Per anen ligjore nuk jam fort in informuar (do pyes sot per kuriozitet) por kam pershtypjen qe nuk eshte regjistrimi i jashteligjshem, por transmetimi i tij ne media besoj se duhet te jete e ndaluar. Puna eshte se kam pershtypjen qe me ligjet shqiptare as kjo nuk eshte e ndaluar sepse atehere Fiksi do dilte i humbur nga kjo ngjarje sepse demshperblimi i kerkuar do ishte teper i madh.
Por per mendimin tim ceshtja eshte ca me keq akoma. Fjalet jane qe Fiksi sikur edhe ka pranuar te mos shfaqe ca video kur te filmuarit kane plotesuar ndonje kerkese financiare le te themi te Fiksit. Dhe ka patur edhe ndonje skandal psh qe eshte nisur dhe diten tjeter nuk eshte permendur me po eshte lene pergjysem dhe ka kaluar ne ceshtjen tjeter.
Shkurt, ketu (dhe jo vetem ketu per mendimin tim) gjithshka eshte biznes. Po pate armiq me financa me te shendosha se veten, e hengre. Po kishe financa me te shendosha se armiqte e tu, ja hodhe.
Rasti konkret eshte rasti i nje plehre te vertete, por ashtu jane te tere. Nqs ju vjen ndoht nga ky rast, dijeni qe ashtu jane te gjithe. Derrat nje turi kane.
Krijoni Kontakt