me ndihmoni pak ne kete teme se kam per te bere nje referat.do tjua dija shume per nder nese me ndihmoni.
me ndihmoni pak ne kete teme se kam per te bere nje referat.do tjua dija shume per nder nese me ndihmoni.
dhe ne gjermani esht ber keq nuk ke dhe shume siguri si ne fillim qe te gjesh pune nji shkoll prefesionale dhe te maresh nji kontrat pa skadenc quhen ketu...po me siguri ke se sa ne shqiperi!!!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Jeta e pasigurt eshte ne cdo vend te botes...varet se ku pasiguria arrin kulmin...dhe Shqiperia seshte kulmi...
Really Dude... Get A Life!!!
Jeta eshte vetvetiu e pasigurt.....edhe ne nje vend te qete e jo te populluar shume jeta eshte shume e pasigurt....edhe sikur te rrish pa bere gje prap pasigurine e ke kudo...eshte e pandashme nga koncepti i fjales jete.....Njeriu tashme eshte mesuar me kete forme jetese ...gjithmone nen tension...gjithmone me idene se po punon po lodhet po kerkon te beeht dikushi por fundja as ai vete nuk e di se ku do e coje kjo jete....ne nje rruge qorre apo ne nje drite ne tunel...apo ne nje rruge pa kthesa e pa pengesa.....ehhh....si dihet kesaj jete asnjehere......njeriu vete eshte pasiguri totale....jo me jeta qe eshte thjesht nje tren i cili ndjek binarin tek i cili njeriu e drejton......dhe ky binar kuptohet eshte tej mase i pasigurt por jo i veshtire per tu kaluar ama.....
p.s : nuk e di sa te hyn ne pune se kam bere nje pershkrim te pergjithshem pa u ndalur vetem ne faktorin shqiperi....po une ne kete kendveshtrim e shoh...shqiperia nuk hyn fare tek pasiguria qe ka jeta jone....s'ka te beje gjithmone vendi.....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
edhe ne austri nuk eshte e sigurte
JO SEKS PARA MARTESE
as ne nje vend te botes nuk ka siguri
asgje nuk vjen nga qielli duhet te luftosh per ate qe don.
por ne shqiperi eshte me e veshtire pasi shteti dhe ligji veprojne kundra njeri tjetrit
duke menduar qe sa student mbarojne shkollat dhe nuk dine ku do shkojne te punojne
s'ka vende pune
ne vendet e tjera (gjermani psh.) te jepet mundesia por varet sa e shfrytson ti ate ne favorin tend.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Referat me çfare karakteri?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
me duhet nje referat per lenden e letersise.me ndihmoni ju lutem
epo merre ate fragment qe te kam shkruar dhe shto dhe dicka tjeter letrare se besoj do te hyje ne pune...sa demble qenke more djale.....me keto ide qe te kemi dhene dy llafe nuk di ti lidhesh????
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt