ai eshte problemi i tij. Atij ju ofrua ai post jo per te sjell femrat e interesuara per pune ne vilen e tij dhe te praktikonte "nje rruge e dy pune", por ajo detyre ju dha sepse eprori i tij mendoi se ai eshte i afte per te kryer ate pune.

Nuk e di nese ke eksperience duke punuar ne nje kompani ne nje shtet tjeter pervec Shqiperise dhe te firmosesh kontrata te tera dhe te shkosh neper seminare kunder Sexual Harrassment. Nqs une si punonjese ne nje zyre te degjoj ty qe flet me nje djale apo vajze tjeter per dicka qe une nuk ndihem comfortable, une kam te drejte qe te denoncoj ne HR dhe puna jote mund te jete ne rrezik. E kuptoj qe shume mund te qeshin me dicka te tille por e kam pare qe te ndodhi. Dhe keta nuk ishin politikane

Ok, ti mund te thuash qe kjo ndodhi jashte nderteses se ministrise por ne pronen e tij private. Fakti qe ajo u drejtua drejt asaj adrese per ceshtjen ne fjale, dmth vend pune, tregon qe kjo nuk eshte personale, por eshte akoma nen regulations e institucionit qe ai perfaqeson.

Ne mbyllje Caspian, shume meshkuj si Z. Pango, mund te kene shume fantazi dhe deshira per te plotesuar, por beni nje hap mbrapa njehere dhe mendoni me koken e duhur se pastaj perfundoni qe te kaloni me teper kohe se cdo te deshironit me Dorjanen se sa me Arjanen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 07-03-2009 mė 21:31

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    nese ata jane njerez, dhe padyshim qe jane, nese nuk i permbajne dot deshirat e tyre seksuale, atehere te mos meren me politiken e shtetit, por me politiken e by...
    Pse paguajne taksa ne qe Pangoja ti mate aftesite e nepunseve nga madhesia e gjoksit?
    Mua me vjen inat vetem qe dalin neper parada emisionesh njerez me te perlyer sesa Pango, njerez qe e kane moralin e tyre me te ulet se te nje prositute.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Kėshtu foli Tahir Zema - I -
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 19-07-2006, 06:42
  5. Kosova-Pak info per te
    Nga StormAngel nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •