Degjo , ishalla une jam gabim, me mire une nje person se sa juve qe jeni 10 here me shum se une.
A.W. dhe traditat ose fene islame qe e la pas tij, ma mire me thene menyren e te predikuarit te fese islame, me shum i shkon per shtat jomuslimaneve se sa vet muslimaneve.
Ka shum gjera qe me pengojne personalisht tek menyra se si keta tipa jane duke predikuar fene islame.
Me permisoni nese jam gabim, por sipas ketyre dmth nuk ben me festu ditelindjen e a.s. Muhamedit, ashtu ?!! Ndersa ben me festu diteleindjen e Bushit !!!
Hipokrizi, dyftyresi, sjan musliman ato! Feston ditelindjen e nje personi qe eshte perbetuar te luftoj fene islame dhe ndalon festimin e ditelindjes se profetit qe Allahu i shpalli Kuranin?!!
Mendoni pak, dhe shikoni se kujt i pershtatet ajo politik.
500 vite e mbajti Perandorija Turke pushtetin ne duar, gjakderdhje midis muslimaneve nuk pati, me te ardhur ne skene te A.W. filloj gjakderdhja midis muslimaneve, filloi etiketimi i tjereve si qafira, ky qafir, ai qafir, ai andej qafir e ku ta di une se cfar.
Nje politik e tille vazhdon sot e kesaj dite ( edhe pse jemi ne shekullin 21) dhe deshmitar jemi te gjithe, ketu ne forum ben vaki muslimani i drejtohet muslimanit me fjalet ti je "qafir" dhe harojne urdherat e Kuranit!!!
Nqs keni lexuar Kuranin me vemendje do te shikoni se shum bukur dhe qarte shkruan aty se per ceshtjet e fese GJYKIMI I TAKON VETEM ALLAHUT!!! Jo ty, jo mua e jo as A.W.
Sikur ti ishim permba ketij urdheri Kuranor sot muslimanet do te ishin te bashkuar.
GV_USA
Krijoni Kontakt